Meg Ryan
+7
Sirenna *
dead silence.
Polly Samson
* Diamond *
Aurora
Fallen Like The Sky.
phina
11 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1
Meg Ryan
Meg Ryan (Fairfield, Connecticut, 19. 12. 1961.), američka je glumica koja je najpoznatija po svojim ulogama u velikom broju popularnih romantičnih komedija, stoga je prozvana "kraljicom romantičnih komedija".
Pravim imenom Margaret Mary Emily Anna Hyra, iako rođena u posve drugoj saveznoj državi, rasla je u New Yorku i u početku nikako nije bila na putu da postane filmska zvijezda. Studirala je novinarstvo na New York Sveučilištu, a kako bi otplatila noćne satove nastave, započela se baviti glumom.
phina- Cool Girl
- Broj poruka : 620
Godina : 24
Re: Meg Ryan
Volela sam je kad sam bila mlađa, sad sam ravnodušna, nema što ni da me nervira kad dugo ništa nije snimala.
Skroz mi je slatka, šarmantna, simpatična, skoro sam je gledala u filmu sa Tom Henksom, i prostooo.. Savršeno.. ♥.*
~*~*~*~
~*~*~*~
* Diamond *- Boom Baby
- Broj poruka : 1847
Godina : 27
Volela sam je kad sam bila mala. Sad se retko setim nje, ali ono, u redu mi je.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
kurva sudbina. wrote:Volela sam je kad sam bila mala. Sad se retko setim nje, ali ono, u redu mi je.
dead silence.- Boom Baby
- Die Sonne scheint mir aus den Händen kann verbrennen, kann euch blenden
Broj poruka : 1754
Godina : 27
Ja sam je gledala samo u ''Francuskom poljubcu'' i '' Gradu andjela''. Ok mi je.
Tie and Up.- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1444
Godina : 26
Mnogo je volim ^^
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1