Kada je vreme za šminkanje?
+35
Capre diem.
Lady Halliwell
*Little_♥_Princess*
NeveLa
Rebelle fleur
Tamara ♥
Lady Bird
His Porcelain Doll
Tie and Up.
TheStrayOne
Queeny
White swan
Dia.♥
popka bebic ^__^
LanaDelRey
Half as pretty
DarkAngel
Sirenna *
Forever young ♥.
Best. <3
Petar Pan
LostSoul
bigwinner
Polly Samson
Fallen Like The Sky.
Daenerys Targaryen
Beautiful Dangerous
Emily the strange
*MiMa*97
dead silence.
Bloody.Mary
Scarlett O'hara
Dvojki.<3
Praslin<3
Aurora
39 posters
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Kada je vreme za šminkanje?
First topic message reminder :
Da vidim vasa misljenja posto se devojcice danas sve ranije i ranije sminkaju i sve se vise sredjuju.
Bas sam pod utiskom jer sam juce videla devojcicu 6 ili 7 razred kako ima vise pudera nego sto sam ga ja ikad stavila -.-
I njene drugarice se isto dosta sminkaju (sve ih poznajem, vecina su mladje sestre mojih drugarica/drugova) a njihove sestre su sve pocele kasnije.
Nekako mi je i smesno i ruzno kada ih vidim da tako rano pocinju mnogo da se sminkaju.
Razumem sjaj, malo maskare ili senke jer vecina devojcica zeli da se sminka ali sada se preteruje.
Sta vi mislite?
Da vidim vasa misljenja posto se devojcice danas sve ranije i ranije sminkaju i sve se vise sredjuju.
Bas sam pod utiskom jer sam juce videla devojcicu 6 ili 7 razred kako ima vise pudera nego sto sam ga ja ikad stavila -.-
I njene drugarice se isto dosta sminkaju (sve ih poznajem, vecina su mladje sestre mojih drugarica/drugova) a njihove sestre su sve pocele kasnije.
Nekako mi je i smesno i ruzno kada ih vidim da tako rano pocinju mnogo da se sminkaju.
Razumem sjaj, malo maskare ili senke jer vecina devojcica zeli da se sminka ali sada se preteruje.
Sta vi mislite?
Re: Kada je vreme za šminkanje?
Mislim da je okej da se pocne negde u 8. razredu. Ja sam tada pocela, za skolu stavljam maskaru i puder, a kada ovako izlazim mozda eventualno malo kreona, ali nista preterano. Ne volim da vidim devojcice sa 3 tone sminke, a danas ih je sve vise. To mi je uzasno ,a one nazalost ne shvataju.
LanaDelRey- Candy Girl
- Broj poruka : 221
Godina : 27
Ja ne volim da se sminkam.Stavim maskaru ponekad i to je to.
popka bebic ^__^- Dangerous Lady
- Moje srce s' tobom igra u ritmu ni na na na :)
Broj poruka : 11424
Meni je okej da počneš da se šminkaš u osmom razredu(maskra,sjaj i ponekad puder). U srednjoj školi ja stavljam puder,maskaru i labelo jer ne volim toliko sjajeve. Senke ne stavljam u školu.
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Godina : 28
Kada idem u školu, stavim malo maskare i labelo ili sjaj i to je sve. Tek sam skoro počela da se šminkam, i to najviše zbog potrebe (imala sam nekoliko nastupa, pa me je sestra šminkala), tako sam i naučila neke "trikove", koje koristim kad izlazim.
White swan- Candy Girl
- Broj poruka : 72
Ja sam pocela da se sminkam u 7. raz.i nikad se ne sminkam u skolu.samo za neki rodjendan ili zurku.nije da ne volim da se sminkam vec mi je jednostavno takvo lice da moram da se nasminkam.Stavljam maskaru,puder i labelo.senku sam skoro pocela da stavljam a kreon stavljam ponekad.
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Hehe, ja sam se šminkala od 12. godine.... ito ono pravo. xD
No, to i nije toliko strašno, pošto sam oduvjek bila razvijena građom, do te poante da sam bila viša od nekih nastavnica, i da su čak par puta ljudi mislili da imam nekih 15-16....
