No Doubt/Gwen Stefani
+7
Ariel
Polly Samson
Bloody.Mary
Praslin<3
Aurora
MoonGirl
Fallen Like The Sky.
11 posters
Page 1 of 1
No Doubt/Gwen Stefani
No Doubt je američki rok bend iz Anahajma (engl. Anaheim) u Kaliforniji (engl. California) osnovan 1986. godine. „Ska-pop" zvuk sa njihovog prvog albuma „No Doubt" (1992) nije uspeo da ostavi dublji trag. Album „Tragic Kingdom" je dobio „dijamantski" sertifikat (diamond-certified) i pomogao je u povratku ska muzike u mejnstim devedesetih godina prošlog veka. Treći singl sa ovog albuma „Don't speak" je postavio rekord tako što je proveo šestnaest nedelja na mestu broj jedan Billboard Hot 11 Airplay liste.
Četiri godine kasnije grupa je izdala njihov sledeći album „Return of Saturn" koji i pored pozitivnih kritika ipak nije uspeo da zabeleži značajniji komercijalni uspeh. Petneast meseci kasnije bend se pojavio sa novim albumom „Rock Steady" na kojem je bilo i rege (engl. reggae) i denshol (engl. dancehall) zvuka. Album je većinom sniman u Jamaici i sa njemu su se pojavili izvođači upravo sa Jamaike: Baunti Kiler (engl. Bounty Killer), Slaj i Robi (engl. Sly and Robbie) i Ledi So (engl. Lady Saw). Na albumu su se našla dva singla koji su dobili nagrade Gremi (engl. Grammy), „Hey Baby" i "Underneath it all".
Nou Daut su izdali kompilaciju „The Singles 1992-2003" i boks set (engl. box set) „Boom Box" 2003. godine na kojima se našla pesma „It's my life" grupe Tok Tok (engl. Talk Talk) koja je bila karakteristična po tome što je predstavljala fuziju pop i elektronskog zvuka u kojem je sintisajzer bio dominantni instrument (synthpop). Glavna pevačica grupe, Gven Stefani (engl. Gwen Stefani) je započela svoju solo karijeru sledeće godine kroz saradnju sa nekoliko izvođača od kojih je jedan bio i kolega iz benda Toni Kjenal (engl. Tony Kanal) kao i Farel Vilijams (engl. Pharell Williams) iz producentskog dua Neptjuns (engl. The Neptunes). Gitarista Tom Djumont (engl. Tom Dumont) je započeo svoj sopstveni projekat Invisibl Overlord (engl. Invicible Overlord). Za vreme svog postojanja, bend No Daut je osvojio dve nagrade Gremi i prodao je preko 27 milion albuma širom sveta.
Re: No Doubt/Gwen Stefani
MoonGirl wrote:Super su, mnogo volim Gwen, mada me i nervira xD
https://www.youtube.com/watch?v=_OLUSELxFok
Isto. xD
Kao mladja sam je bas volela i bila mi je mnogo interesantna a sada manje i vise nemam ni pojma sta se desava sa njom.
Interesantna mi je i zbog privatnog zivota koji nije kao kod ostalih poznatih licnosti.
A No Doubt nikad nisam nesto volela osim sto (skoro xD) uvek mogu da slusam Don't Speak
Aurora wrote:
Kao mladja sam je bas volela i bila mi je mnogo interesantna a sada manje i vise nemam ni pojma sta se desava sa njom.
I voljela sam mnogo njenih pjesama. Neke volim i sad da čujem.
A što se tiče No doubt - Don't speak mi je savršena.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Gwen stvarno mnogo volim, slušala sam je non-stop kad sam bila mlađa, i sad ponekad, kad se uželim :)
No Doubt nisam slušala, sem 2-3 pesme koje svi znaju :D
i da, ne sviđa mi se ona njihova nova pesma :P
No Doubt nisam slušala, sem 2-3 pesme koje svi znaju :D
i da, ne sviđa mi se ona njihova nova pesma :P
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
jeees.Gwen stvarno mnogo volim, slušala sam je non-stop kad sam bila mlađa, i sad ponekad, kad se uželim :)
No deubt slušam povremeno, nisam neki fan, ali volim one pesme koje znam.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Volim ih puno, jedan od mojih omiljenih bendova.
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
Godina : 30
Simpaticni su xD
Nikako sebe da nateram da poslusam jos neke pesme sem Don't Speak :P
Nikako sebe da nateram da poslusam jos neke pesme sem Don't Speak :P
phina- Cool Girl
- Broj poruka : 620
Godina : 24
Aurora wrote:
Half as pretty- Dreamy Girl
-
Broj poruka : 1428
Njene pesme ne volim,a nekoliko starih od no doubt volim,tipa Don't speak,Hey doubt,Sunday morning...
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Page 1 of 1