Šminka i frizura za maturu!
+18
Fallen Like The Sky.
Just Smile :)
LanaDelRey
Forever young ♥.
popka bebic ^__^
Daenerys Targaryen
milpavic
Emily the strange
Angie:)
DarkAngel
Sirenna *
Beautiful Dangerous
Praslin<3
Dvojki.<3
Aurora
LostSoul
Dia.♥
michelle
22 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Šminka i frizura za maturu!
Kako vi planirate da se našminkate i sredite frizuru za maturu???...Ja razmišljam da stavim samo malo korektora,labelo,maskaru i aljlajner,a kosu da isfeniram.
michelle- Candy Girl
- Broj poruka : 47
Godina : 27
Re: Šminka i frizura za maturu!
Ja sam se našminkala za 10 minuta jer sam kasnila. Stavila sam puder,senku,maskaru sjaj. Tako nešto,ne sećam se. A za frizuru sam išla kod frizera,napravili su mi one male riblje kosti ,isfrenirali i opeglali .:)
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Godina : 28
Pa sve zavisi od haljine. Sinoć sam baš pričala sa drugaricom o tome. Pošto mi je kosa malo duža od paža mislim da uradim kao neke iglice pozadi, ili da stavim neku punđu pa da vadim neke pramenove...
A za šminku... Ne znam. Najverovatnije nešto klasično. Puder, sjaj, senku, maskaru i kreon.
A za šminku... Ne znam. Najverovatnije nešto klasično. Puder, sjaj, senku, maskaru i kreon.
Ja sam bila bas jednostavna jer sam i ja kasnila xD
Frizerka je trebalo da mi sredi kosu ali je kao imala vremena samo da mi napravi neke pundje ili slicno a da mi uvije kosu nije imala vremena O_o (Ove prve frizure je vise naplacivala xD) tako da mi je mala uvila malo kosu i sminku sam imala bas malo, negde malo pudera, roze karmin, senku i maskaru.
Nista posebno :)
Frizerka je trebalo da mi sredi kosu ali je kao imala vremena samo da mi napravi neke pundje ili slicno a da mi uvije kosu nije imala vremena O_o (Ove prve frizure je vise naplacivala xD) tako da mi je mala uvila malo kosu i sminku sam imala bas malo, negde malo pudera, roze karmin, senku i maskaru.
Nista posebno :)
Ja sam se isfenirala, a šinka, um rumenilo, maskara, plavi kreon i plava senka.
Što se tiče kose, frizer mi je uvio kosu, imala sam loknice :3
A šminka, malo pudera, sjaj, maskara, kreon i sjenka. :)
A šminka, malo pudera, sjaj, maskara, kreon i sjenka. :)
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Kako mi se cini u vecini slucajeva je ovako - devojcice sa ravnom kosom imaju lokne a one sa loknama su peglane/fenirane xD
Meni se cinilo da je 99% njih imalo lokne. Moj frizer za moju maturu nije radio,tako da sam otisla kod par frizera na probnu,nije mi se svidelo,otisla kupila figaro i gomilu preparata,i sestra mi je napravila frizuru,i bila je super :)
Mada krivo mi je sto je samo nisam lepo ispeglala i kraj.
Mada krivo mi je sto je samo nisam lepo ispeglala i kraj.
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Ja sam se samo isfenirala. A od šminke sam stavila puder, maskaru i sjaj. :)
Frizuru mi je pravila moja frizerka. Imala sam duzu kosu sa jedne strane i to je malo uvila peglom, sa druge strane mi je ukoso isplela pletenicu (onako do temena, poput riblje kosti) i ostatak ispeglala.
Sto se tice sminke, bila sam kod prof. sminkera.
Lepo me je nasminkala, u skladu sa haljinom. Puder, zelena senka, kreon, maskara, sve moguce.
Meni se jako svidja kako sam izgledala, barem 1 u zivotu. xD
Sto se tice sminke, bila sam kod prof. sminkera.
Lepo me je nasminkala, u skladu sa haljinom. Puder, zelena senka, kreon, maskara, sve moguce.
Meni se jako svidja kako sam izgledala, barem 1 u zivotu. xD
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
Šminkaće me frizerka(koje je ujedno i šminkerka i kozmetičarka). To ću prepustiti njoj, najbolje će znati šta mi se slaže uz haljinu i cipelice.
A što se tiče frizure napraviću dve male riblje kosti na sredini, ostatak ću ispeglati i staviti tri cirkona.
