Your Highness (Vaša visosti)
5 posters
Page 1 of 1
Your Highness (Vaša visosti)
Princ Fabio je iskusan ratnik, odvažan i častan. Njegov brat Tadeo je lenj i plašljiv, i neprestano mašta o ženama, o kojima baš i nema visoko mišljenje. Kada Fabiovu verenicu Beladonu otme čarobnjak Boremon, a njegovi ljudi kidnapuju i samog Fabija, Tadeo je prinuđen da ih spase. Čarobnjaka može ubiti jedino uz pomoć jednorogove oštrice, a put do nje veoma je težak. Međutim, pomaže mu neustrašiva Izabel, koja će ga naučiti da žene nisu seksualni objekat i da među njima ima jačih čak i od muškaraca.
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Re: Your Highness (Vaša visosti)
LOL,a ja sam sad počela da gledam na Milveru. Postavih prvo temu da vidim kakav je,ali prekasno Ništa,pogledaću do kraja,pa ću da kažem šta mislim.
MoonGirl- Powerful Girl
-
Ja sam taj film gledala jedno 20 puta, kad kažem 20 puta mislim iz 20 delova dok ga nisam odgledala celog koliko mi se smučio.
Baš sam ga jedva čekala kada je izašao jer je bio jedan od prvih filmova Natali Portman nakon što je dobila Oskara, ali sam videla da je dobio loše kritika, pa sam postavila očekivanja na nulu da se ne razočaram, ali ipak jesam jer mi očigledno ne odgovara ta vrsta humora, zanemariću činjenicu da je gluma očajna, što me je posebno iznerviralo jer je reč o glumcima od kojih ja bar očekujem dobar performans. Tu količinu nebuloza bih mogla da mu oprostim jedino da sam ga posmatrala kao parodiju, nažalost nisam.
Baš sam ga jedva čekala kada je izašao jer je bio jedan od prvih filmova Natali Portman nakon što je dobila Oskara, ali sam videla da je dobio loše kritika, pa sam postavila očekivanja na nulu da se ne razočaram, ali ipak jesam jer mi očigledno ne odgovara ta vrsta humora, zanemariću činjenicu da je gluma očajna, što me je posebno iznerviralo jer je reč o glumcima od kojih ja bar očekujem dobar performans. Tu količinu nebuloza bih mogla da mu oprostim jedino da sam ga posmatrala kao parodiju, nažalost nisam.
Zbog glumaca sam i uzela da gledam film Ali shvatam na šta misliš jer kuckam ovde dok film teče u drugom prozoru
MoonGirl- Powerful Girl
-
Nisam do kraja gledala. Glumci mi se sviđaju, što baš i ne mogu reći i za film.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Nenormalno glup film. Nisam ga odgledala do kraja, jednostavno nisam mogla :S
Page 1 of 1