Dexter
+3
Sookie
Praslin<3
Polly Samson
7 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 1 of 1
Dexter
Zasnovan na neodoljivom mračnom romanu Džefa Lindzija "Darkly Dreaming Dexter", Dexter je neuobičajena kriminalistička serija s primesama trilera u kojoj glavnu ulogu glumi Majkl Hol.
Dekster Morgan je ostao siroče i kad je imao četiri godine usvojio ga je policajac Hari (James Remar) koji je rano prepoznao njegov ubilački nagon i rešio da dečaka na vreme preusmeri. Dekster postaje stručnjak za forenziku i radi za policiju Majmija. On je cenjeni član policijske zajednice, savršeni džentlmen kome su deca, zbog njegove lične tragedije, jedina slaba tačka i nije ga teško zavoleti. Međutim, noću je serijski ubica, koji hvata i ubija zločince koji su iznad zakona ili su zbog rupe u zakonu ostali na slobodi. On sa jednakom predanošću šarmirati svoje kolege na poslu, pokazati naklonost svojoj stalnoj djevojci Riti Bennet (Julie Benz) i njenoj deci koja ga obožavaju, ali i raskomadati žrtvu i zamotati je u plastičnu vreću. Dexterovi verni prijatelji su njegova sestra Debra Morgan, koja sumnja u njegov pravi identitet i partner Anđelo Baptista (David Zayas), koji nije krvožedan poput njega, ali ceni umetnost ubijanja.
Gledate li?
Da li vam se sviđa serija?
Koga najviše volite?
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Re: Dexter
Volim, gledala sam kad uhvatim na Fox Crimu. :)
Kad završim ove serije što sad gledam, počeću ispočetka sve epizode, na netu. :)
Kad završim ove serije što sad gledam, počeću ispočetka sve epizode, na netu. :)
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Gledala prve 2 sezone i odusevila se :D
Ostale sezone nisam gledala, jer mi se nisu svidele. Upropastise seriju, po meni.
Ostale sezone nisam gledala, jer mi se nisu svidele. Upropastise seriju, po meni.
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Godina : 29
Iznenadila me sada ova sedma sezona. Mislila sam da će biti bolja, ali svejedno me nekako prijatno iznenađuje.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Gledala sam pre sa bratom, ali to je davno bilo... Možda sam stigla do 3 sezone, nisam sigurna. Stvarno ne bih ponovo da počinjem da gledam, jer serija nije za mene.
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 1 of 1