American Horror Story (Američka horor priča)
+4
Polly Samson
Daenerys Targaryen
Praslin<3
Fallen Like The Sky.
8 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 1 of 1
American Horror Story (Američka horor priča)
Riječ je o drami koja prati obitelj Harmon, koja iskorištava selidbu iz Bostona u Los Angeles kao priliku da bi počeli iznova i zaboravili na mučnu prošlost. U glavnim su ulogama Dylan McDermott (The Practice) i Connie Britton (Friday Night Lights) kao bračni par Harmon, Taissa Farmiga, kao njihova kći tinejdžerica te Jessica Lange (Tootsie, Grey Gardens), kojoj je ovo prva stalna televizijska uloga, kao susjeda Harmonovih. Prva sezona imat će standardnih trinaest epizoda, a iza serije stoji Ryan Murphy (Nip/Tuck, Glee).
Re: American Horror Story (Američka horor priča)
Meni je ova serija krajnje nezanimljiva, nekako već viđena. Gledala sam par puta na Fox Life-u i odustala potpuno. Sad samo prebacim na drugi kanal.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Za mene najprecenjenija serija u poslednjih godinu dana koja je sve horor klišee skupila na jednom mestu.
Toliko sam alergična na nju.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Odgledala sam jednu epizodu i ne sviđa mi se. Jako je precenjena serija i nije horor, bar po meni.
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
Godina : 30
Sam naslov je glup. Bezveze. Pokusaj horora ili sta god vec
american + horror =
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Praslin<3 wrote:Meni je ova serija krajnje nezanimljiva, nekako već viđena. Gledala sam par puta na Fox Life-u i odustala potpuno. Sad samo prebacim na drugi kanal.
contagious.love- Candy Girl
- Broj poruka : 21
Godina : 24
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 1 of 1