Romantične komedije
+18
Capre diem.
Wendy
Beautiful Dangerous
Forever young ♥.
Dvojki.<3
Emily the strange
Daenerys Targaryen
VlahovicA
His Porcelain Doll
Scarlett O'hara
dora_95
Tie and Up.
Bloody.Mary
Amélie.
Aurora
MoonGirl
Polly Samson
Fallen Like The Sky.
22 posters
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Romantične komedije
First topic message reminder :
Da li volite, ako da zašto da, ako ne zašto ne, koje su vam omiljene itd. itd.
Da li volite, ako da zašto da, ako ne zašto ne, koje su vam omiljene itd. itd.
Re: Romantične komedije
Leap year ako nisi gledala, 5 year engagement, Killers. I ima jedan turski film ''Ljubav voli slučajnost'' ima na milveru, fenomenalan je, nije baš komedija više drama, ali je prosto divan. Ja kad sam ga odgledala, uvrstila sam ga na spisak mojih omiljenih filmova.
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
Možda Ted, Good luck Chuck, The Switch, Shall We Dance, Monster in Law, ako već nisi gledala :)
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Ako vam je dosta klasičnih romantičnih komedija (sretnemo se, volimo se, povađamo se, pomirimo se) pogledajte Serendipity. Film je stvarno dobar, jedan od najboljih romantičnih filmova :-)
Gledam ih,poprave mi raspolozenje. :)
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Godina : 27
Life happens je odlična komedija. Meni se baš svidjela.
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Wonderstruck wrote:Ako vam je dosta klasičnih romantičnih komedija (sretnemo se, volimo se, povađamo se, pomirimo se) pogledajte Serendipity. Film je stvarno dobar, jedan od najboljih romantičnih filmova :-)
Ufff, sad sam ga pogledala, odličan je *__*
Scarlett O'hara wrote:Life happens je odlična komedija. Meni se baš svidjela.
hvala tii, baš sam sad odgledala trejler i dopao mi se, sad ću film da pogledam :D
a odgledala sam i trejler za Serendipity, i setila se da sam ga gledala davno, i jako mi se svideo, ali nisam znala da se tako zove :D
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Gledala sam John Tucker must die i nisam ništa očekivala, ali nije loš i baš sam se ismijala, a to mi je i trebalo.
jao 'John Tucker must die' mi je bio jedan od omiljenih kad sam bila mlađa, ali mi ga je baš žao na kraju :D
Bloody.Mary- Moderator
Hahhah, i meni :-D
Odgledala sam i Think Like a Man i nije ni on loš. Sada razmišljam šta sledeće da gledam :-)
Odgledala sam i Think Like a Man i nije ni on loš. Sada razmišljam šta sledeće da gledam :-)
Nekad volim, kad želim pogledat neki opušteni film. Dobri su mi Crazy stupid love, Bridesmaids, Ugly truth, ne mogu se sjetit drugih ha ha :)
bookworm- Candy Girl
- Broj poruka : 37
Godina : 29
What Women Want sam zadnji odgledala, nisam očekivala ništa posebno ali mi se mnogo dopao. :)
Praslin<3- Kate Beckett
Romantične komedije mogu da upropaste ljubavni život!?
Gledanje romantičnih komedija kao što je "Četiri venčanja i sahrana" može da upropasti nečiji ljubavni život stvarajući kod gledaoca nerealne očekivanja kad je o ljubavi reč, pokazala je studija Edinburškog univerziteta.
Stručnjaci za međuljudske odnose tog univerziteta utvrdili su da ljubitelji filmova kao što su "Noting Hil" i "Odbegla mlada" često neuspešno komuniciraju sa partnerima, preneo je BBC.
Mnogi od njih smatraju da, ako je nekome suđeno da bude sa njima, da ta osoba treba to da zna pa nema potrebe da joj to kažu.
Psiholozi sa univerziteta proučavali su 40 hitova snimljenih između 1955. i 2005. i identifikovali zajedničke teme koje su ocenili kao nerealne.
Problem je u tome što većina ljudi zna da je ideja o savršenoj vezi nerealna, ali su neki više pod uticajem medija nego što i sami to shvataju.
Gledanje romantičnih komedija kao što je "Četiri venčanja i sahrana" može da upropasti nečiji ljubavni život stvarajući kod gledaoca nerealne očekivanja kad je o ljubavi reč, pokazala je studija Edinburškog univerziteta.
Stručnjaci za međuljudske odnose tog univerziteta utvrdili su da ljubitelji filmova kao što su "Noting Hil" i "Odbegla mlada" često neuspešno komuniciraju sa partnerima, preneo je BBC.
Mnogi od njih smatraju da, ako je nekome suđeno da bude sa njima, da ta osoba treba to da zna pa nema potrebe da joj to kažu.
Psiholozi sa univerziteta proučavali su 40 hitova snimljenih između 1955. i 2005. i identifikovali zajedničke teme koje su ocenili kao nerealne.
Problem je u tome što većina ljudi zna da je ideja o savršenoj vezi nerealna, ali su neki više pod uticajem medija nego što i sami to shvataju.
forever@happy.com- Sweet Girl
- Go To Hell, For Heaven's Sake
Broj poruka : 330
Godina : 27
Ima neke istine u tome ali ne toliko.
Moja mama samo takve filmove gleda pa je normalna xD
Moja mama samo takve filmove gleda pa je normalna xD
isti slučaj :DMoja mama samo takve filmove gleda pa je normalna xD
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Ja bih gledala the big wedding ali je u kinima tek. Čini mi se jako dobar film jer glumi puno poznatih glumaca :)
Kod mene ne igra u kinima, a ne mogu da skinem jer je loš snimak, a baš mi se gleda. :-D
ma bio je u kinima, al kratko nešto i ja ga propustila.. i meni se gleda, al' nema na torentu, ni prevoda. kad izađe neka neko javi.
Scarlett O'hara- Admin
Ne znam koji film da gledam, ukinuli su mi onaj sajt koji je stalno izbacivao nove filmove :(
A znam da je izašla gomila novih romantičnih komedija, a nijednoj ne znam ime xD
A znam da je izašla gomila novih romantičnih komedija, a nijednoj ne znam ime xD
Bloody.Mary- Moderator
Pih, na raspustu sam počela da ih gledam svaki dan. Idem redom, pa dokle stignem xD
Praslin<3- Kate Beckett
The Big Wedding još uvijek nije izašao na torrentu... -.-
Ne sjećam se kada sam poslednji put pogledala romantičnu komedijuu, kada nemam šta da gledam.
Ne sjećam se kada sam poslednji put pogledala romantičnu komedijuu, kada nemam šta da gledam.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Page 3 of 3