Legends of the Fall (Legenda o jeseni)
+4
Polly Samson
Fallen Like The Sky.
Scarlett O'hara
Amélie.
8 posters
Page 1 of 1
Legends of the Fall (Legenda o jeseni)
Pukovnik Viliam i njegova tri sina žive u planinama u Montani, početkom XX veka. Kada jedan od sinova, Semjuel dovede sa sobom svoju verenicu Suzan, prijateljstvo između braće je na putu da se raspadne. Najstariji sin Alfred se zaljubljuje u Suzan, a ona se zaljubljuje u Tristana. Stvari postaju još gore kada sva tri brata odlučuju da se pridruže Prvom svetskom ratu u Evropi 1914. god, uprkos negodovanju njihovog oca. Veza između braće, kao i pukovnikovo srce su na putu da se slome....
Last edited by Cookiez Monster.! on Sat 3 Mar 2012 - 13:33; edited 1 time in total
Re: Legends of the Fall (Legenda o jeseni)
Fenomenalan film, ko nije gledao neka to obavezno uradi.
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Gledala sam više puta kad sam bila mladja, dosta su ga puštali na tv-u, mada mislim da su znali da ga prevedu i kao "Legenda o strasti".
Gledala sam, nekoliko puta. Baš sam oduševljena filmom.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Često prevode kao Legenda o padu što mi je malo bezveze.Fallen Like The Sky. wrote:Gledala sam više puta kad sam bila mladja, dosta su ga puštali na tv-u, mada mislim da su znali da ga prevedu i kao "Legenda o strasti".
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Nisam,pogledacu:)
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
Godina : 27
Ja sam taj film gledala milion puta.Svaki put sam govorila da ga necu ponovo gledati ako se bude prikazivao,ali gledala sam ga bukvalno svaki put.
popka bebic ^__^- Dangerous Lady
- Moje srce s' tobom igra u ritmu ni na na na :)
Broj poruka : 11424
Page 1 of 1