Nina Dobrev
+10
Polly Samson
I love life:)
Aurora
Angie:)
Half as pretty
Daenerys Targaryen
Sirenna *
StarLight
Fallen Like The Sky.
mali loliša
14 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Nina Dobrev
First topic message reminder :
Nina Konstantinova Dobreva (bugarski: Нина Константинова Добрева; Sofija, 9. janura 1989.), bugarsko-kanadska je glumica. Najpoznatija je po ulozi Elene Gilbert u TV seriji "Vampirski dnevnici".
Nina Konstantinova Dobreva (bugarski: Нина Константинова Добрева; Sofija, 9. janura 1989.), bugarsko-kanadska je glumica. Najpoznatija je po ulozi Elene Gilbert u TV seriji "Vampirski dnevnici".
mali loliša- Candy Girl
- Broj poruka : 101
Godina : 28
Re: Nina Dobrev
I ja sam čitala knjige. Meni Candice baš odgovara za Caroline, a Nina je tako dobro odglumila svoje uloge da je ne bih menjala ni za šta.Meni, licno, nije legla u seriji kao Elena.
Posto sam citala vampirske dnevnike, vise bi voljela da je Caroline bila Elena.
A ne računa se to što je u toj jednoj seriji glumila dve uloge? Glumila je dve suprotnosti. Da, to se ne računa jer, ustvari, i ne znaš kako je glumila, pretpostavljam.Ja ne kapiram tu glumicu..Mislim,glumila je samo u TVD i sad je neka zvezda..Ma kako ne..
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Jao skinite se sa deteta, Nina da je više od prosečne glumice dobila bi osim te dve uloge u jednoj seriji još neke i to ne epizodne u nepoznatim filmovima (i da, njeni filmovi su nepoznati svima koji ne prate njen rad osim The Roommate koji je poznat po tome što je su ga i kritičari i publika napljuvali i Chloe zbog dobre glumačke ekipe koja mu nije ništa vredela i dobro sad The Perks of Being a Wallflower za koji se bar nadam da će valjati).
Ineteresuje me jel ona odbija ponude za filmove, ili ih uopšte i ne dobija . o_O
- Mesečarka
Čitala sam da je odbila ulogu u Boardwalk Empire jer nije htela da se skida, što se ostalog tiče nikad nisam videla ni da je bila u igri za neku važnu ulogu, ali ja njenu karijeru ne pratim tako da nemam šta puno da pričam.
Da, čitala sam i ja za taj. To me i ne čudi, s obzirom na to koliko skače za svoju privatnost.Čitala sam da je odbila ulogu u Boardwalk Empire jer nije htela da se skida
- Mesečarka
Možda je malo off, ali baš me nervira kad tako dođu i odbiju tako neku ulogu zato što npr trebaju da se skinu. Nije da sam nešto mnogo luda za gu*icama glumaca, ali ako si već neki glumac, uradićeš nešto za tu ulogu, a ne samo da biraš ulogu po kojoj ćeš steći dobar ugled. e.e
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Glumice svakako ne gube ugled skidanjem, nego lošim ulogama.
Mnoge mlade glumice misle da bi bile loš uzor svojim fanovima kada bi se skinule, a nju uglavnom vole tinejdžeri. Boardwalk Empire nije serija koju bi njeni fanovi gledali samo zbog nje. Jednostavno nije. Odustali bi posle jedne epizode.
Golotinje u seriji ima dosta i to stoji, ali glupo je od svake manje glumice, posebno od nje koja je uglavnom samo na televiziji, da odbije seriju koju radi Scorsese i gomila filmskih glumaca i koja je, mogu komotno da kažem, veća od svega što je ona ikada radila zajedno.
Mnoge mlade glumice misle da bi bile loš uzor svojim fanovima kada bi se skinule, a nju uglavnom vole tinejdžeri. Boardwalk Empire nije serija koju bi njeni fanovi gledali samo zbog nje. Jednostavno nije. Odustali bi posle jedne epizode.
Golotinje u seriji ima dosta i to stoji, ali glupo je od svake manje glumice, posebno od nje koja je uglavnom samo na televiziji, da odbije seriju koju radi Scorsese i gomila filmskih glumaca i koja je, mogu komotno da kažem, veća od svega što je ona ikada radila zajedno.
Nisam se dobro izrazila oko tog dela sa ugledom. Uglavnom, slažem se sa tobom.
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
U 5. sezoni Vampirskih dnevnika (u epizodama koje su izašle) Nina me oduševljava. Od kako sam počela da gledam seriju smatram Ninu dobrom glumicom, a sve je bolja i bolja. :3
- Mesečarka
Page 2 of 2 • 1, 2
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 2 of 2