Owen Wilson
+2
Daenerys Targaryen
Fallen Like The Sky.
6 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1
Owen Wilson
Owen Cunningham Wilson (18. studenog 1968.), američki glumac, komičar i scenarist.
Rođen je u Dallasu (država Teksas), potječe iz irske rimokatoličke obitelji. Majka mu je fotografkinja, a otac direktor u oglašavanju i operator javne televizijske postaje. Ima starijeg brata Andrewa i mlađeg Lukea. Pohađao je teksaške srednje škole, ali je iz jedne izbačen jer je ukrao profesorov udžbenik. Završio je vojni institut. Gluma ga je oduvijek zanimala, jer su mu i braća glumci.
Glumi od 1994. i do sada je ostvario 30-tak uloga. Poseban talent iskazao je u komedijama gdje su mu partneri bili Jackie Chan, Jennifer Aniston, Kate Hudson, Ben Stiller, i mnogi drugi. Također glumi i u akcijskim filmovima, kao što su Armageddon i Iza neprijateljskih linija. Prvo glumačko iskustvo vezanom mu je za ime redatelja Wesa Andersona. Kasnije je simao filmove u kojima je glumio Ben Stiller, zajedno su ih snimili 9. Ljubavne veze uključuju Demi Moore, Kate Hudson i Sheryl Crow.
Re: Owen Wilson
Drag mi je nekako. :3
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Nervira me dosta, mada ima njegovih filmova koje volim, uglavnom oni koje je radio sa Vesom Andersonom.
Simpa je, ali me nervira njegov nos xD
Tamara ♥- Cool Girl
- Broj poruka : 607
Godina : 25
Dobar je glumac, zgotivila sam ga u filmu Marli i ja. :)
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
Godina : 30
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1