Sanovnik
+22
Amélie.
Praslin<3
Wendy
Fallen Like The Sky.
Polly Samson
Queeny
LostSoul
Aurora
Tamara ♥
VlahovicA
*~tamarchelo~*
mental.slaughter
I love life:)
popka bebic ^__^
Angie:)
Sirenna *
Forever young ♥.
* Diamond *
Petar Pan
Emily the strange
Daenerys Targaryen
Beautiful Dangerous
26 posters
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Sanovnik
First topic message reminder :
Da li se secate svojih snova? Znate li im znacenja,i jeste li nekad potrazili znacenja?
Mislite li da to ima neke veze sa stvarnim dogadjajima?
I tako to na tu temu. :)
- Spoiler:
- kurva sudbina. wrote:Već nekoliko meseci svake noći, ali apsolutno svake, sanjam bolnice. I stalno se nešto užasno dešava, i kad se probudim ne znam da li se to desilo ili sam sanjala.
I skoro sam išla u bolnicu, da posetimo profesorku, i plašila sam se sve vreme. U glavi su mi se sve vreme vrteli snovi i sva ta umiranja koja sam sanjala.
Nadam se da je samo trip neki.
Inspirisana ovim postom,resih da otvorim temu. :)
Da li se secate svojih snova? Znate li im znacenja,i jeste li nekad potrazili znacenja?
Mislite li da to ima neke veze sa stvarnim dogadjajima?
I tako to na tu temu. :)
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Re: Sanovnik
Ne vjerujem u tuđa tumačenja (tipa - sanovnik), ponekad volim da tumačim snove na svoj način.
To i ja radim,i protumačim na način koji meni najviše odgovara. xDWonderstruck wrote:Ne vjerujem u tuđa tumačenja (tipa - sanovnik), ponekad volim da tumačim snove na svoj način.
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Imam 2-3 sanovnika, ali čitam ih samo sestri kad me nazove da joj nađem šta san znači jer je ona opsednuta tim.
Ja ne obraćam pažnju na ta tumačenja, mada uglavnom znam na šta mi se snovi odnose jer imaju koren u mojoj svesti tako da nema tu ničega paranormalnog što se mene tiče.
Ja ne obraćam pažnju na ta tumačenja, mada uglavnom znam na šta mi se snovi odnose jer imaju koren u mojoj svesti tako da nema tu ničega paranormalnog što se mene tiče.
Ja imam periode kad stalno sanjam,a periode kad uopste ne sanjam.
Najcesce se secam snova,ne celih,nego vecih delova. Nekada se probudim ujutru i jednostavno imam osecaj da apsolutno moram da nadjem znacenje necega iz sna. Cesto mi to pokaze neke moje podsvesne stvari i tera me da se zamislim.
A skoro uvek ima veze sa nekim stvarnim dogadjajima,samo nismo toga svesni.
Najcesce se secam snova,ne celih,nego vecih delova. Nekada se probudim ujutru i jednostavno imam osecaj da apsolutno moram da nadjem znacenje necega iz sna. Cesto mi to pokaze neke moje podsvesne stvari i tera me da se zamislim.
A skoro uvek ima veze sa nekim stvarnim dogadjajima,samo nismo toga svesni.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Pamtim snove, sanovnik nemam niti mu pridajem značaj.
Sanjam uglavnom nešto o čemu razmišljam tih dana ili pred spavanje, mada se dešavaju i neki nepovezani snovi ali ih jednostavno ne mogu/ne želim tumačiti po nekoj knjižici.
Sanjam uglavnom nešto o čemu razmišljam tih dana ili pred spavanje, mada se dešavaju i neki nepovezani snovi ali ih jednostavno ne mogu/ne želim tumačiti po nekoj knjižici.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Ma joj moja teta(od mame teta, zapravo) je meni govorila što mi znače snovi iz tog sanovnika. Ma gluposti. Ona u sve živo vjeruje i čita te horoskope. Ja to ne volim i ništa u to ne vjerujem -.-
Postoji jedna narodna koja kaze ''San je laza a Bog istina''.
Sanjam razne neopevane gluposti,nerazumljivosti,snove bez ikakvog reda i smisla,tako da ih ni ne tumacim...
Sanjam razne neopevane gluposti,nerazumljivosti,snove bez ikakvog reda i smisla,tako da ih ni ne tumacim...
forever@happy.com- Sweet Girl
- Go To Hell, For Heaven's Sake
Broj poruka : 330
Godina : 27
Jako volim da razmišljam i čitam o snovima. Dosta sanjam, sanjam sve i svašta, svaki analiziram, mada mi baš i ne daju neke pouzdane informacije.
Kikica♥- Sweet Girl
- Broj poruka : 337
Godina : 26
Kikica♥ wrote:Jako volim da razmišljam i čitam o snovima. Dosta sanjam, sanjam sve i svašta, svaki analiziram, mada mi baš i ne daju neke pouzdane informacije.
Yuup
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
Godina : 28
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2