Jelena Karleuša
+31
Iva000
VlahovicA
Tamara ♥
Beautiful Dangerous
✯Jetza✯
His Porcelain Doll
LostSoul
Samantha Jones
Dvojki.<3
comi_xd
mental.slaughter
komarac.
Best. <3
Capre diem.
Gossip Girl.
RouRou
Dži-Dži
Emily the strange
Polly Samson
Praslin<3
Amélie.
Lollobrigida
Half as pretty
Sirenna *
Daenerys Targaryen
Fallen Like The Sky.
MoonGirl
Dia.♥
Queeny
Aurora
XBosankaX
35 posters
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Jelena Karleuša
Jel' slusa neko JK? Ako da, omiljena pjesma? :P
Misljenje o njoj?
Ja je ne volim ni u kom smislu, al' ima dobrih par pjesama...:)
Misljenje o njoj?
Ja je ne volim ni u kom smislu, al' ima dobrih par pjesama...:)
XBosankaX- Candy Girl
- Broj poruka : 53
Godina : 31
Re: Jelena Karleuša
Seljanka. Toliko je plasticna da nisam sigurna da li je ljudsko bice ili robot.
Dosta sam je izvredjala xD
Povraca mi se od nje. xD
Kada sam cula Rolling in the Deep u njenom izvodjenju totalno se zakopala u mojim ocima.
Nervira me sama njena pojava, njen glas mi se uopste ne svidja a pesme necu da komentarisem jer su skroz suprotne od onoga sto ja slusam.
Povraca mi se od nje. xD
Kada sam cula Rolling in the Deep u njenom izvodjenju totalno se zakopala u mojim ocima.
Nervira me sama njena pojava, njen glas mi se uopste ne svidja a pesme necu da komentarisem jer su skroz suprotne od onoga sto ja slusam.
Ne da li je ne podnostim neeegoo....
ODvratna je,ne mogu da je smislim.i ove nove pesme
grozne su,uopste ne volim ni nju ni njen glas ni muziku.
Uh..ala hejtujem xDD
ODvratna je,ne mogu da je smislim.i ove nove pesme
grozne su,uopste ne volim ni nju ni njen glas ni muziku.
Uh..ala hejtujem xDD
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Godina : 27
Meni je okej. Ništa posebno.Imam dosta njenih pesama koje su mi veoma drage,poput Dragi moj, Tihi ubica, Krimi rad, Radim na bol.
Nekoliko pesama sa novog albuma me je potpuno oduševilo, Krimi rad i Radim na bol. Još nekoliko sam kao čula,ali mi nisu bile ništa posebno.
Nekoliko pesama sa novog albuma me je potpuno oduševilo, Krimi rad i Radim na bol. Još nekoliko sam kao čula,ali mi nisu bile ništa posebno.
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Godina : 28
Što je najgore.. posetila sam jednom njen blog i postoje ljudi koji je podržavaju i koji veruju da je pametna !! ?
Slažem se sa prva dva komentara, mada postoj još stvari koje mi se kod nje ne dopadaju sem navedenih...
Slažem se sa prva dva komentara, mada postoj još stvari koje mi se kod nje ne dopadaju sem navedenih...
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Dia.♥ wrote:Meni je okej. Ništa posebno.Imam dosta njenih pesama koje su mi veoma drage,poput Dragi moj, Tihi ubica, Krimi rad, Radim na bol.
MoonGirl wrote:Što je najgore.. posetila sam jednom njen blog i postoje ljudi koji je podržavaju i koji veruju da je pametna !! ?
E al pazi,treba bit pametan ili sta vec, da sa onakvim glasom ( ako se to moze uopste nazvati glasom ) zgrnes toliko para.
Ima nekih pjesam koje imaju fin tekst i samo mi je zao sto ih ona pjeva,jer je ne mogu slusat duze od 20 sekindi -.-
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
moja drugarica je obozava. ne znam zasto stvarno. i popizdi kad pljujemo po njoj :D
Lollobrigida- Cherry Babe
- Broj poruka : 2096
Napiši u naslovu barem Jelena Karleuša a ne JK. Napr. ja nisam znala tko je to xd
Inače, je ne slušam i gadi mi se u svemu :S
Inače, je ne slušam i gadi mi se u svemu :S
Znam lika koji je zaluđen njom. Ali ne ono malo, nego nenormalno.
