Katherine Heigl
+7
Ariel
Aurora
Sirenna *
Daenerys Targaryen
Fallen Like The Sky.
Angie:)
Amélie.
11 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1
Katherine Heigl
Katherine Marie Heigl (24.11. 1978.-) je američka Emmyjem nagrađena glumica najpoznatija po ulogama u TV-serijama i filmovima kao što su Roswell, Grey's Anatomy, Knocked Up and 27 Dresses.
Re: Katherine Heigl
Gledala sam sve navedene osim Knocked Up.
Ok je glumica, simpatična. :)
Ok je glumica, simpatična. :)
Angie:)- Modern Lady
-
Broj poruka : 5719
Godina : 27
"Uvod u anatomiju" nisam gledala, smešno mi je što sad pokušavaju da jej prodaju kao filmsku glumicu, ne verujem da će se udaljiti od uloga u prosečnim, da ne kažem lošim romantičnim komedijama jer za drugo nije.
Zgotivila sam je u filmu One for the money
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
Godina : 30
Volim da gledam filmove u kojima ona glumi. :) I volim Uvod u anatomiju. :)
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Godina : 28
U Grey's anatomy je Izzy okej. Inače ne volim kako glumi..
smešno mi je što sad pokušavaju da jej prodaju kao filmsku glumicu, ne verujem da će se udaljiti od uloga u prosečnim, da ne kažem lošim romantičnim komedijama jer za drugo nije.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Gledala sam je u Love Comes Softly i to sigurno nije romantična komedija, a sjajno je odglumila.
Gledala sam je u Uvod u Anatomiju, 27 dresses, knocked up, valentine.. ne dopada mi se nešto preterano.
Ona bi isto mozda mogla da bude na listi glumaca cije sve gledam. xD
Zgotivila sam je u Uvodu u anatomiju i posle toga dugo pratila sve sto je radila.
Zgotivila sam je u Uvodu u anatomiju i posle toga dugo pratila sve sto je radila.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1