Depilacija
+137
Cicikaa
VlahovicA
Tamara ♥
Lady Bird
Tie and Up.
tracara^^
Sirenna *
StarLight
Beautiful Dangerous
michelle
You Know You Love Me
Dumblewhore
Jelen@
**Tami**
LostSoul
Kanellis*
Just Smile :)
Queeny
Praslin<3
DarkAngel
People_Are_Shit
Freaky
KitKat
marija ^^
Emily the strange
Wendy
Anchyly
Sarita_GlamGirl♥
Marija:)
TackeY
Zu Elements
IvaChii
Crni Leptir <3
alexxD
Gossip Girl.
I'mNotPerfect!~
Dia.♥
Angie:)
MimoSvijet
♥ Rokerka ♥
MaAa SwAtKa LoOoOdA!
♥Senorita Puente
Tea <33
~Simka~ <3
.Raindrop.
Lollobrigida
Lady Moon 96
.cherrybomb.
Emily Gore.
*Wild Child* :]
Jibi
Amélie.
savagegarden
diwlja_djevojchica
Open.Up.Your.Eyes.
Iva
kitty13
.TheButtonChild.
MayaError.
Love you to death...<3
♥..Jowana..♥
Chikita_Beybe
Any Lautner <3
*BuHtLiCa*
Flower_Grown_Wild
Ninitza <3
*MissIvana*
lusi 780
luda_NAtta
Eva
Bloody.Mary
Pandora no hako
Euphoria
WiWi Halliwell
The Lizard King
♥RoCk GiRl♥
dajana94
Dvojki.<3
looojka^^
Nevena Blacky
Me myself and I ;)
Fallen Like The Sky.
Tem
_St0rm_
Mikica
.Cupcake.
Jackie
♥CuTe_GiRl♥
♥~Brancica~♥
*Sladja*
rock princess
Elleonora
~FictionFreak~
Carrie <3
Aneta Netty
*Gatita de Any*
catwomen
Scarlett O'hara
Enchanted
Ariel
Mary Crowley
Daenerys Targaryen
Music Girl
RuZa
justninaa
Aurora
sanja***
tijanitza
Posh
*M@R!JA*
Sookie
*princess*
MaWa*SReTjiCa
Reperka_94
***Afri***
jowana93
Branchica
anja_94
^_JuSt_a_GiRl_^
Natasha
_sOnYa_
*AnGeL*
Natsi
Bloom
Andjela'95
MaRiZZa_94
*pink*angel*
rebel
Makyca:)
Sofyja
Candy
*Nina*
Maja93
NeStA ;)
Majich
dora_95
*BoOoPy*Bet*
141 posters
Page 1 of 17
Page 1 of 17 • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Depilacija
Ewo teme gde možete pisati o depilaciji... Šta koristite za uklanjanje neželjenih dlačica: brijač, depilator, tračice, vosak :?:
Da li vam se javljaju bubuljice posle brijanja :?: Da li koristite neku kremu :?: Da li čupate obrve :?:
Da li vam se javljaju bubuljice posle brijanja :?: Da li koristite neku kremu :?: Da li čupate obrve :?:
*BoOoPy*Bet*- Boom Baby
- Broj poruka : 1644
Godina : 31
Re: Depilacija
sweet girl wrote:Ewo teme gde možete pisati o depilaciji... Šta koristite za uklanjanje neželjenih dlačica: brijač, depilator, tračice, vosak :?:
Koristila sam brijac,trake Veet, za lice i noge,ali mi nista skoro nisu pomogle,i vise ix necu kupovati. :no: ..Takodje koristim Veet kremu za depilaciju,trenutno za vreme tusiranja,ali sam dugo koristila i obicne,i penu,svasta...i kreme su extra :D .Meni su uklonile sve dlacice,samo je najvaznije da odstoji dovoljno vremena :whatever: .Cupam obrve,sutra stizu epilatori,pa kupujem.To mi je najcastiji nacin,a i najduze traje :D :) :D .Od brijanja sam odustala zato sto sam se uvek posekla. :evil:
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Godina : 29
Ispocetka sam koristila Veet kremu, ali nisam bila nesto zadovoljna. Onda sam presla na vosak, jeste da je boljelo, ali je bilo stvarno ucinkovito. Medutim kada sam ponovo uradila isti postupak ostalo mi je dlacica, tako da ipak mislim da cu se vratiti na kreme! :bravo:
Majich- Candy Girl
- Broj poruka : 22
Koristila sam Veet kremu ali osetim da mi nisu glatke noge wec posle 2 dana...onda sam probala Veet wosak i-NIKAD WISE!Umrla sam od bola:)) Strasno...i pocrwenele su mi noge... Tako da se brijem,i koristim Braun-ow epilator... Obrwe cupam ali maaalo,jer imam stwarno lep prirodan oblik...