A ona - ma čist primjer idiota xD
A ona - ma čist primjer idiota xD
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Ja ne mogu da razumem ljude koji nju poštuju. Trudim se, ali nikako ne uspevam.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
In the middle of nowhere wrote:MoonGirl wrote:Što je najgore.. posetila sam jednom njen blog i postoje ljudi koji je podržavaju i koji veruju da je pametna !! ?
E al pazi,treba bit pametan ili sta vec, da sa onakvim glasom ( ako se to moze uopste nazvati glasom ) zgrnes toliko para.
Pa sad,da li je pametna ona ili oni koji je slušaju... to je diskutabilno.
MoonGirl- Powerful Girl
-
Seljancura glupa. Gadi mi se!
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Godina : 29
MoonGirl wrote:In the middle of nowhere wrote:MoonGirl wrote:Što je najgore.. posetila sam jednom njen blog i postoje ljudi koji je podržavaju i koji veruju da je pametna !! ?
Pa sad,da li je pametna ona ili oni koji je slušaju... to je diskutabilno.
Jao ljudi nemojte biti naivni da sliku poznatih ličnosti kreiraju one same, tu je ceo tim ljudi. A to što je ona postala poznata ne znači da je pametna nego da je narod glup.
Ja nju ne volim uopste, ali uopste.
Po mom misljenju, njena muzika je cista sprdnja.
Svaka cast Pokojnoj Milevi.
Po mom misljenju, njena muzika je cista sprdnja.
Svaka cast Pokojnoj Milevi.
Dži-Dži- Candy Girl
- Broj poruka : 7
Zapravo, ja mislim da je ona poprilicno kul.
Ali to mislim u nekom parallelnom svetu xD
Pa, niko normalan nju ne moze da voli..... iako u zadnje vreme ima je svuda, samo njeno dupe, sise itd...uskoro ce poceti da iskace iz pastete,.,,,,
Ali to mislim u nekom parallelnom svetu xD
Pa, niko normalan nju ne moze da voli..... iako u zadnje vreme ima je svuda, samo njeno dupe, sise itd...uskoro ce poceti da iskace iz pastete,.,,,,
RouRou- Candy Girl
- Broj poruka : 14
Ne daj boze...necu sad tu da vredjam kao vi ali je ne volim. >.<
Gossip Girl.- Special Snowflake
-
Broj poruka : 8665
Ne volim je,iz prostog razloga zato sto ona nema glas,vec je kraljica skandala i trudi se da publiku prisvoji samo zahvaljujuci njenom izgledu koji je toliko plastican..Ne gotivim je,uopste..
Capre diem.- Cherry Babe
- Broj poruka : 2151
Godina : 25
Amin.to što je ona postala poznata ne znači da je pametna nego da je narod glup.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Ovo sam sad našla na Fejsu :
UPOZORENJE:Ukoliko dobijte e-mail koji se zove: "Dobili ste dve besplatne ulaznice za Jelenu Karleušu", nemojte ga ni u kojem slučaju otvarati, jer ćete u protivnom dobiti dve besplatne ulaznice za Jelenu Karleušu!
UPOZORENJE:Ukoliko dobijte e-mail koji se zove: "Dobili ste dve besplatne ulaznice za Jelenu Karleušu", nemojte ga ni u kojem slučaju otvarati, jer ćete u protivnom dobiti dve besplatne ulaznice za Jelenu Karleušu!
MoonGirl- Powerful Girl
-
Aurora wrote:Seljanka. Toliko je plasticna da nisam sigurna da li je ljudsko bice ili robot.
Povraca mi se od nje. xD
Ma dajte -.- .
Ja je gotivim. Poprilično mi je kul. Ne znam zašto.
Kad god sam neraspoložena ili tužna odmah pustim nju i slušam onu njenu 'Mikrofon' i 'Krimi rad' pesmu i odmah počnem da se smejem, ne znam zašto. Ali nekako mi je gotivna.
Ja je gotivim. Poprilično mi je kul. Ne znam zašto.
Kad god sam neraspoložena ili tužna odmah pustim nju i slušam onu njenu 'Mikrofon' i 'Krimi rad' pesmu i odmah počnem da se smejem, ne znam zašto. Ali nekako mi je gotivna.
komarac.- Candy Girl
- Najvažnije stvari su najteže za reći.
Broj poruka : 92
Godina : 25
Ako je to što ona pjeva muzika, onda je moj usisivač mocart. :)
mental.slaughter- Candy Girl
- Broj poruka : 64
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Page 1 of 3