Anne Hathaway
+9
Forever young ♥.
Hellcat
Polly Samson
Scarlett O'hara
Daenerys Targaryen
Half as pretty
Capre diem.
Aurora
Fallen Like The Sky.
13 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1
Anne Hathaway
En Džeklin Hatavej (engl. Anne Jacqueline Hathaway) je američka glumica, najpoznatija po glavnim ulogama u filmovima Princezini dnevnici, Đavo nosi Pradu i Priča o Džejn, u kom glumi čuvenu književnicu Džejn Ostin, kao i po sporednoj ulozi u filmu Planina Broukbek.
Njen stil glume poredi se sa glumom filmskih diva Džudi Garland i Odri Hepbern. En ima isto ime kao supruga Vilijama Šekspira. Na filmu je debitovala 2001. godine, glavnom ulogom u filmu Princezini dnevnici, u kom je glumila pored velikih glumačkih imena Džuli Endruz i Hektora Elisonda. Uloga slatke Mije Termopolis, koja saznaje da je jedina naslednica prestola malene kraljevine Đenovije, proslavila je En, koja je 2004. godine snimila nastavak ovog filma Princezini dnevnici: Kraljevsko venčanje. Ove godine je takođe snimila i film Začarana Ela.
En polako postaje veliko ime u Holivudu. 2005. godine je glumila u filmovima Havok i Planina Broukbek. Oba ova filma pratile su mnoge kontroverze. 2006. godine je glumila Endi Saš u filmu Đavo nosi Pradu, u kom je glumila uz filmsku divu Meril Strip. Takođe, glumila je Džejn Ostin, poznatu književnicu, u filmu Priča o Džejn, i za ovu ulogu je doživela mnoge pozitivne kritike. U 2008. godini pojavila se u filmovima Putnici i Uhvati Smarta.
Re: Anne Hathaway
Nije mi neka specijalna glumica jer mi se cini da moze da odglumi samo odredjeni tip uloge, ali i to radi dobro. Draga i simpaticna :3 .
Ok je,mada nisam neki ljubitelj te glumice.
Capre diem.- Cherry Babe
- Broj poruka : 2151
Godina : 25
aaa mnogo je volim :3 jos od malena ,mada smatram da nije neka glumica,jer mi se cini da glumi jako slicne uloge.Trebala bi da pogledam The Dark Knight Rises nadam se da je dobro odglumila ^^
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
Godina : 28
Ja nju baš gotivim. :)
Nekako mi je sva sofisticirana.
Nekako mi je sva sofisticirana.
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
i meni se tako čini. Više je gotivim zbog nje same, nego zbog njene glumemoze da odglumi samo odredjeni tip uloge, ali i to radi dobro.
Onako je neobično lepa, i zbog toga je jako gotivim. :')
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Volim je :) Ali mislim da je ona tip samo za romanticne komedije :)
Forever young ♥.- Cool Girl
- Broj poruka : 878
Godina : 27
Slatka je. :D
Heartless.Queen- Candy Girl
- Broj poruka : 132
Godina : 24
Bas sto kaze Aurora,draga i simpaticna.
Mada sam gledala neke njene snimke na yt i skroz sam se iznenadila. Nekako izgleda cici-mici,a u stvari je divljakusa. xD
Gledala sam Princezin dnevnik,Zacarana Ela,Djavo nosi pradu,Prica o Dzejn.
Mada sam gledala neke njene snimke na yt i skroz sam se iznenadila. Nekako izgleda cici-mici,a u stvari je divljakusa. xD
Gledala sam Princezin dnevnik,Zacarana Ela,Djavo nosi pradu,Prica o Dzejn.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1