Ja samo brijačom... Još uvek nisam probala ništa drugo... Mada se ponekad desi da mi se posle pojave bubuljice,tj. osip, zbog iritacije...
Obrve čupam, ali veoma malo, samo one višak dlačice, a oblik im ne menjam... I tako... Možda uskoro pokušam Weet kremu...
Obrve čupam, ali veoma malo, samo one višak dlačice, a oblik im ne menjam... I tako... Možda uskoro pokušam Weet kremu...
*BoOoPy*Bet*- Boom Baby
Brijac zakon :))
Ponekad se pojavi koja bubuljica ali prodje sama :)
Obrve cupam,malo..samo ih sredim ;) oblik ne diram
ee a sta mislite sa cim da sredim bikini zonu?:S
Maja93- Candy Girl
- Broj poruka : 12
Maja93 wrote:Brijac zakon :))
Xm s tim nemam problem;)Ako neces da odes kod kozmeticarke da ti ona sredi-brijac je resenje:)Ali za to kupi now:)
hvala ti :)
brijem ja brijacem ali mislila sam da ima nesto drugo...efikasnije..
brijem ja brijacem ali mislila sam da ima nesto drugo...efikasnije..
Maja93- Candy Girl
- Broj poruka : 12
Pa jedino wosak je trajniji i mozda efikasniji ali je mnoogo bolno(kazem iz iskustwa),tako da,brijanje je zakon:))
Hmmm...Nisam se josh uwek usudila da probam wosak,jeste da je najefikasniji ali...Ipak...Ne,hwala...:D
Kao shto ste wec rekle brijach=zakon!:lol:
Koristim ponekad Veet kremu...
Obrwe chupam samo malkice,ne wolim onako pretanke,to mi se bash ne swidja...Owako su mi nekako lepshe,prirodnije,narawno kad pochupash samo wishak hahaha
Kao shto ste wec rekle brijach=zakon!:lol:
Koristim ponekad Veet kremu...
Obrwe chupam samo malkice,ne wolim onako pretanke,to mi se bash ne swidja...Owako su mi nekako lepshe,prirodnije,narawno kad pochupash samo wishak hahaha
*Nina*- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1097
Godina : 34
Jao,bash mi je fuj kad widim da neko ima preetanke obrwe,skoro da ih nema,ili onako samo kao tanka crtica.... :no: .*Nina* wrote:...
Wishe wolim da imaju normalnu debljinu i lep oblik... :D ...
trenutno za depilaciju koristim depilator....mnoooooogooo boli,ali je efikasno,nemam problame sa dlacicama narednih mesec dana
Sofyja- Candy Girl
- Broj poruka : 45
Ja sam juce kupila depilator.Malo sam se uplasila od zvuka,u pocetku je bolelo,ali vise mi nije tako strasno...Isprobala sam sa drugaricom i njoj se isto svidja...
dora_95- Powerful Girl
NeStA ;) wrote:Maja93 wrote:Brijac zakon :))
Xm s tim nemam problem;)Ako neces da odes kod kozmeticarke da ti ona sredi-brijac je resenje:)Ali za to kupi now:)
Ja isto brijačem... Ali uvek dobijem osip od toga... :smrc: :shmrtz: :smrc: :shmrtz:
*BoOoPy*Bet*- Boom Baby
Ja idem na depilaciju samo pred more.Onda sam mesec i po dana mirna.
