Za ledene noći
+2
Half as pretty
* Diamond *
6 posters
Za ledene noći
Klimatizovani dušek održava postelju hladnom tokom vrelih letnjih noći
Letnji dani znaju da budu dugi i teški, pa kada uveče krenete na spavanje, poslednje što želite je topli zagrljaj kreveta. Ono nešto najdraže, prečica do sna, oaza mira i odmora postaje vaš lični pakao. Šta biste dali da se čak i posle tropskih noći budite odmorni i sveži?
Dvozonski klimatizovani dušek održava (nisku) T uz pomoć strujanja vode.
"Chilipad" može da se postavi preko već postojećeg dušeka i pričvrsti elastičnim trakama. U ovaj poseban dušek ulaze dve cevi povezane sa kontrolnom jedinicom u kojoj se voda hladi ili greje, u zavisnosti od trenutne potrebe. Voda se neprekidno pumpa i struji kroz eo sistem, tako održavajući postavljenu T. Preko daljinskog upravljača možete da podešavate T bez islaska iz kreveta. T može da se menja u rasponu od 7 do 47 stepeni Celzijusa ---> kako kome odgovara. Sistem koristi znatno manje struje nego što bi trebalo klima-uređaju da postigne isti učinak. Motor koji pokreće vodu i greje/hladi je, gotovo je nečujan ---> proizvodi buku ispod 20 decibela. Za poređenje: ljudsko disanje sa daljine od 3m proizvodi 10 decibela buke, a šapat oko 20 decibela.
Dvozonski "Chilipad" omogućava da podesite različite T za svaku polovinu krevta. Pro tome svaku polovinu podešava jedna upravljačka jedinica, a dobijaju se i posebni upravljači.
Dušek može da se pere u mašini, a dostupan je u običnoj i dvozonskoj varijanti.
Cene se kreću od 315 evra naviše u zavisnosti od modela.
Šta kažete, huuuh?!
Vau, čoveče!!
A cena, prava sitnica xD
Ali pošto mi se čini da je nešto novo, šta očekujete xD
Ali opeeet ♥
Letnji dani znaju da budu dugi i teški, pa kada uveče krenete na spavanje, poslednje što želite je topli zagrljaj kreveta. Ono nešto najdraže, prečica do sna, oaza mira i odmora postaje vaš lični pakao. Šta biste dali da se čak i posle tropskih noći budite odmorni i sveži?
Dvozonski klimatizovani dušek održava (nisku) T uz pomoć strujanja vode.
"Chilipad" može da se postavi preko već postojećeg dušeka i pričvrsti elastičnim trakama. U ovaj poseban dušek ulaze dve cevi povezane sa kontrolnom jedinicom u kojoj se voda hladi ili greje, u zavisnosti od trenutne potrebe. Voda se neprekidno pumpa i struji kroz eo sistem, tako održavajući postavljenu T. Preko daljinskog upravljača možete da podešavate T bez islaska iz kreveta. T može da se menja u rasponu od 7 do 47 stepeni Celzijusa ---> kako kome odgovara. Sistem koristi znatno manje struje nego što bi trebalo klima-uređaju da postigne isti učinak. Motor koji pokreće vodu i greje/hladi je, gotovo je nečujan ---> proizvodi buku ispod 20 decibela. Za poređenje: ljudsko disanje sa daljine od 3m proizvodi 10 decibela buke, a šapat oko 20 decibela.
Dvozonski "Chilipad" omogućava da podesite različite T za svaku polovinu krevta. Pro tome svaku polovinu podešava jedna upravljačka jedinica, a dobijaju se i posebni upravljači.
Dušek može da se pere u mašini, a dostupan je u običnoj i dvozonskoj varijanti.
Cene se kreću od 315 evra naviše u zavisnosti od modela.
Šta kažete, huuuh?!
Vau, čoveče!!
A cena, prava sitnica xD
Ali pošto mi se čini da je nešto novo, šta očekujete xD
Ali opeeet ♥
* Diamond *- Boom Baby
- Broj poruka : 1847
Godina : 27
Re: Za ledene noći
Ma bjezi za 315 eura ja kupim klimu i ne razmisljam jesam li bacila pare i oce li da radi ili ne...i plus uz klilmu su mi i dani hladni xD
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
Godina : 28
Sačuvaj, Bože. Kakve sve gluposti ljudi neće smisliti.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Da imam pare za bacanje pa i da ga kupim. Iskreno, meni je bas lepo i na ovom mom koji se ne hladi :D
Meni je to više u fazonu "vau vidite šta smo napravili" nego da neko na to baci pare, ali ima svakakvih ljudi.
cool xDD
Heartless.Queen- Candy Girl
- Broj poruka : 132
Godina : 24