Chloe Grace Moretz
+2
Polly Samson
Fallen Like The Sky.
6 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1
Chloe Grace Moretz
Chloe Grace Moretz (rođena 10. februara 1997) je američka glumica i model. Svoju glumačku karijeru je započela sa 7 godina ulogama u filmovima i serijama kao što The Amityville Horror, (500) Days of Summer, Diary of a Wimpy Kid, Big Momma's House 2, Desperate Housewives i Dirty Sexy Money, za koje je dobila mnogobrojne nominacije u kategoriji mladih glumaca.
Svetsku slavu i priznanje je stekla zahvaljujući ulozi Hit-girl u filmu Kick-Ass iz 2010, a zatim i Let Me In i Hugo koji su naišli na dobar prijem kod kritičara.
Re: Chloe Grace Moretz
Gledala sam je kao Sherri u Desperate Housewives i u Dirty Sexy Money Kiki čini mi se. Dobra je.
A koga glumi ona u Big Momma's House 2? Ne sećam je se. :')
A koga glumi ona u Big Momma's House 2? Ne sećam je se. :')
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Slatka je.
Mada, rano je reći za nju da je dobra glumica.
Tek je počela svoju karijeru.
Mada, rano je reći za nju da je dobra glumica.
Tek je počela svoju karijeru.
Kad sam odgledala samo 2-3 filma baš sam je gotivila, ali što je više gledam sve me više nervira, nadam se da se neće tako nastaviti.
Gledala sam samo Let me in i nekoliko epizoda Dirty sexy money, ali nešto i nisam obraćala pažnju na nju. Let me in sam premotala dosta puta. Za glumu znači ne mogu da kažem ništa još uvek, ali mi se nikako ne sviđa njen stil oblačenja :')
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1