Planinarenje
+11
forever@happy.com
Fallen Like The Sky.
Euphoria
Half as pretty
Scarlett O'hara
Sirenna *
Dia.♥
Beautiful Dangerous
Aurora
dead silence.
Praslin<3
15 posters
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Planinarenje
First topic message reminder :
Pa jeste li išle ikad na planinarenje, volite li? :)
Ja idem odkako sam krenula u srednju, i stvarno mi se mnogooo dopada, planiram da se posvetim tome koliko bude moguće u budućnosti. :3
Danas smo išli, oko 35km sva sam izgrebana i umorna, ali sam barem istresla svu negativnu energiju iz sebe i sad sam kul
Pa jeste li išle ikad na planinarenje, volite li? :)
Ja idem odkako sam krenula u srednju, i stvarno mi se mnogooo dopada, planiram da se posvetim tome koliko bude moguće u budućnosti. :3
Danas smo išli, oko 35km sva sam izgrebana i umorna, ali sam barem istresla svu negativnu energiju iz sebe i sad sam kul
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Re: Planinarenje
Nisam nažalost, ali sam gledala slike i stvarno je predivno.
Trebali smo ići ovog ljeta, ali smo odgodili za sledeće, a umjesto toga otišli na Romaniju jer nismo još uvijek punoljetni i ne može nas profesorica voditi na planine više od 2000 metara.
Trebali smo ići ovog ljeta, ali smo odgodili za sledeće, a umjesto toga otišli na Romaniju jer nismo još uvijek punoljetni i ne može nas profesorica voditi na planine više od 2000 metara.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Re: Planinarenje
Kad budeš imala priliku obavezno otiđi. :) Krajem jula ili u avgustu ti je najbolje.
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2