Game of Thrones (Igra prestola)
+7
Aurora
Hellcat
Polly Samson
MoonGirl
Scarlett O'hara
Daenerys Targaryen
Fallen Like The Sky.
11 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 1 of 1
Game of Thrones (Igra prestola)
Game of Thrones (Igra Prijestolja) srednjovjekovna je fantazija bazirana na seriji romana Georgea R. R. Martina smještena u izmišljenom svijetu Sedam kraljevina i prati dinastička previranja i borbu nekoliko Kuća za kontrolu nad Željeznim prijestoljem. Osim međusobnih borbi plemićkih obitelji, stanovništvu prijeti natprirodna invazija s ledenog sjevera, prognana zmajeva princeza koja želi povratiti obiteljsko naslijeđe te zima koja će trajati godinama.
Nakon sumnjive smrti namjesnika kralja Roberta Baratheona, on sa svojom kraljicom Cersei iz bogate i iskvarene obitelji Lannister kreće na putovanje na sjever svome prijatelju knezu Eddardu Starku od Oštrozimlja, od kojega zatraži za postane novi Kraljev Namjesnik. Eddard nevoljko pristaje i tu započinje epska priča o časti i izdaji, ljubavi i mržnji, tajnama i osveti...
Re: Game of Thrones (Igra prestola)
Stalno se tjeram da krenem gledati i nikako. A čujem da je stvarno dobra serija.
Meni je super serija. Odgledala sam ove sezone što su izašle, i sviđa mi se radnja, samo me nervira što ima 10 epizoda po sezoni.
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Isto... baš ću pogledati neku epizodu, kad završim TVD.Svud Je Holivud ♥ wrote:Stalno se tjeram da krenem gledati i nikako. A čujem da je stvarno dobra serija.
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Ne privlači me nešto. Ali, možda i pogledam.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Pogledala sam sve što je izašlo do sada, serija je dobra, mada pomalo precenjena i ne smatram da bi trebala da ima više od 10 epizoda po sezoni, to je HBO i snimanje je skupo.
Zanimaju me knjige, serija bas i ne ali je mozda nekad i odgledam.
Verovatno nakon sto procitam knjige.
Verovatno nakon sto procitam knjige.
Nisam pročitala sve knjige, ali sam počela gledati seriju i stvarno je odlična :D
Posto knjige necu naci u skorije vreme pocecu da gledam kada mi se zavrse obaveze i kada odgledam sve sto sam isplanirala pre toga. xD
Znači, za jedno par godina... xD
I ja je imam u planu - jer me drug koji je pročitao knjige udavi kako je fenomenalna - ali ne u skorije vrijeme.
I ja je imam u planu - jer me drug koji je pročitao knjige udavi kako je fenomenalna - ali ne u skorije vrijeme.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Svi vi što se premišljate da li da je gledate obavezno počnite.
Ova 3. sezona je stvarno bila tužna. :(
Sad valja čekati godinu dana do 5. sezone.
Ova 3. sezona je stvarno bila tužna. :(
Sad valja čekati godinu dana do 5. sezone.
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Pa ako 2/3 mojih omiljenih likova nije umrlo...
Serija je super. Najdraža mi je Dany, još uvijek je živaa. Jee xD
Serija je super. Najdraža mi je Dany, još uvijek je živaa. Jee xD
Boze dragi, onaj pisac je bolestan.
I ima neki fetis sa doggy style pozom, u to sam sigurna xD
John Snow mi je interesantan lik.
I 99% njih su prsli
Ali nastavljam da gledam, tek sam na pocetku
I ima neki fetis sa doggy style pozom, u to sam sigurna xD
John Snow mi je interesantan lik.
I 99% njih su prsli
Ali nastavljam da gledam, tek sam na pocetku
Mene isto vise zanimaju knjige od serije, ali ih ima previse, a ja sad imam gomilu drugih knjiga, nemam vremena za to.
Rekli su mi da sve procitam pa tek onda gledam seriju, ali mozda ipak odgledam seriju, videcu. :)
Rekli su mi da sve procitam pa tek onda gledam seriju, ali mozda ipak odgledam seriju, videcu. :)
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Volim Ajru :3
Deneris me nervira xD (verovatno sam jedna od retkih)
Ja gledam seriju pa kad naidjem na knjige citacu, nije mi bitan redosled toga xD
Deneris me nervira xD (verovatno sam jedna od retkih)
Ja gledam seriju pa kad naidjem na knjige citacu, nije mi bitan redosled toga xD
Meni je Dany najboljaa :3 Volim I Aryu i Brana. Ostalo me nervira x'D Jon Snow mi je jedno vrijeme bio ok, sad me i on nervira.
Pocela sam skoro da gledam i odusevljena sam :)
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
Oh, vremena se manjaju. Počeh da gledam. :3mesečeva kći wrote:Ne privlači me nešto. Ali, možda i pogledam.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Moja drugarica ima sve tri sezone, i cim mi nareze planiram da krenem da je gledam, jer sam cula da je mnogo dobra serija...
Moram prvo da odgledam stare jer sam sve pozaboravljala i trecu sezonu nisam sve odgledala ali znam otprilike sta se desava xD .
Jedva cekam da krenem cetvrtu :3 .
Jedva cekam da krenem cetvrtu :3 .
mora o nečemu da se priča, super su nove epizode ali ova pomama oko gluposti je
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 1 of 1