M.I.A.
+9
* Diamond *
Sirenna *
I love life:)
DarkAngel
Daenerys Targaryen
Petar Pan
Amélie.
Polly Samson
Suzana
13 posters
Page 1 of 1
M.I.A.
Matangi „Maja“ Arulpragasam (engl. Mathangi "Maya" Arulpragasam); 18. jul 1975) poznatija pod svojim scenskim imenom M.I.A., je britanska tekstospisateljica, muzička producentkinja, pevačica i vizuelna umetnica. Poreklom je Tamilka sa Šri Lanke. Njenu muziku čini spoj različitih žanrova za koje je pokazala interesovanje, sa rečima pesama koje sadrže politiku, socijal realizam i humor.
Kao već ostvarena vizuelna umetnica od 2002. godine, veću pažnju privukla je 2004. godine sa šerovanjem njenih singlova Galang i Sunshowers na Internetu. Godine 2005, njen debi album, Arular, bio je nominovan za nagradu Mercury. Njen drugi album, Kala, izdat je 2007. godine. Njen singl Paper Planes bio je posebno komercijalno uspešan tokom 2008. godine i dospeo na 4. mesto američke top liste singlova.
Suzana- Moderator
-
Broj poruka : 6686
Godina : 27
Re: M.I.A.
Čula sam samo tu Bad girls pesmu. Nije loša, ali nemam neko mišljenje.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
ne slusam je , cula sam onu pjesmu Bad Girls i svidjela mi se ,ne znam zasto je ne slusam :D
Petar Pan- Candy Girl
- Welcome to reality. It fucking sucks.
Broj poruka : 149
Svud Je Holivud ♥ wrote:Prvi put čujem za nju
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
Nisam dosad cula za nju,sad sam cula ovu pesmu Bad girls i nije losa,ali nije u mom fazonu.
I love life:)- Candy Girl
- Broj poruka : 209
Godina : 25
Ne slušam, ali je znam iz jedne Madonine pesme...
Tamara ♥- Cool Girl
- Broj poruka : 607
Godina : 25
Prvi put sam cula za nju kad je snimila onu pjesmu sa Madonnom
Posle sam cula i Bad girls posto su je na fashionu stalno pustali kad je neka revija ...onako,nije losa .
Posle sam cula i Bad girls posto su je na fashionu stalno pustali kad je neka revija ...onako,nije losa .
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
Pesmu Bad Girls bas gotivim, ali ostale slabo.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Page 1 of 1