Gilmore Girls (Gilmorove)
+5
Daenerys Targaryen
Praslin<3
Aurora
Lady Halliwell
Fallen Like The Sky.
9 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 1 of 1
Gilmore Girls (Gilmorove)
Gilmore Girls je američka humorističko-dramska TV-serija se emitirala sedam sezona u razdoblju od 2000. do 2007. godine. Autorica serije je Amy Sherman-Palladino, a glavne uloge igraju Lauren Graham i Alexis Bledel.
Priča se fokusira na odnos između trideset-i-nešto godišnje majke Lorelai Victorije Gilmore (Lauren Graham) i njezine kćeri tinejdžerice Lorelai "Rory" Leigh Gilmore (Alexis Bledel), koje žive u imaginarnom gradiću Star Hollowu u Connecticutu.
Serija je osvojila više televizijskih nagrada uključujući Emmy, a bila je nominirana i za Zlatni globus.
Re: Gilmore Girls (Gilmorove)
Gledala sam nešto malo kad sam bila mlađa, previše mi je to sve bilo savršeno, taj njihov odnos.
Fallen Like The Sky. wrote:Gledala sam nešto malo kad sam bila mlađa, previše mi je to sve bilo savršeno, taj njihov odnos.
Bas. Ni odnos sa ostalim likovima u seriji mi se nije svidjao.
Gledala sam kad sam bila mlađa ponekad, ali ne sjećam se radnje što znači da nije na mene ostavila neki utisak.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Gledala sam prije, bila mi je ok, ali nikada nisam ogledala sve. Samo kada uhvatim na tv-u
Poznat mi je naziv, ali se ne sećam serije.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Da me neko ubije ne mogu da se setim ove serije o.O
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
I toliko me je to nerviralo što nikako da upratim seriju. Tako da nisam nikad sagledala kako treba, niti znam kako se završava?Wonderstruck wrote:Gledala sam prije, bila mi je ok, ali nikada nisam ogledala sve. Samo kada uhvatim na tv-u
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 1 of 1