Visina
+28
✯Jetza✯
Lollobrigida
Minnie ♡
~*MiniMuffin*~
Daenerys Targaryen
*Little_♥_Princess*
Capre diem.
Tamara ♥
White swan
Sirenna *
Petar Pan
Gossip Girl.
Amélie.
Best. <3
Praslin<3
LostSoul
Emily the strange
Suzana
dead silence.
*MiMa*97
Queeny
Dvojki.<3
Bloody.Mary
popka bebic ^__^
Scarlett O'hara
Beautiful Dangerous
Aurora
DarkAngel
32 posters
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Visina
First topic message reminder :
Koliko ste visoke?
-Da li biste bile sa momkom koji je nizi od vas?
-Sta je bolje po vama, biti visok ili nizak?
-Da li vam je visina bitna?
ne znam gde ovo treba da stoji pa sam stavila ovde.
Koliko ste visoke?
-Da li biste bile sa momkom koji je nizi od vas?
-Sta je bolje po vama, biti visok ili nizak?
-Da li vam je visina bitna?
ne znam gde ovo treba da stoji pa sam stavila ovde.
Last edited by >>DarkAngel<< on Sat 21 Apr 2012 - 12:29; edited 1 time in total
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
Godina : 28
Re: Visina
Koliko ste visoke? bednih i mučnih 163 (preko toga ne mogu prešišati ma koliko god pokušavala)
-Da li biste bile sa momkom koji je nizi od vas? Nikad, bože me sačuvaj sakloni. Hoću da momak bude viši od mene i muževniji od mene u svemu. -_-
-Sta je bolje po vama, biti visok ili nizak? Zlatna sredina. Ali biram visok (da ljude posmatraš s' visine) xD
-Da li vam je visina bitna? I te kako. Volela bih da sam viša. Mojih 163 je baš mnogo nisko, da ne kažem izrazito nisko.
-Da li biste bile sa momkom koji je nizi od vas? Nikad, bože me sačuvaj sakloni. Hoću da momak bude viši od mene i muževniji od mene u svemu. -_-
-Sta je bolje po vama, biti visok ili nizak? Zlatna sredina. Ali biram visok (da ljude posmatraš s' visine) xD
-Da li vam je visina bitna? I te kako. Volela bih da sam viša. Mojih 163 je baš mnogo nisko, da ne kažem izrazito nisko.
*Little_♥_Princess*- Candy Girl
- Broj poruka : 113
Godina : 31
Ja to uopste ne gledam tako i ne osecam se nisko. :)
Poslednjeg dana u skoli sam se slikala samo sa momcima i jednim profesorom i tek tu sam videla koliko sam niska xD I kada pricam sa osobom koja je oko 180cm visoka uopste ne vidim tu razliku xD
Poslednjeg dana u skoli sam se slikala samo sa momcima i jednim profesorom i tek tu sam videla koliko sam niska xD I kada pricam sa osobom koja je oko 180cm visoka uopste ne vidim tu razliku xD
Izmerila sam se, 164 cm. Midžeti ftw. <3Suzana wrote:- Koliko ste visoke? - Ja još uvek ne znam to, hahaha. xD Moja sestra kaže da ima 165 cm, što bi značilo da sam bliža cifri 170, a jedna drugarica kaže da ima 160, što bi značilo da sam bliža cifri 160, WTF. A ne mogu da nađem metar. X'''D
Suzana- Moderator
-
Broj poruka : 6686
Godina : 27
174 cm.
Zapravo, ne znam. U patikama sam imala 176, pa reko ajd da oduzmem 2 cm, možda sam i malo niža.
Zapravo, ne znam. U patikama sam imala 176, pa reko ajd da oduzmem 2 cm, možda sam i malo niža.
Koliko ste visoke? oko 173cm, nisam se merila skoro xD
-Da li biste bile sa momkom koji je nizi od vas? mozda...zavisi koliko mi se svidja...
-Sta je bolje po vama, biti visok ili nizak? jeste da sam visoka, ali smatram da bi mi bilo bolje da sam niza. dakle nizak.
-Da li vam je visina bitna? pa i nije bas, ali mi predstavlja problem kada hocu da obujem cipele sa visokom potpeticom. tada sam uglavnom visa od polovine :/ xD
-Da li biste bile sa momkom koji je nizi od vas? mozda...zavisi koliko mi se svidja...
-Sta je bolje po vama, biti visok ili nizak? jeste da sam visoka, ali smatram da bi mi bilo bolje da sam niza. dakle nizak.
-Da li vam je visina bitna? pa i nije bas, ali mi predstavlja problem kada hocu da obujem cipele sa visokom potpeticom. tada sam uglavnom visa od polovine :/ xD
166-167
Svidja mi se moja visina, taman da na stiklama ne izgledam kao stangla.
A sto se druge polovine tice, volim kada su visi od mene. Ne preterano!
Svidja mi se moja visina, taman da na stiklama ne izgledam kao stangla.
A sto se druge polovine tice, volim kada su visi od mene. Ne preterano!
