Amy Winehouse
+40
Polly Samson
tictac
His Porcelain Doll
Beautiful Dangerous
Renesmee
mystery
MoonGirl
Kate.Fenett
providna_duga
Baby C.
Anchyly
Fallen Like The Sky.
mrs. sunshine
Sookie
LostSoul
Kraljica Terror
Amélie.
Scarlett O'hara
Praslin<3
Queeny
Gossip Girl.
Suzana
Emily the strange
Dvojki.<3
Tarja
Angel_Of_Death
xXx Anna xXx
Bloody.Mary
Halliwell Girl
Mary Crowley
Wendy
[:Tijana:]
Jackie
Aurora
Yellow Kitty
*pink*angel*
miss*sara
*Nina*
Taychi
Natsi
44 posters
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Amy Winehouse
Amy Jade Winehouse (14. rujna 1983. − 23. srpnja 2011.) bila je britanska pjevačica i tekstopisac poznata po svojim jakim vokalima i eklektičnom miksu glazbenih žanrova koji su uključivali R&B, soul i jazz.
Njezin debitantski album, Frank, od strane kritike u Velikoj Britaniji bio je vrlo uspješan te nominiran za Mercury Prize. Sljedeći album, Back to Black, nominiran je u čak šest kategorija prestižne nagrade Grammy, a osvojio je njih 5 čime je izjednačen rekord najviše osvojenih Grammyja neke pjevačice u jednoj noći. S tim uspjehom Winehouse je postala prva britanska pjevačica koja je osvojila pet Grammyja, uključujući čak tri od četiri "najvažnija": najbolja nova pjevačica, najbolja snimka godine i najbolja pjesma godine. 14. veljače 2007. osvojila je BRIT nagradu za najbolju britansku pjevačicu, a također je bila nominirana i u kategoriji najboljeg britanskog albuma. Tri je puta osvojila nagradu Ivor Novello: prvu 2004. godine za pjesmu Stronger Than Me, drugu 2007. godine za pjesmu Rehab, a treću 2008. godine za pjesmu Love is a Losing Game.
Amy Winehouse umrla je od trovanja alkoholom 23. srpnja 2011. godine. Njezin album Back to Black kasnije je postao najprodavaniji album u novom mileniju do danas u Velikoj Britaniji.
Natsi- Boom Baby
- Broj poruka : 1673
Godina : 28
Re: Amy Winehouse
ja slusham amy....zena je stvarno likusha...predobar glas ali je glupacha shto tako sebi zeznu zivot......blesasha..no bole nju ima pare....glas itd...hehhehehehe
U "Bravu" su detaljno opisali njen zivot...Pocela da se drogira u trinaestoj...Ali njena pesma "Back to black" je... ...predivna...
Natsi- Boom Baby
aha....nisam kupila bravo...a sad sta je ona radila njena stvar..samo sto me takvi lnjudi zivciraju..sa takvim glasom moze sta god hoce..a ona se zajebava...(izvinte na izrazu..hehhee)
Nije u ovom broju, nego u starim brojevima...Gora i od Britney...
Natsi- Boom Baby
ma ne chitam bravo...zivcira me.....kupim ako ima nesh zanimljivo..ali sad da je gora od britney...britni ima i decu....
Pa Britney se ne samopovredjuje kao Amy..."Rehab" od Amy je isto dobra pesma...
Natsi- Boom Baby
Ima super glas i dobre pesme...Back To Black,Rehab,Tears Dry On Their Own itd. ali dewojka je zeshci narkoman + je izgleda i anoreksichna...U nowom Bravo-u ima slika gde na ruci ima ranu i bash izgleda gadno...Ne znam shta joj je to trebalo u ziwotu ali eto...
Ali njena kosa mi je jako smeshna....hahahaha...Swe je bujnija i bujnija....hahaha
Ali njena kosa mi je jako smeshna....hahahaha...Swe je bujnija i bujnija....hahaha
*Nina*- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1097
Godina : 34
*Nina* wrote:Ima super glas i dobre pesme...Back To Black,Rehab,Tears Dry On Their Own itd. ali dewojka je zeshci narkoman + je izgleda i anoreksichna...U nowom Bravo-u ima slika gde na ruci ima ranu i bash izgleda gadno...Ne znam shta joj je to trebalo u ziwotu ali eto...
:lol: :lol: :lol:
U jednom hotelu unistila sobu i skinula ogledalo da bi sa njega usmrkavala drogu...A samopovredjivanje...To je naucila od muza...
Natsi- Boom Baby
Ja bih ubila za njen glas...Ali za njen zivot...No way!!!
Natsi- Boom Baby
Mozda joj je od swe te silne droge glas i postao takaw... :lol::lol:
A da mi probamo??Mozda nam se poreci i postanemo rich&famous...hahahaha
A da mi probamo??Mozda nam se poreci i postanemo rich&famous...hahahaha
*Nina*- Dreamy Girl
ju,ju....nina....sta ti to pada na pamet..hehhee......tako fin napukli glas nemozh biti od droge...to se DOBIJA od prirode(posebno od PRIRODNIH zelenih travki...lolz)
Moj cale cita i kaze da je to od piva...
Natsi- Boom Baby
hehehe...jao..bash vam je lepo ovde..ali ja vala odoh na spavanje..laku noc svima.....
Laku noc...I pusti Amy da te uspava...
Natsi- Boom Baby
Taychi wrote:PRIRODNIH zelenih travki.
Owo zwuchi tako primamljiwo... :hahaha:
A za uspawljiwanje...hmmmm...Ja bih nju pre slushala za razbudjiwanje...hahaha
Laq noc Tay... :ytry:
*Nina*- Dreamy Girl
ima super pjesme....ali je sebi unistila zivot
miss*sara- Candy Girl
- Broj poruka : 133
Godina : 29
Ja obozavam Amy , imam skoro sve njene pesme. . .i nadam se da ce joj jednog dana biti bolje. . .
*pink*angel*- Candy Girl
- Broj poruka : 188
Ja neslusam nju,ali mi je nje zao zato sto je sebi unistila zivot!
Yellow Kitty- Sweet Girl
- Broj poruka : 339
Ima kvalitetne pesme i dobar glas... Slican joj je (muzicki:D) stil kao i Duffy-in... Ali isto kai i Duffy ne volim mnogo da je slusam... Zao mi je sto ne razmislja i nikako da se sredi...
wolim je...ima super glas...xtra mi je pesma back to black.....
Jackie- Powerful Girl
- Broj poruka : 3046
Godina : 113
Ne slusam je ali mi se svidja sto je razlicita od svih drugih... Samo mi je glupo sto sebi unistava zivot zbog gluposti....
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 1 of 4