Sandra Bullock
+6
Tie and Up.
Fallen Like The Sky.
Half as pretty
Polly Samson
Daenerys Targaryen
Praslin<3
10 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1
Sandra Bullock
Sandra Anet Bulok (eng. Sandra Annette Bullock, rođena 26. jula 1964. u Arlingtonu, Virdžinija, SAD) je američka filmska glumica. Karijeru je počela krajem osamdesetih, igrajući u romantičnim komedijama. Najpoznatija je po filmovima Dok si ti spavao i Mis tajni agent, dok je komedija Veridba njen finansijski najuspešniji film. Za ulogu u drami Mrtav ugao iz 2009. godine osvojila je Zlatni globus za najbolju glavnu glumicu u drami i Oskara za najbolju glavnu glumicu. Ona je prva žena u istoriji čiji je film u Americi zaradio više od 200.000.000 dolara, i prva koja je iste godine proglašena za najbolju i najgoru glumicu Holivuda.
Sandra je jedna od najbogatijihi najmoćnijih javnih ličnosti na svetu.Ukupna zarada od njenih filmova iznosi 3.200.000.000 dolara. Godinama važi za najomiljeniju glumicu u Americi, gde ima reputaciju jednostavne, devojke iz komšiluka.Časopis Pipl proglasio je za ženu 2010. godine.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Re: Sandra Bullock
Mnogo mi je draga. :3
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Ok je, sta znam ,nije da je volim,ali ima dobrih filmova
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
Moja omiljena glumica.Obozavam je. ^___^
Tie and Up.- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1444
Godina : 26
Super je, jako dobra glumica :)
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
Godina : 30
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1