Kirsten Dunst
4 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1
Kirsten Dunst
Kirsten Caroline Dunst (30. april 1982 -) je američka glumica, pjevačica i manekenka. Glumački debi je imala još kao dijete, nastupom u Oedipus Wrecks, kratkom filmu koji je predstavljao segment Woodyja Allena u omnibus-filmu New York Stories 1989. godine. Slavu je stekla u dobi od 12 godina ulogom Claudije u filmu Interview with the Vampire, a za koju je nominirana za Zlatni globus za najbolju sporednu glumicu. Nakon toga je slijedio niz zapaženih nastupa, a komercijalno najuspješnija je bila uloga Mary Jane Watson u filmskoj trilogiji Spider-Man (2002–07). Godine 2011. je proglašena najboljom glumicom na filmskom festivalu u Cannesu za nastup u filmu Melancholia Larsa von Triera.
Dunst je 2011. godine pjevački debi imala u filmu Get Over It. Iste je godina bila zapažena njena izvedba pjesme "After You've Gone" na odjavnoj špici filma The Cat's Meow.
Re: Kirsten Dunst
Pevačica? Nisam znala.
Ne sviđa mi se ništa posebno. Ravnodušna sam skroz.
Ne sviđa mi se ništa posebno. Ravnodušna sam skroz.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Re: Kirsten Dunst
Valjda sam je gledala u jednom filmu sa Rajanom čini mi se. Nemam neko mišljenje, ok je da kažem. Ček, ona je glumila u Spajdermenu ?
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1