Dulce Maria
+37
sweet
Tea <33
♥Senorita Puente
angel without wings
_FoX_
~Perronita~
Ninitza <3
Fallen Like The Sky.
Dvojki.<3
@ndjel@
♥~Brancica~♥
London Child.^^
Carrie <3
~FictionFreak~
[:Tijana:]
Aneta Netty
Wendy
Ariel
Posh
Aurora
*M@R!JA*
Sookie
dora_95
princess
Natsi
*AnGeL*
*BoOoPy*Bet*
Rockerche^^
MaRiZZa_94
coolgirls
Maki
rebel
Vanessa
m@j@ RBD
*Aysha*
*Nina*
Candy
41 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Dulce Maria
First topic message reminder :
Dulse Marija Espinoza Savinjon (šp. Dulce María Espinosa Saviñón; 6. decembar 1985. Meksiko) je meksička pevačica, glumica i kompozitorka.
Dulse je glumila u tinejdžerskim telenovelama kao što su El Juego de la Vida i Clase 406. U Clase 406 je glumila zajedno sa Alfonsom Ererom, Anai i Kristijanom Čavezom, koji su kasnije postali članovi benda RBD. Godine 2004, je dobila jednu od glavnih uloga u telenoveli Rebelde, Meksičkom rimejku argentinske telenovele Rebelde Way. Dulse je glumila Robertu Pardo, ćerku poznate Meksičke pevačice. Telenovela Rebelde je bila hit širom sveta i imala je više od 400 epizoda.
Godine 2006. Dulse je dobila nagradu za najbolju mladu glumicu (Rebelde). Zajedno sa ostalim članovima benda je snimila sitkom RBD: La Familia. Ulogu u telenoveli Verano de аmor je dobila 2009. godine, u kojoj je igrala lik Mirande. U aprilu 2010. godine Dulse je igrala glavnu ulogu u filmu Alguien Ha Visto A Lupita?.
Dulse Marija Espinoza Savinjon (šp. Dulce María Espinosa Saviñón; 6. decembar 1985. Meksiko) je meksička pevačica, glumica i kompozitorka.
Dulse je glumila u tinejdžerskim telenovelama kao što su El Juego de la Vida i Clase 406. U Clase 406 je glumila zajedno sa Alfonsom Ererom, Anai i Kristijanom Čavezom, koji su kasnije postali članovi benda RBD. Godine 2004, je dobila jednu od glavnih uloga u telenoveli Rebelde, Meksičkom rimejku argentinske telenovele Rebelde Way. Dulse je glumila Robertu Pardo, ćerku poznate Meksičke pevačice. Telenovela Rebelde je bila hit širom sveta i imala je više od 400 epizoda.
Godine 2006. Dulse je dobila nagradu za najbolju mladu glumicu (Rebelde). Zajedno sa ostalim članovima benda je snimila sitkom RBD: La Familia. Ulogu u telenoveli Verano de аmor je dobila 2009. godine, u kojoj je igrala lik Mirande. U aprilu 2010. godine Dulse je igrala glavnu ulogu u filmu Alguien Ha Visto A Lupita?.
Dulce Maria-THE BEST
Dulce Maria je najbolja glumica za koju sam chula!Extra glumi,pewa,pricha,shminka se,oblachi se.........SWE EEEEEXXXXTTTRRA!
A oni koji bi da gowore da je losha,ne moraju ni da pishu o njoj........(nemojte da se ljutite,ali.........to je moje mishljenje......)I na kompu i na fonu mi je njena slika na pozadini....Swaki dan gledam REBELDE(Buntownike),ali ne samo zbog nje......Napisala sam na pochetku da OBOZAWAM RBD!!!!
A oni koji bi da gowore da je losha,ne moraju ni da pishu o njoj........(nemojte da se ljutite,ali.........to je moje mishljenje......)I na kompu i na fonu mi je njena slika na pozadini....Swaki dan gledam REBELDE(Buntownike),ali ne samo zbog nje......Napisala sam na pochetku da OBOZAWAM RBD!!!!
Rockerche^^- Candy Girl
- Broj poruka : 154
Godina : 28
Re: Dulce Maria
Dulce je baš cool! Ma sve naj za ovu buntovnu glumicu!!!
