Lindsay Lohan
+10
dead silence.
Gossip Girl.
Aurora
Tie and Up.
Polly Samson
Daenerys Targaryen
Tamara ♥
Praslin<3
MoonGirl
Fallen Like The Sky.
14 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1
Lindsay Lohan
Lindsi Loan (engl. Lindsay Lohan, IPA: /ˈloʊ.ən/; Njujork, 2. jul 1986) je američka glumica, pop pevačica i model. Manakenstvom se počela baviti još kao devojčica. Na filmu se prvi put pojavila sa 11 godina, u rimejku Diznijevog filma Klopka za roditelje. Popularna je postala u periodu od 2003. do 2005. kada je igrala glavne uloge u filmovima Freaky Friday, Mean Girls i Herbie: Fully Loaded, A Prairie Home Companion i Bobby
Njena karijera je privremeno prekinuta 2007. nakon što je dva puta uhapšena vozeći pod dejstvom alkohola. U tri navrata je boravila na klinikama za rehabilitaciju pa je zbog toga izgubila nekoliko uloga. U nastavku karijere pojavila se kao gost u seriji Ružna Beti, a zatim je nastupila u filmovima Labor Pains (2009) i Machete (2010). Pored glume, oprobala se i u muzici. Prvi album Speak je snimila 2004. da bi 2005. izdala i drugi album naslovljen kao A Little More Personal (Raw).
Re: Lindsay Lohan
Simpatična jako. OK,muziku ne komentarišem,ali kao glumicu sam je zavolela još zbog Freaky friday
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Kao glumicu sam je obožavala kad sam bila mlađa.. Sad mi je ok, najviše je volim u Just my luck :)
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Jooj, meni je ona prelepa sa crvenom (prirodnom) kosom...Obožsvsm je u Mean girls, šteta što se sjebala!
Tamara ♥- Cool Girl
- Broj poruka : 607
Godina : 25
Ne glumi mi nešto, ali obožavala sam je dok sam bila mlađa. Može se reći da je "simpatišem".
Ravnodušna sam.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Ja obozavam njene filmove i glumu.A njen privatni zivot je:No comment.
Tie and Up.- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1444
Godina : 26
Lepsa mi je sa prirodnom bojom kose :) ali je ne volim, iritira me mada sam je pre bas volela jer je glumila u decijim filmovima
Ma nista posebno nije bila ni pre nego sto se upropastila...bar meni :D
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Gossip Girl. wrote:Ma nista posebno nije bila ni pre nego sto se upropastila...bar meni :D
potpisujem.. :P
dead silence.- Boom Baby
- Die Sonne scheint mir aus den Händen kann verbrennen, kann euch blenden
Broj poruka : 1754
Godina : 27
Meni se ona nikad nije sviđala ni kao glumica ni kao pjevačica.
Jedino mi je dobar onaj film sa blizankama i to je sve.
Jedino mi je dobar onaj film sa blizankama i to je sve.
Gledala sam je mozda u 2 filma. Okej.
* Diamond *- Boom Baby
- Broj poruka : 1847
Godina : 27
Fallen Like The Sky. wrote:Smešna je. Ne kao funny, nego kao ridiculous.
Nažalost, potpuno tačno. Vremenom se sve manje pominje kao glumica, a sve više kao obična ''luda.''
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1