Nemam problema sa dlakama,mogu da se obrijem u nedelju veche i da do sledece srede nemam potrebe da se brijem.To mi je extra :D
Nemam problema sa dlakama,mogu da se obrijem u nedelju veche i da do sledece srede nemam potrebe da se brijem.To mi je extra :D
Makyca:)- Sweet Girl
- Broj poruka : 450
Makyca:) wrote:Ja idem na depilaciju samo pred more.Onda sam mesec i po dana mirna.
Uh blago tebi,ja dok sam se brijala dlake su pocele da rastu vec posle 2-3 dana,a i kad sam koristila kreme :cry: .Na srecu sada imam epilator
dora_95- Powerful Girl
Ja koristim brijac vec duze vreme , jeste da dlake ponovo izrastu posle 2-3 dana , ali to je po meni najbrzi nacin . . .A da bi izbegla osip , posle brijanja stavi baby puder , meni je to pomoglo.Obrve cupam , na srecu ne moram da ih oblikujem , vec samo da pocupam ono malo sto izrastre gde ne treba.
*pink*angel*- Candy Girl
- Broj poruka : 188
Da, pročitala sam u jednom časopisu da baby puder umiruje iziritiranu kožu... Valjda će mi pomoći...
*BoOoPy*Bet*- Boom Baby
ja sam se dugo depilirala epilatorom,i bilo mi je super... i jednom nisam imala puno vremena pa sam se na brzinu obrijala,i od tad me epilatorom mnogo boli... sad koristim kremu...nista posebno!
mislim da cu nastaviti brijacem...
obrve cupam,ali ne menjam im oblik...samo ono sto izraste...
mislim da cu nastaviti brijacem...
obrve cupam,ali ne menjam im oblik...samo ono sto izraste...
MaRiZZa_94- Candy Girl
- Broj poruka : 105
Godina : 30
Ja sam se sad vratila od kozmeticara. . . Sa svoje prve depilacije:)
Andjela'95- Boom Baby
- Broj poruka : 1658
ja sam bila na dep. hladnim voskom!
a na vruc vosak se ne usudjujem,kazu da boli!
a na vruc vosak se ne usudjujem,kazu da boli!
MaRiZZa_94- Candy Girl
- Broj poruka : 105
Vruc vosak ti ne preporuchujem.
nije on toooliko vruc ali se koristi vishe puta shto znachi da su ga koristili na nekome pre tebe,a ta temperatura na kojoj ga zagrevaju nije dovoljda da bi ubila sve bakterije tako da nije bash higijenski.
@ tema
Ja ne koristim brijach,mrzi me da svakih 2-3 dana brijem noge,vec mi je mama kupila epilator i sa njim je najlakshe,a i posle toga sam mirna 10-14 dana. Obrve chupam i menjam oblik,ali ne mnogo.
nije on toooliko vruc ali se koristi vishe puta shto znachi da su ga koristili na nekome pre tebe,a ta temperatura na kojoj ga zagrevaju nije dovoljda da bi ubila sve bakterije tako da nije bash higijenski.
@ tema
Ja ne koristim brijach,mrzi me da svakih 2-3 dana brijem noge,vec mi je mama kupila epilator i sa njim je najlakshe,a i posle toga sam mirna 10-14 dana. Obrve chupam i menjam oblik,ali ne mnogo.
Bloom- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1401
*Dora* wrote:Ja sam juce kupila depilator.Malo sam se uplasila od zvuka,u pocetku je bolelo,ali vise mi nije tako strasno...Isprobala sam sa drugaricom i njoj se isto svidja...
Nije bash higijenski da koristite isti epilator. :|
U pochetku boli dok koza ne utrne,mada meni nisu problem listovi i kolena vec butine,jer igram folklor pa su mi listovi chvrsti i tu me ne boli ali zato butine...jaaao!
Bloom- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1401
Ja se ujutru obrijem brijacem,a sledece jutro kad se probudim kao da nisam ni brijala...Dakle,jeste brijac najjednostavniji ,ali ne i najefikasniji...I da li neko zna sta je to brazilska depilacija?
Natsi- Boom Baby
- Broj poruka : 1673
Godina : 28
Page 1 of 17 • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Page 1 of 17