Once Upon a Time (Jednom davno)
+12
Sirenna *
Wendy
Gossip Girl.
MoonGirl
Petar Pan
Scarlett O'hara
Polly Samson
Fallen Like The Sky.
Praslin<3
Daenerys Targaryen
Bloody.Mary
Sookie
16 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Once Upon a Time (Jednom davno)
First topic message reminder :
I živeli su zauvek srećno i berićetno... ili su barem svi tako mislili. Ema Svon (Dženifer Morison, "Haus") zna kako da se brine o sebi. Ona je 28-godišnji lovac na ucene koja se sama snalazi otkad su je kao bebu napustili roditelji. Međutim, kad je Henri (Džared Gilmor, "Mad Men") - sin od kojeg je odustala pre nekoliko godina - pronalazi, sve se menja. Henri sada ima 10 godina i očajno mu je potrebna Emina pomoć. Veruje da Ema dolazi iz drugog sveta i da je ustvari izgubljena ćerka Snežane (Džinifer Gudvin, "Big Love") i Princa Šarmantnog (Džoš Dalas). Prema njegovoj knjizi sa bajkama, oni su je sakrili kako bi je zaštitili od kletve Zle Kraljice (Lana Parila), koja je zauvek zarobila junake bajke, zamrzla ih u vremenu i dovela u naš moderni svet.
Meni se svidela, jer je neobicna i mada jeste povezana sa bajkama, ima dosta razlicitosti.
Dobre price, fenomenalni kostimi i scenografija, odlicni glumci..
I živeli su zauvek srećno i berićetno... ili su barem svi tako mislili. Ema Svon (Dženifer Morison, "Haus") zna kako da se brine o sebi. Ona je 28-godišnji lovac na ucene koja se sama snalazi otkad su je kao bebu napustili roditelji. Međutim, kad je Henri (Džared Gilmor, "Mad Men") - sin od kojeg je odustala pre nekoliko godina - pronalazi, sve se menja. Henri sada ima 10 godina i očajno mu je potrebna Emina pomoć. Veruje da Ema dolazi iz drugog sveta i da je ustvari izgubljena ćerka Snežane (Džinifer Gudvin, "Big Love") i Princa Šarmantnog (Džoš Dalas). Prema njegovoj knjizi sa bajkama, oni su je sakrili kako bi je zaštitili od kletve Zle Kraljice (Lana Parila), koja je zauvek zarobila junake bajke, zamrzla ih u vremenu i dovela u naš moderni svet.
Meni se svidela, jer je neobicna i mada jeste povezana sa bajkama, ima dosta razlicitosti.
Dobre price, fenomenalni kostimi i scenografija, odlicni glumci..
Sookie- Chocolate Babe
- If you love me why am I dying?
Broj poruka : 4696
Godina : 29
Re: Once Upon a Time (Jednom davno)
Meni je jos kraj druge sezone bio smor. A i Snezana i Princ me malo nerviraju xD .
Ali svideo mi se kraj trece sepizode, tako su me opet zainteresovali xD
Ali svideo mi se kraj trece sepizode, tako su me opet zainteresovali xD
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Meni se to ne svidja. xD
Uradili su jer su fanovi navijali
Uradili su jer su fanovi navijali
- nastavak:
- a svi znamo da ce na kraju da zavrsi sa Henrijevim ocem. Samo mi se zato ne svidja xD
Nisam jos stigla da odgledam ove 3 epizode.Moze li mi ko reci kako je Regina upoznala Robina Hooda? Ako budem trazila sve cu saznati a to necu xD
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
Godina : 28
- izvini ako sam otkrila previse xD:
- Nije ga upoznala, ali je Zvoncica htela da je spasi tame (a i njoj je trebalo nesto, nisam lepo pratila dok sam gledala xD) i nasla joj je 'sudjenog'. Redzina je trebalo da ga upozna (i videla mu je samo tetovazu lava) ali se uplasila i pobegla. I na kraju trece epizode saznas da je covek sa tetovazom lava Robin Hud
Joj prestala sam ovo gledati jer ne mogu da stignem i nervirala me malo, a vidim svašta se izdešavalo... Mada mislim da mogu pogledati prvu i zadnju ep 2. sezone i da ću pohvatati sve. :)
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Odlični su, sve bolja i bolja serija iz epizode u epizodu, Ema i Kuka
ScreamMj- Candy Girl
- Broj poruka : 85
Godina : 34
Aurora wrote:mene nekako sve vise smaraju, osecam se kao da nemaju ideje xD
I menee, i skroz mi je glupa ideja uvođenja Kruele, ali bar se ovaj smor od Frozen-a završio xD
Bloody.Mary- Moderator
Daa, od Frozena mi je bilo muka, neverovatni smor xD
A Kruela mi bas nikako ne ide uz bajku, ajde da je iz onog crno belog sveta( iz prve sezone na koji su totalno zaboravili xD).
Mada mi je ovaj drugi deo zanimljiviji od prvog
A Kruela mi bas nikako ne ide uz bajku, ajde da je iz onog crno belog sveta( iz prve sezone na koji su totalno zaboravili xD).
Mada mi je ovaj drugi deo zanimljiviji od prvog
Nekako imam osećaj da sad može da bude dobro, ali fali mi to "nešto" xD
Još od Nedođije mi je smor, ali mi je žao da prestanem da gledam :/
Još od Nedođije mi je smor, ali mi je žao da prestanem da gledam :/
Bloody.Mary- Moderator
ja na kraju nisam ni nastavila da gledam xD
mozda bih ipak mogla :D
mozda bih ipak mogla :D
Jao mene je tooooliko smorila ova serija, blizu sam toga da odustanem xD
Bloody.Mary- Moderator
Page 2 of 2 • 1, 2
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 2 of 2