The O.C. (Okrug Orandž)
+5
Polly Samson
Aurora
Emily the strange
Daenerys Targaryen
Fallen Like The Sky.
9 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 1 of 1
The O.C. (Okrug Orandž)
Radnja serije je smještena u okrugu Orange u gradu Newport Beach (Kalifornija). Nakon ogromnog uspjeha prve sezone (2003-2004) serija je proglašena jednom od najboljih dramskih serija, zahvaljujući publici od skoro deset miliona ljudi širom svijeta.
U fokusu serije je Ryan (Benjamin McKenzie), outsajder koji se pokušava snaći u novom svijetu novca, seksa i djece bogataša poput Setha Cohena (Adam Brody) i Marisse Cooper (Mischa Barton).
Re: The O.C. (Okrug Orandž)
Svud Je Holivud ♥ wrote:Gledala sam davnih dana, i koliko se sjećam, voljela sam da je gledam.
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Godina : 29
stalno sam citala o njoj u Bravo-u ali mislim da nisam imala kanal na kome se prikazivala ili sta vec pa je nisam gledala a htela sam jer mi je Mischa Barton bila slatka iako je bila anoreksicno mrsava. xD
Je l' se to udebljala ili je neka zajebancija na netu O.o ?
Je l' se to udebljala ili je neka zajebancija na netu O.o ?
isti slučaj. :')stalno sam citala o njoj u Bravo-u ali mislim da nisam imala kanal na kome se prikazivala ili sta vec pa je nisam gledala a htela sam jer mi je Mischa Barton bila slatka iako je bila anoreksicno mrsava. xD
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Emily the strange wrote:Svud Je Holivud ♥ wrote:Gledala sam davnih dana, i koliko se sjećam, voljela sam da je gledam.
I vjerovatno ću pogledati prvih par epizoda, pa da vidim da li vrijedi nastavljati dalje.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
gledala sam prvu sezonu, ali nisam imala neku preteranu želju da nastavim
sundjer bob :)- Candy Girl
- Broj poruka : 238
Godina : 29
jesteJe l' se to udebljala ili je neka zajebancija na netu O.o ?
gledala sam tri epizode na tv-u nekad davno, i uspavljivala sam se uz njih baš lepo
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Jao koliko ja ovu seriju volim, i mnogo sam besna na b92 zbog toga sto su je prekinuli, jer mi je ovo bio prvi put da sam je gledala.
Inace najvise volim slavnu cetvorku: Seta, Samer, Rajana i Marisu, mada volim i Kirsten i Sendija :)
Inace najvise volim slavnu cetvorku: Seta, Samer, Rajana i Marisu, mada volim i Kirsten i Sendija :)
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 1 of 1