A što se tiče frizure napraviću dve male riblje kosti na sredini, ostatak ću ispeglati i staviti tri cirkona.
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Meneje sestra i sminkala. I bilo je vrhunski,posto ona stvarno profi sminka :)
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Secam se da sam bila totalno nezainteresovana kako cu izgledati na maturi, i da nije bilo mame otisla bih u majci i farmericama.
Nosila sam plavu haljinicu, kosu sam satirala i ispeglala. Nisam se nesto preterano nasminkala, stavila sam puder, senku i maskaru.
Na velikoj maturi planiram mnogo bolje da se sredim, ova mala nije toliko bitna xD
Nosila sam plavu haljinicu, kosu sam satirala i ispeglala. Nisam se nesto preterano nasminkala, stavila sam puder, senku i maskaru.
Na velikoj maturi planiram mnogo bolje da se sredim, ova mala nije toliko bitna xD
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Ja sam se bas ekstra skockala na maturi :) Na prvom mestu kupila sam ekstra haljinu, frizuru sam imala nesto slicno kao devojke sa ovih slika 10,13 i 18 frizura za maturu, znaci perfektno, diskretno sminke i dobar miris. Sve u svemu predivno sam se osecala :)
milpavic- Candy Girl
- Broj poruka : 1
Godina : 37
Ti si registrovala da bi samo rekla da si se skockala zbog mature? o.O
Mah, ja se i nisam nešto sređivala. Oprala sam kosu i samo je pustila xD A našminkala sam se kao nešto bezveze, sjenku, sjaj, maskaru.
Ja jos nisam nasla haljinu tako da ne znam :D Frizura,pa samo cu isfenirati kosu...Sminka,pa ne znam.Nista posebno sigurno.
popka bebic ^__^- Dangerous Lady
- Moje srce s' tobom igra u ritmu ni na na na :)
Broj poruka : 11424
Ja sminku necu nista posebno,posto mi je haljina sama po sebi dovoljno upecatljiva.Samo eto malo oci da naglasim i to.A frizuru razmisljam da li da uvijem ili skroz da ispravim XD
Forever young ♥.- Cool Girl
- Broj poruka : 878
Pa ja mislim da je matura jedna od retkih prilika gde treba bas onako lepo da se sredimo. Haljina mi je jednostavna, tako da cu se vise potruditti oko sminke i frizure. :)
LanaDelRey- Candy Girl
- Broj poruka : 221
Ja sam za maturu imala lokne ono padaju lagano i siske sa strane. A sminka jednostavno malo pudera, roza sjena, alajner, sjaj i malo rumenila :D
Just Smile :)- Candy Girl
- Broj poruka : 242
Godina : 30
Za obe mature sam imala uvijenu kosu, mada to inače ne volim, a šminku normalnu, ne znam ni kakva treba da bude, ne volim previše napadnu u svakom slučaju.
Za malu maturu mi je mama stavila senku,maskaru i labelo. xD Sto se tice frizure,namotala sam na one 'crvice' da se uloknaju,pa posto mi se nije svidela pustena,vezala sam neki kao rep na vrh glave.
Sto se tice velike mature,sminkace me opet mama ili drugarica,ne planiram da idem na sminkanje kod profesionalaca. Ni za frizuru ne planiram da posecujem frizera,ima talentovanih ljudi u mojoj okolini. :)
Sto se tice velike mature,sminkace me opet mama ili drugarica,ne planiram da idem na sminkanje kod profesionalaca. Ni za frizuru ne planiram da posecujem frizera,ima talentovanih ljudi u mojoj okolini. :)
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
"Šminkaću" se sama, i sigurno neću staviti puno šminke, samo ono osnovno. I uvijaću kosu sama, ne vidim zašto bih išla kod nekog profesionalca kada i sama imam ruke -.-
Ne znam sta cu da radim, sminku cu verovatno sama samo sto cu da pregledam sve tutorijale na youtube-u jer, realno, ne znam da se sminkam.
Za frizuru nisam sigurna ali cu verovatno neke lokne tako da cu verovatno kod frizera.
Za frizuru nisam sigurna ali cu verovatno neke lokne tako da cu verovatno kod frizera.
najvjerojatnije ću kod frizera napraviti frizuru :)
A šminkat ću se sama, ima još vremena do mature.
A šminkat ću se sama, ima još vremena do mature.
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2