Svetlana Ceca Ražnatović
+12
AnavisFe
Minnie ♡
mrs. sunshine
Queeny
MoonGirl
Daenerys Targaryen
Half as pretty
Emily the strange
Aurora
Polly Samson
Dvojki.<3
Dia.♥
16 posters
Page 1 of 1
Svetlana Ceca Ražnatović
Svetlana Ceca Ražnatović (rođena Veličković, * 14. Juni 1973 u Prokuplju) je srpska turbofolk pjevačica koja se smatra jednom od najvećih zvijezda. Uživa ogromnu popularnost na području bivše Jugoslavije, ali i kritike zbog toga što je bila udana za kontroverznog vođu srpskih paravojnih formacija Željka Ražnatovića Arkana.
Dia.♥- Modern Lady
- Ii da se ljubimoo. :)
Broj poruka : 6099
Godina : 28
Re: Svetlana Ceca Ražnatović
Pa voli onu s Mandiće - Vreme za ljubav ističe
Onda Popij me kao lek, Maskarada, Votka s utehom, PILE <3. I tako, x)
Onda Popij me kao lek, Maskarada, Votka s utehom, PILE <3. I tako, x)
Kad sam bila mala slušala sam je. Neverovatno je koliko pesama se i dalje sećam od reči do reči.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Slusala sam je kao mala jer su je slusali svi drugi nikad me nije nesto posebno interesovala. Verovatno sam jedna od retkih xD
Ne volim njenu muziku niti nju samu.
Ne volim njenu muziku niti nju samu.
Grozna mi je vise zbog toga sto je povezuju s kriminalom nego zbog muzike koju peva. Bila sam prinudjena da odrastem uz njene pesme, tako da ih dosta znam napamet ali ne slusam, nikako :-D
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Godina : 29
E sad jel mi moze neko objasniti dal je ona u grandu i to...sta znam posto ispod teme
Pise to sto pise
A tamo mi je jedna djevojka rekla da nije, totalno ste me zbunili a ja se i inace razumijem u tu vrstu muzike pa ono...
Ja nju slusam ne bas cesto ali je slusam.... i volim dosta njenih pjesama :)
Grand odnosno (Turbo) Folk
Seka, Ceca, Dara i ostali xD
Pise to sto pise
A tamo mi je jedna djevojka rekla da nije, totalno ste me zbunili a ja se i inace razumijem u tu vrstu muzike pa ono...
Ja nju slusam ne bas cesto ali je slusam.... i volim dosta njenih pjesama :)
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
Naravno da nije xD Ne znam ko je to rekao o.O
Volim Cecu kao muzičarku, a kao osobu nikako.
Volim Cecu kao muzičarku, a kao osobu nikako.
Pa nije mi niko rekao nego ispod teme[Grand odnosno (Turbo) Folk ] pise Seka, Ceca, Dara i ostali xD
Drago mi je sto nije u grandu
Drago mi je sto nije u grandu
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
Nije u Grandu? o.o Pa gde je? :D
- Mesečarka
Nije u Grandu, izdaje samostalno albume ak ose ne varam. Ali ako nije u Grandu ne znači da je nešto bolja. Ne volim je naravno, ali kad sam bila mala slušala sam, jer su slušali svi oko mene. Evo sad mi pada na pamet, imam jedno baš lepo sećanje iz detinjstva na jednu njenu pesmu. Ali to je bila jedina kaseta koju smo sestra i ja imale pa sad drugačije gledam na to.
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
U sustini, danas je Grand sinonim za turbo folk. I pola tih velikih zvezda koje sada nisu u grandu zapoceli su svoje karijere tamo. Ne znam bas za nju ali je to ta vrsta muzike.
Aurora wrote:U sustini, danas je Grand sinonim za turbo folk. I pola tih velikih zvezda koje sada nisu u grandu zapoceli su svoje karijere tamo. Ne znam bas za nju ali je to ta vrsta muzike.
Sve su to ista govna
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Ja znam skoro sve njene pesme i ima nekih koje mi se bas svidjaju i jako su mi drage.Nemam uopste nameru da je vredjam i sl. zato sto ne slusam tu vrstu muzike.Gotivim njene pesme ali nemam neko misljenje o njoj.Ista mi je kao i sve ostale samo ima bolju muziku.
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Godina : 27
I njena prva pesmica
Ja sam cvetak čudan cvetak, ja sam cvetak zanovetak... :D
Ja nikada nisam gledala kakav je privatan život tih javnih ličnosti, ne interesuje me preterano, a i cenim da polovinu njih ne bih mogla da podnese kada bih više saznala o njima.
Ja sam cvetak čudan cvetak, ja sam cvetak zanovetak... :D
Ja nikada nisam gledala kakav je privatan život tih javnih ličnosti, ne interesuje me preterano, a i cenim da polovinu njih ne bih mogla da podnese kada bih više saznala o njima.
Volim Beograd, Trulu visnju, Pile, Gore od ljubavi i mnoge druge :) Al ne slusam to ovako kad sam sama ali volim da ih cujem kada izadjem:)
mrs. sunshine- Sweet Girl
- Broj poruka : 341
kurva sudbina. wrote:Kad sam bila mala slušala sam je. Neverovatno je koliko pesama se i dalje sećam od reči do reči.
Takodje. I smatram da joj nema ravne. Ne smeta mi njena muzika. :-)
Minnie ♡- Gorgeous Princess
- Broj poruka : 3941
Ne slusam je nesto posebno,al' mi se svidjaju neke njene pesme :)
Forever young ♥.- Cool Girl
- Broj poruka : 878
Sad je svakako ne slušam, ne sećam se da sam ja nešto volela ni kada sam bila klinka, mada sam znali neke njene pesme koje svi kod nas znaju (osim onih koji se prave da ne znaju ili su imali tu sreću da im roditelji imaju ukusa i izoluju ih od turbo-folk (ne)kulture, kao što ja nisam).
Nikad je nisam slusala,ne svidja mi se...
Sad su se svi napalili na ovaj njen novi album :P
Sad su se svi napalili na ovaj njen novi album :P
phina- Cool Girl
- Broj poruka : 620
Godina : 24
Njen privatni zivot je njena stvar, ne interesuje me uopste. Ali je k'o pjevacicu baaas volim, slusam njene pjesme, i 80% ih znam. :)
Dicja- Candy Girl
- Broj poruka : 39
Od novih mi se sviđaju Ime i prezime i Poziv. Ostale su mi glupe prilično. Mada njene stare pesme uvek mogu da slušam.
- Mesečarka
Cula sam par novih u diskoteci sinoc (kao da su cecin tribute bend xD) i sto kaze drugarica koja je obozava - bezveze su ali svi slusaju jer je to ceca
Page 1 of 1