Exit
+4
Aurora
*MiMa*97
dead silence.
Beautiful Dangerous
8 posters
Page 1 of 1
Exit
Veliki festival muzike u Novom Sad-u.
Da li ste isli nekad,planirate li? Kako vam se svidja repertoar?
Ps. nisam nasla nigde ovu temu,danas se da je nema.
Da li ste isli nekad,planirate li? Kako vam se svidja repertoar?
Ps. nisam nasla nigde ovu temu,danas se da je nema.
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Re: Exit
Nisam bila... :P ali planiram da idem ove godine...
dead silence.- Boom Baby
- Die Sonne scheint mir aus den Händen kann verbrennen, kann euch blenden
Broj poruka : 1754
Godina : 27
Nisam bila,ali bih volela da odem:)
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
Meni je sestra volonter tamo,i ona ide svake godine:)
Ja nisam bila,i ne slusam nesto preterano tu muziku,ali ako bude kojim slucajem pevao Kiki Lesendric,idem bez razmisljanja :)
Ja nisam bila,i ne slusam nesto preterano tu muziku,ali ako bude kojim slucajem pevao Kiki Lesendric,idem bez razmisljanja :)
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Ne obracam paznju ko nastupa jer znam da moji nece da me puste jer je predaleko i dosta bi me kostalo.
Mozda kada budem bila starija pa se uvalim sestri na cuvanje :D . Svakako bih volela da odem. Skoro svako moze da nadje bar nesto sto ga zanima :D
Mozda kada budem bila starija pa se uvalim sestri na cuvanje :D . Svakako bih volela da odem. Skoro svako moze da nadje bar nesto sto ga zanima :D
Nisam nikada bila, ali definitivno ću biti jedne godine, možda već sledeće. Ako budem imala finansija naravno. x'D
Suzana- Moderator
-
Broj poruka : 6686
Suzana wrote:Ako budem imala finansija naravno. x'D
To mi je zapravo jedan od vecih problema jer mi moji ne bi dali toliko (verovatno bi bilo da platim deo) a ja ne mogu ni 500 dinara da ustedim...
Ne volim exit.... Ali na exitu 2010 je bio MIKA!!!!!!!!!!!!! Eh.... Zivote.... Zasto nisam starija....?
kad sam videla htela sam da umrem.... Pitam se.... Da li ce ponovo doci u Srbiju???? Ali stvarno je i on i mi ( mislim srbi) sa njim su pravili........ Takav haos.... Da je to ne moguce....!
kad sam videla htela sam da umrem.... Pitam se.... Da li ce ponovo doci u Srbiju???? Ali stvarno je i on i mi ( mislim srbi) sa njim su pravili........ Takav haos.... Da je to ne moguce....!
mali loliša- Candy Girl
- Broj poruka : 101
Godina : 28
Jee idem na exit ove godine :D
dead silence.- Boom Baby
- Die Sonne scheint mir aus den Händen kann verbrennen, kann euch blenden
Broj poruka : 1754
Aurora wrote:Ne obracam paznju ko nastupa jer znam da moji nece da me puste jer je predaleko i dosta bi me kostalo.
Baš to.
Page 1 of 1