Ewan McGregor
+3
Hellcat
Aurora
Fallen Like The Sky.
7 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1
Ewan McGregor
Ewan Gordon McGregor je škotski glumac i pustolov koji je poznat po tome što uživa podjednak ugled kao protagonist komercijalnih, nezavisnih i umjetničkih filmova. Slavu je stekao glavnom ulogom narkomana u danas kultnom filmu Trainspotting iz 1996. godine, a potom je široj publici postao poznat i kao mladi Obi-Wan Kenobi u prequelima Ratova zvijezda, odnosno mladi pisac Christian u mjuziklu Moulin Rouge!. Osim filmskoj, McGregor je poznat i televizijskoj publici, i to zahvaljujući svom prijatelju Charleyu Boormanu koji ga je pratio na putovanjima motociklom zabilježenim u dokumentarnim serijama Long Way Round i Long Way Down.
Re: Ewan McGregor
Gledala sam ga u Star Wars-u i svideo mi se tu ali ne mogu da kazem kakav je glumac :/
Vazno je da je meni lep xD
Gledala sam i ove dokumentarce i obozavala sam ih. Tada sam bila opterecena motorima xD
Vazno je da je meni lep xD
Gledala sam i ove dokumentarce i obozavala sam ih. Tada sam bila opterecena motorima xD
Znam ga samo iz Star Wars i The ghost writer. Nemam neko posebno mišljenje. Okej je.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Mnogo dobar glumac :)
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
Godina : 30
Dugo me je nervirao mada sam pogledala gomilu njegovih filmova i dosta njih volim, zgotivila sam ga tek sa Beginners.
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1