Minnie ♡- Gorgeous Princess
- Broj poruka : 3941
Godina : 29
Koliko ste visoke? 168
-Da li biste bile sa momkom koji je nizi od vas? NE
-Sta je bolje po vama, biti visok ili nizak? visok
-Da li vam je visina bitna? da
-Da li biste bile sa momkom koji je nizi od vas? NE
-Sta je bolje po vama, biti visok ili nizak? visok
-Da li vam je visina bitna? da
Lollobrigida- Cherry Babe
- Broj poruka : 2096
-Da li biste bile sa momkom koji je nizi od vas? Pa ako je niži od mene, svaka mu čast. Ne.
-Sta je bolje po vama, biti visok ili nizak? Pa... Zlatna sredina.
-Da li vam je visina bitna? Pa, da.
Visoka sam 161!
-Sta je bolje po vama, biti visok ili nizak? Pa... Zlatna sredina.
-Da li vam je visina bitna? Pa, da.
Visoka sam 161!
Volela bih da sam 165. ^^ Ili čak niža :D
A imam 168. I mrrrrrrrrzim kada jedina obujem štikle, i onda sam ogromna.
Ali zato su mi svi drugovi 185 i viši pa kad pričam sa njima osećam se malo i fino ^^ ahahhahahaha xD
A uvek sam imala momke koji su ili malčice viši od mene (neprimetno, 1-2cm) ili baš, baš visoki.
A imam 168. I mrrrrrrrrzim kada jedina obujem štikle, i onda sam ogromna.
Ali zato su mi svi drugovi 185 i viši pa kad pričam sa njima osećam se malo i fino ^^ ahahhahahaha xD
A uvek sam imala momke koji su ili malčice viši od mene (neprimetno, 1-2cm) ili baš, baš visoki.
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
- Ja sam visoka 155, 156 SAMO :(
-Da li biste bile sa momkom koji je nizi od vas? NE! jer bi onda vrvtn bio patuljak... jednostavno ne O.o
-Sta je bolje po vama, biti visok ili nizak? pa ono neka sredina :3
-Da li vam je visina bitna? Bitno mi je da ne bude nizi od mene kao sto sam rekla, i da ne bude puuuno visi od mene, ali nije bitno u principu :3
-Da li biste bile sa momkom koji je nizi od vas? NE! jer bi onda vrvtn bio patuljak... jednostavno ne O.o
-Sta je bolje po vama, biti visok ili nizak? pa ono neka sredina :3
-Da li vam je visina bitna? Bitno mi je da ne bude nizi od mene kao sto sam rekla, i da ne bude puuuno visi od mene, ali nije bitno u principu :3
✯Jetza✯- Sweet Girl
-
Broj poruka : 559
Godina : 26
Koliko ste visoke?170
-Da li biste bile sa momkom koji je nizi od vas?Zavisi od momka...mada najbolje bi bilo da je oko 180.Posto ne bi ni da je previsok.
-Sta je bolje po vama, biti visok ili nizak?Pa najbolja je sredina,kao ja.(mada ja bi iskreno voljela jos 4 sentimetra )
-Da li vam je visina bitna?Ne,vjerovatno jer sam normalne visine,da nisam bilo bi mi bitno.Ovako ne razmisljam mnogo o tome.
-Da li biste bile sa momkom koji je nizi od vas?Zavisi od momka...mada najbolje bi bilo da je oko 180.Posto ne bi ni da je previsok.
-Sta je bolje po vama, biti visok ili nizak?Pa najbolja je sredina,kao ja.(mada ja bi iskreno voljela jos 4 sentimetra )
-Da li vam je visina bitna?Ne,vjerovatno jer sam normalne visine,da nisam bilo bi mi bitno.Ovako ne razmisljam mnogo o tome.
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
Nikad ne primecujem koliko je neko nizi ili visi od mene i visinu skoro nikad ne komentarisem, uvek neko mora prvi da kaze da bih shvatila koliko je neko visok. Osim sto se tice cura od 2 metra. One su mi upadljive xD .
Visoka sam 177cm. Ne bih bila sa deckom nizim od sebe ili iste visine, zato sto bih stikle mogla da zaboravim. Naravno da je bolje da je visok, ali Boze moj. :)
Iva- Boom Baby
- Broj poruka : 1605
Godina : 29
Ne znam koliko sam tacno visoka, poslednji put kad sam se merila bila sam 161cm. Volela bih da sam visa. U poslednje vreme mi se cini kao da svi rastu sem mene -.- Sto se tice decka, ne bih bila sa nizim, ustvari mozda ako mi se bas bas svidi
phina- Cool Girl
- Broj poruka : 620
Godina : 24
Davno sam se merila.Tu sam otrprilike oko 163-164.
Ne.Prosto,ne ide da je momak niži od mene.
Za ženu je dobro da bude niska,ne valja kada je visoka kao džiroda,a za muškarca suprotno.
Generalno jeste.
Ne.Prosto,ne ide da je momak niži od mene.
Za ženu je dobro da bude niska,ne valja kada je visoka kao džiroda,a za muškarca suprotno.
Generalno jeste.
Kesidi- Candy Girl
- Broj poruka : 28
Godina : 27
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2