Anna Faris
4 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1
Anna Faris
Američka glumica poznata je po svojim ulogama u seriji filmova "Mrak film", "Izgubljeni u prevodu" i "Samo prijatelji". Glumila je i u televizijskoj seriji "Entourage", kao i u čuvenim "Prijateljima".
Last edited by Fallen Like The Sky. on Sat 19 Jan 2013 - 23:04; edited 2 times in total
Re: Anna Faris
Volim je zbog Scary movie i Just friends. Baš sjimpatična,mada nisam mnogo njenih filmova ni pogledala..
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Koliko ja znam, ona ne glumi u Vrisku, već u parodiji na Vrisak.
Gledala sam je u dosta filmova, kao i u Entourage, nije mi ništa posebno kao glumica, čini mi se kao da je samo za komedije (pah, i nema nekih većih uloga).
Gledala sam je u dosta filmova, kao i u Entourage, nije mi ništa posebno kao glumica, čini mi se kao da je samo za komedije (pah, i nema nekih većih uloga).
tako nekakočini mi se kao da je samo za komedije (pah, i nema nekih većih uloga
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Svud Je Holivud ♥ wrote:Koliko ja znam, ona ne glumi u Vrisku, već u parodiji na Vrisak.
To ja kopirala, a ovi debili loše preveli.
Nije ona meni ni za komedije.
Nisam nešto oduševljena njenom glumom.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1