The X-Files (Dosije iks)
+2
Aurora
Fallen Like The Sky.
6 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 1 of 1
The X-Files (Dosije iks)
Američko-kanadska serija čiji je tvorac Kris Karter. Prikazivana devet sezona na FOX mreži, od 1993. do 2002. Serija se bavi paranormalnim fenomenima, koji su u FBI zavedeni kao "Dosije X". U centru pažnje su dva agenta: Foks Molder (Dejvid Duhovni) i njegova partnerka Dejna Skali (Džilijen Anderson). Skali je Molderu dodeljena kao partnerka koja je trebalo da proverava njegov rad i dostavlja podatke nadređenima. Međutim, vremenom se između njih razvija pravi prijateljski odnos pun poverenja. Osim epizoda koje se bave paranormalnim fenomenima, veliki broj epizoda je posvećen tzv. teoriji zavere U njima se pokazuje da prava vlast u Americi pripada ljudima iz senke koji odlučuju šta javnost sme, a šta ne sme da zna. Ti ljudi beskrupulozno varaju i obmanjiju američku (i svetsku) javnost, vrše nad ljudima eksperimente, ugrađuju implante, ubijaju i uništavaju. Slogani "želim da verujem", "istina je negde tamo", "ne veruj nikome" su postali sastavni deo pop-kulture. Snimljeno je 202 epizode i dva igrana filma (The X-Files (1998.) i The X-Files: I Want to Believe (2008.)). Osvojila sedam Emija i tri Zlatna globusa.
Re: The X-Files (Dosije iks)
Serija me odusevljava, jedna od najboljih ikada, nije ni cudo sto je toliko trajala, samo sto sam zbog nje kao manja imala traume pa me i sad uhvati neka frka kad cujem muziku iz serije
Roditelji mi nisu davali da gledam kad sam bila mala, zbog toga me je jako privlačila. Mogla bih da je gledam sad.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Ja sam svasta gledala kao mala. xD
Cesto nisu obracali paznju na to pa sam se jedno vreme plasila da nocu gledam kroz prozor jer je u seriji bilo nesto strasno na prozoru.
Blago meni sa mojim roditeljima
Cesto nisu obracali paznju na to pa sam se jedno vreme plasila da nocu gledam kroz prozor jer je u seriji bilo nesto strasno na prozoru.
Haha moji se previše brinu. Ali zato sam je redovno gledala sa tetkom.
Sviđa mi se radnja serije. Moram da gledam. :3
Sviđa mi se radnja serije. Moram da gledam. :3
Last edited by mesečeva kći on Tue 23 Jul 2013 - 15:20; edited 1 time in total
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
SAME HERE HOHOAurora wrote:Ja sam svasta gledala kao mala. xD
Inače obožavam seriju. :D
Suzana- Moderator
-
Broj poruka : 6686
Godina : 27
kurva sudbina. wrote:Roditelji mi nisu davali da gledam kad sam bila mala, zbog toga me je jako privlačila.
Jao sad kad kažeš čini mi se da ni naši nisu voleli da je gledamo.
Aurora wrote:Ja sam svasta gledala kao mala. xD
Haha, ja sam gledala zajedno sa njima. Tj. oni su gledali, a ja sam virila iza njih.. ali više sam žmurila nego što sam gledala, pa se skoro ničega ne sjećam
sjećam se da sam jako voljela ovu seriju, pa ću početi ponovo da je gledam ovih dana. :)
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
jaooo, obožavala sam je kad sam bila mala! :D
sećam se da sam redovno gledala sa tatom :)
sećam se da sam redovno gledala sa tatom :)
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Gledala sam nedavno treću sezonu na FOX-u dok ga nisu ukinuli -.-
Definitivno jedna od omiljenih serija. :3
Definitivno jedna od omiljenih serija. :3
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Kakvi su to nasi roditelji, sta nas sve nisu pustali da gledamo
Jedno vreme sam se plasila prozora nocu zbog neke njihove epizode.
Jedno vreme sam se plasila prozora nocu zbog neke njihove epizode.
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 1 of 1