PoZZ <3
+18
Polly Samson
Fallen Like The Sky.
DarkAngel
Wendy
Queeny
Tie and Up.
Chocolina.
* Diamond *
Amélie.
Praslin<3
Half as pretty
MoonGirl
Aurora
Capre diem.
Daenerys Targaryen
Suzana
Dvojki.<3
TheStrayOne
22 posters
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
PoZZ <3
First topic message reminder :
Pozz ljudi….
Zovem se Andreja. 14 mi je godinam, i ove ću godine krenuti u srednju školu. Upisala sam ekonomsku - pravni smjer.....
E, sada nešto više o meni. Bavim se crtanjem i pisanjem. Najčešće za temu pri crtanju uzimam životinje, no takođe radim i portrete, dizajnove [mobitela, odječe, likova....], mange, stripove.... Što se pisanja tiče, volim sve. Od poezija, pjesama, kratkih priča do FanFictiona..... Takođe volim da čitam, gledam filmove, slušam muziku.... što skoro svi vole.
Obožavam životinje. Imam preslatku patujastu pekinezericu koju nebi mjenjala na za šta.
Ako vas šta zanima, pitajte?
Pozz ljudi….
Zovem se Andreja. 14 mi je godinam, i ove ću godine krenuti u srednju školu. Upisala sam ekonomsku - pravni smjer.....
E, sada nešto više o meni. Bavim se crtanjem i pisanjem. Najčešće za temu pri crtanju uzimam životinje, no takođe radim i portrete, dizajnove [mobitela, odječe, likova....], mange, stripove.... Što se pisanja tiče, volim sve. Od poezija, pjesama, kratkih priča do FanFictiona..... Takođe volim da čitam, gledam filmove, slušam muziku.... što skoro svi vole.
Obožavam životinje. Imam preslatku patujastu pekinezericu koju nebi mjenjala na za šta.
Ako vas šta zanima, pitajte?
TheStrayOne- Candy Girl
-
Broj poruka : 42
Godina : 26
Re: PoZZ <3
You seem interesting.
*~tamarchelo~*- Sweet Girl
- Broj poruka : 336
Godina : 27
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2