Trenutno čitam...
+76
Scarlett O'hara
radioactive.
Polly Samson
Praslin<3
sundjer bob :)
Lisa_xxp
Poeta
Forever. <3
bookworm
StarLight
Iva000
miss.kaja<3
dora_95
Angie:)
forever@happy.com
Kate.Fenett
Lady Halliwell
~*MiniMuffin*~
Suzana
Sara Lucija
✯Jetza✯
*M@R!J@*
angel*
Samantha Jones
TheStrayOne
DverixM^_^
*MiMa*97
weareinfinite.
Baby C.
Euphoria
Lollobrigida
-Lena-
White swan
Half as pretty
Tie and Up.
Comika-TadaEgao
Lady Bird
Just Smile :)
Tamara ♥
DarkAngel
Capre diem.
Bloody.Mary
*~tamarchelo~*
Dafiny
Sirenna *
Wendy
dead silence.
phina
Best. <3
mali loliša
tictac
Wicked Girl^^
Dream...<3
Forever young ♥.
popka bebic ^__^
Amélie.
natata
Fallen Like The Sky.
AnavisFe
MissEverything
Queeny
1D Kid^^
Sanjalice
MissSunshine.
Daenerys Targaryen
Minnie ♡
Ariel
IzzieM
Angel_Of_Death
MoonGirl
Aurora
LostSoul
Beautiful Dangerous
Dia.♥
Carrie <3
His Porcelain Doll
80 posters
Page 3 of 21
Page 3 of 21 • 1, 2, 3, 4 ... 12 ... 21
Re: Trenutno čitam...
First topic message reminder :
Pali andjeo!
Pali andjeo!
His Porcelain Doll- Sweet Girl
- The girls, they all are like carmen.
Broj poruka : 584
Godina : 36
Dete jutra
popka bebic ^__^- Dangerous Lady
- Moje srce s' tobom igra u ritmu ni na na na :)
Broj poruka : 11424
Krv i cokolada.
His Porcelain Doll- Sweet Girl
- The girls, they all are like carmen.
Broj poruka : 584
Godina : 36
The hunger games I Derviš i smrt još uvek,mada je nisam ni pipnulaod kad sam zadnji put to ovde napisala
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Veciti mladozenja
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Čitala sam jutros do pola 5 -.- I danas ceo dan,a nestaje struje svakih pola sata,pa jedem nokte što ne mogu da završim -.-Fallen Like The Sky. wrote:Igre gladi
MoonGirl- Powerful Girl
-
Ja ni ovu nikako da zavrsim,a vec treba da pocnem Anu Karenjinu-.-'Dvojki.<3 wrote:poludeću od lektira. -.-Just A! wrote:Veciti mladozenja
E ako zavrsis do srede saljem ti milku od 300g xD Ja cu ceo ovaj prolecni raspust da je ne ispustam iz ruke.Svud Je Holivud ♥ wrote:Ana Karenjina, počela sam danas i moram završiti do srijede. Kuku
Smrt i njeni hirovi,i počeću sad drugi deo THG..
MoonGirl- Powerful Girl
-
Da li smo se nekad sreli? Aleksandra Poter
Forever young ♥.- Cool Girl
- Broj poruka : 878
Godina : 27
Bogomdana domaćica- Sofi Kinsela
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
E ako zavrsis do srede saljem ti milku od 300g xD Ja cu ceo ovaj prolecni raspust da je ne ispustam iz ruke.[/quote]Svud Je Holivud ♥ wrote:Ana Karenjina, počela sam danas i moram završiti do srijede. Kuku
Pročitala sam samo prvu knjigu, znači od milke ništa :( xD
Sad čitaaaam Kada ovo budeš čitala
Citam knjigu Samo Slusaj od Sare Desan... Knjiga je prelepaa..
Opis knjige: Anabel Grin je djevojka koja ima sve. Ili se makar tako predstavlja na manekenskim snimanjima. Ali njen život je daleko od savršenstva. Njeno prijateljstvo sa Sofi se neslavno okončalo, a poremećaj u ishrani njene druge starije sestre potresa čitavu porodicu. Povučena i odbačena i u školi i kod kuće, Anabel ponire u pomirljivo ćutanje.
Otkako je upoznala Ovena - prodornog, opsjednutog muzikom i riješenog da uvijek kaže istinu - naučiće kako da samo oslušne sebe i stekne hrabrost da govori iskreno. Ali da li će biti u stanju da svima otkrije šta se zaista desilo one noći kada je Sofi prestala da joj bude drugarica?
Ako vam se svidi mozda je mozete naci na nekom sajmu knjiga ili u biblioteci.. :)
Opis knjige: Anabel Grin je djevojka koja ima sve. Ili se makar tako predstavlja na manekenskim snimanjima. Ali njen život je daleko od savršenstva. Njeno prijateljstvo sa Sofi se neslavno okončalo, a poremećaj u ishrani njene druge starije sestre potresa čitavu porodicu. Povučena i odbačena i u školi i kod kuće, Anabel ponire u pomirljivo ćutanje.
Otkako je upoznala Ovena - prodornog, opsjednutog muzikom i riješenog da uvijek kaže istinu - naučiće kako da samo oslušne sebe i stekne hrabrost da govori iskreno. Ali da li će biti u stanju da svima otkrije šta se zaista desilo one noći kada je Sofi prestala da joj bude drugarica?
Ako vam se svidi mozda je mozete naci na nekom sajmu knjiga ili u biblioteci.. :)
Dream...<3- Banned
- Broj poruka : 50
Godina : 27
Just A! wrote:Ja ni ovu nikako da zavrsim,a vec treba da pocnem Anu Karenjinu-.-'Dvojki.<3 wrote:poludeću od lektira. -.-Just A! wrote:Veciti mladozenjaE ako zavrsis do srede saljem ti milku od 300g xD Ja cu ceo ovaj prolecni raspust da je ne ispustam iz ruke.Svud Je Holivud ♥ wrote:Ana Karenjina, počela sam danas i moram završiti do srijede. Kuku
haha, ma beži polovinu lektira nisam pročitala ove godine. Karenjinu sam pročitala prvu knjigu, dosta. :)
Topic - Hoću da mi se nešto lepo desi, odmah - Marko Vidojković
Bliznakinje sa Hajgejta i THG 2 deo :3
MoonGirl- Powerful Girl
-
*Hero will Drown* wrote:Citam knjigu Samo Slusaj od Sare Desan... Knjiga je prelepaa..
Pročitala sam,knjiga je predivna ^^
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
Gijom Muso-Zato što te volim (2. put) :)
Wicked Girl^^- Candy Girl
- Truth is,everybody is going to hurt you,you just have to find those worth suffering for.
Broj poruka : 110
Godina : 28
Anu Karenjinu
I imam osecaj da je zanimljiva knjiga,samo sto nisam sigurna da li cu je procitati do sledeceg utorka.
Kod nas ko ne procita Anu pada na avgust :S
I imam osecaj da je zanimljiva knjiga,samo sto nisam sigurna da li cu je procitati do sledeceg utorka.
Kod nas ko ne procita Anu pada na avgust :S
Page 3 of 21 • 1, 2, 3, 4 ... 12 ... 21
Page 3 of 21