*BoOoPy*Bet*- Boom Baby
- Broj poruka : 1644
Godina : 31
Dul nije bogznashta?...Vanessa wrote:paaaaaaaaaaaa
one koje se prwe da su neko i neshto, a u stwari nisu i bogznashta...
i mislim da joj ne pristaje uloga u rebelde, a glas joj i nije neki.....
mislim, nemojte se ljutiti, ali to je moje misljenje.... :lol: :lol: :lol:
Lepa,zgodna,mega-uspesna,popularna,talentowana za glumu ,pewanje,komponowanje,pisanje,ples...
..+ njena pesma je proglasena za latino-pesmu godine,ona je jedna od najlepsih i najsexypilnijih latino glumica,i to nije nesto....?.... :lol: :lol: :lol:
candy,po meni ti si bas razumna i ono...prihvatas tudja misljenja...i to ti je super,ima neki bolesni rbd fanovi koju pocnu da vredjaju,psuju,ma da ne pricam...
ti si bas ok,ali nema bas svako lepo misljenje o dulce... kao npr. nema svakoo extra misljenje o cami (a ja je obozavam)...
moje misljenje o dulce se poklapa sa vanessinim... ali sve je OK...;)
ukusu su razliciti,pa sad kako kome...:D
ti si bas ok,ali nema bas svako lepo misljenje o dulce... kao npr. nema svakoo extra misljenje o cami (a ja je obozavam)...
moje misljenje o dulce se poklapa sa vanessinim... ali sve je OK...;)
ukusu su razliciti,pa sad kako kome...:D
MaRiZZa_94- Candy Girl
- Broj poruka : 105
Godina : 30
Ja je bas nesto i ne volim . . .
ali slatka je cura
ali slatka je cura
*AnGeL*- Cool Girl
- Broj poruka : 631
Godina : 31
Ne gledam Rebelde,ni Rebelde Way,ali moram da kazem da je Dulce Maria sooper...
Natsi- Boom Baby
- Broj poruka : 1673
kod dulce mi se JEDINO svidja stajling...i nista vise ;) sorrryy
MaRiZZa_94- Candy Girl
- Broj poruka : 105
MaRiZZa_94 wrote:kod dulce mi se JEDINO svidja stajling...i nista vise ;) sorrryy
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Godina : 29
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Godina : 29
obozavam je!!!!!!najbolja je!!!!!!!!:))))
*M@R!JA*- Candy Girl
- Broj poruka : 81
Ja volim RBD i sve clanove(najvise Anahi), ali mi Dulce nije nista posebno. Svidja mi se kako glumi u seriji
Posh- Candy Girl
- Broj poruka : 164
Volim je sve vise i vise...Kada sam je videla uzivo rekla sam samo WOW ... Ne znate koliko je ona lepa i zgodna uzivo ... Znaci izgleda prelepooo ... I na koncertu je bas ono bila raspolozena,igrala je extraaa,nekako je zracila :) Ne znam kako to da objasnim ... I glas joj je zaista VRH ...
A cula sam da se na M&Gu najbolje ponasala od svih i da je , uprkos tome sto su je gurali sa svih strana , potpisivala autograme i bila ljubazna ... Dusa moja kako je volim :)
A cula sam da se na M&Gu najbolje ponasala od svih i da je , uprkos tome sto su je gurali sa svih strana , potpisivala autograme i bila ljubazna ... Dusa moja kako je volim :)
Meni je Dulce super,slatka je,ima super glas...MA NAJBOLJA JE!!!!!
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
Ja je obozavam!!!! Dulce zakon!!! Super peva,extra se oblaci... :rbd:
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
ja ovozavam dulce
Aneta Netty- Cherry Babe
- Broj poruka : 2432
*Candy* wrote:Meni je ona extra zato sto super glumi,prelepa je,talentowana,weoma lepo pewa ..dopada mi se i njen stil oblacenja,friz,boja kosa..ma swe..hehehe :lol:
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
yow@n@ wrote:*Candy* wrote:Meni je ona extra zato sto super glumi,prelepa je,talentowana,weoma lepo pewa ..dopada mi se i njen stil oblacenja,friz,boja kosa..ma swe..hehehe :lol:
Ukrade mi rec iz usta :P
London Child.^^- Cool Girl
- Broj poruka : 872
Godina : 27
Preslatka je,dopada mi se kao osoba i extra se oblaci....Ali nesto mi se ne svidja ni kako glumi ni kako peva...
♥~Brancica~♥- Candy Girl
- Broj poruka : 243
Godina : 34
Najbolja je!!!!!I u seriji i u prirodi,a posebno uzivo!!!Ma,BEST je!!!!!!!!!Prelepa je i zgodna!!!!
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 2 of 3