No, to i nije toliko strašno, pošto sam oduvjek bila razvijena građom, do te poante da sam bila viša od nekih nastavnica, i da su čak par puta ljudi mislili da imam nekih 15-16....
TheStrayOne- Candy Girl
-
Broj poruka : 42
Godina : 26
Ja se sminkam samo kada idem na neki rodjendan,svadbu ili tako nesto.A ovako za svaki dan mislim da treba poceti u srednjoj. :)
Tie and Up.- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1444
Sminkam se kada mi to treba, inace hodak kao zombi.
Sminkam se prosecno od 15 minuta do pola sata, zavisi koje vrste eksprimenta radim xD
Sminkam se prosecno od 15 minuta do pola sata, zavisi koje vrste eksprimenta radim xD
His Porcelain Doll- Sweet Girl
- The girls, they all are like carmen.
Broj poruka : 584
Godina : 36
Ja sam sad završila 7. razred i ne šminkam se. Ima par devojčica koje to rade jedno godinu dana, ali većina koristi samo labelo, kao i ja. xD Dok, u drugim odeljenjima (7. razred)-skoro sve devojčice se šminkaju! :D Meni je to i glupo i smešno, jer one stavljaju maskaru, puder, kreon, sjaj, senku-ma sve živo! A onda izgledaju kad dođu u školu kao da su se prijavile na neku audiciju za klovnove. :D Mislim da je još uvek rano za šminkanje, jer znam da će nam ona samo upropastiti lice, dok smo mladji, a i ne treba mi! :D
Lady Bird- Cool Girl
- Broj poruka : 632
Počela sam prošle godine, sa 12 i po, ali samo sa labelom u boji, maaalo maskare i retko kad krejonom...Kad vidim devojke mojih godina sa puderom, smuči mi se život O.o
Tamara ♥- Cool Girl
- Broj poruka : 607
Godina : 25
ja pod šminku ne podrazumevam labelo. xD
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
^ Ni ja
Pa ne znam mozda u srednjoj ili kraj 8og
Pa ne znam mozda u srednjoj ili kraj 8og
Rebelle fleur- Candy Girl
- Broj poruka : 20
Pa, ja mislim da je pravo vreme u srednjoj. U mom odeljenju ima nekoliko devojčica koje se doteruju za školu kao za kakvo slavlje...
NeveLa- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1157
Počela sam sa šminkom sa nekih 16-17 god., što je pomalo kasno, ali sad ne mogu da se odvojim od šminke. Kad vidim devojčicu u osnovnoj školi da se šminka puno i da izgleda baš starije od svog uzrasta, zgadi mi se život.
*Little_♥_Princess*- Candy Girl
- Broj poruka : 113
Godina : 31
Mislim da danas devojčice počinju veoma rano sa šminkom, 5-6 razred, smatram da je to neprikladno za njih i zaista ne vidim razlog šminkanja u tim godinama. Ni dan danas se ne šminkam nešto posebno, smatram da šminka treba da se nanosi u umerenim količinama a ne da pravim klovna od sebe što je danas veoma česta pojava. Tako da eventualno 8. razred ili srednja škola
Pocetak srednje skole je Ok vreme za sminkanje..Jedna likusa iz mog odeljenja stavlja i kreon,maskaru,senku..I izgleda kao vestica sto zapravo i jeste.
Capre diem.- Cherry Babe
- Broj poruka : 2151
Godina : 25
ja ne znam zasto uopste koriste puder sa 13 godina kad nemaju nikakvih nepravilnosti na licu.
Lollobrigida- Cherry Babe
- Broj poruka : 2096
Ja sam 2. srednje i tek na početku ove godine sam počela da stavljam maskaru i kreon za školu. Za neke posebne prilike se malo više našminkam. A što se tiče tih klinki što stavljaju kilo pudera. To mi je odvratno.
Iva000- Candy Girl
- Broj poruka : 273
Ja mislim da trebaju tj. devojcice trebaju da pocnu da se sminkaju po meni od 15/16 godine...ali bas ako bude neka svecana destinacija mogu staviti ali u odredjenim kolicinama. Ne volim a primer da neko stavlja puno pudera bolje biti svoj, prirodan :D
Pop Candy- Candy Girl
- Broj poruka : 68
Godina : 24
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2