Javier Bardem
+2
Daenerys Targaryen
Fallen Like The Sky.
6 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1
Javier Bardem
Javier Ángel Encinas Bardem (1. ožujka 1969., Las Palmas de Gran Canaria) španjolski je filmski glumac i prvi Španjolac dobitnik Oscara. U rodnoj Španjolskoj snimio je više od dvadeset filmova, a veliku međunarodnu slavu stekao je glavnom ulogom u filmu Prije nego padne noć. Tada postaje prvi Španjolac nominiran za prestižnu Akademijinu nagradu.
Zahvaljujući snažnoj ulozi u filmu braće Coen, Nema zemlje za starce, Bardem osvaja Oscar, Zlatni globus i BAFTA-u u kategoriji najboljega sporednog glumca. Sam film također je trijumfirao na 80. dodjeli Oscara odnijevši nagrade za najbolji film, najbolju režiju i najbolji adaptirani scenarij, a Javieru Bardemu osiguravši status prvoga španjolskog oskarovca.
Re: Javier Bardem
Slabo sam obraćala pažnju na njegovu glumu. o.O
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Svud Je Holivud ♥ wrote:Ne volim ga.
koje si filmove gledala?
Imam u planu dosta nekih njegovih filmova
Ne volim ga,pogotovo u filmu ''Ljubav u Barseloni''
Capre diem.- Cherry Babe
- Broj poruka : 2151
Godina : 25
Gledala sam ga samo u 4-5 filmova, bio je ok u svima, ali nemam neko posebno mišljenje o njemu.
Nikad nisam obracala paznju na njega. Znam da postoji i dovoljno.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1