Only For Girls
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beatriz Luengo

+12
Tea <33
Carrie <3
.cherrybomb.
[:Tijana:]
Aurora
jowana93
andjeo cuvar
dora_95
*AnGeL*
Natsi
*Nina*
*BoOoPy*Bet*
16 posters

Go down

Beatriz Luengo Empty Beatriz Luengo

Post by *BoOoPy*Bet* Sun 6 Jul 2008 - 21:09

Beatriz Luengo 0f07925ec61d11e1aaec22000a1e88af_7_large

Beatris Luengo (Beatriz Luengo) je španska glumica i pevačica, najpoznatija po ulozi Lole u seriji Korak napred.
Rođena je 23. decembra 1982. godine u Madridu, Španija. Još kao mala, odlučila je da postane glumica, plesačica i pevačica, videvši Lajzu Mineli u filmu Kabare. Zato se posvetila studijama na Kraljevskoj plesnoj akademiji, gde je studirala balet, džez ples, fanki ples i flamenko.
Kada je imala deset godina, sa dve drugarice je osnovala grupu Tatu. One su čak snimile jedan album, ali je u to vreme njihova izdavačka kuća zatvorena, i taj CD nikada nije objavljen. Ipak, dočekala je svoj trenutak slave 2002. godine, kada je zaigrala u seriji Korak napred i postala član grupe UPA Dens. Od tada, Bea je jedna od najpopularnijih zvezda Španije.
*BoOoPy*Bet*
*BoOoPy*Bet*
Boom Baby
Boom Baby

Broj poruka : 1644
Godina : 31

Back to top Go down

Beatriz Luengo Empty Re: Beatriz Luengo

Post by *BoOoPy*Bet* Sun 6 Jul 2008 - 21:15

Ewo nekoliko detalja kada je lepa Lola dolazila u Beograd ( sećate li se ? )

Ewo ga i interwju:
Srbi su super frajeri!
Ko bi rekao da će dolazak jedne španske dvadesetčetvorogodišnje glumice izazvati toliko interesovanja! Gošća Beograda, Antitrafiking centra, Jugoslovenskog dramskog pozorišta, Jelene Bogovac i njene nesvakidašnje predstave „Vaginini Monolizi“ proteklog vikenda je bila Beatris Luengo, koju ovde svi znamo kao Lolu iz serije „Korak Napred“, poslednjih godina zaštitnog znaka televizije B92. Cika, vriska, hiljade bliceva i maltene suze radosnice stotina srpskih obožavalaca dočekale su je dok je u subotu ulazila u JDP, i bilo je pitanje kako će od njih izaći iz pozorišta. U razgovoru za Kurir, Lola je, sjajno raspoložena posle pevanja na bini, naglasila da je, blago rečeno, iznenađena ovako toplim prijemom u i da će o nama svima pričati po Španiji, bez obzira na to što joj je na surčinskom aerodromu nestao kofer.

- S obzirom na to da znamo da vam je prilikom dolaska izgubljen prtljag, da li će vam to uvek prvo pasti na pamet kad se budete sećali Srbije?
- Neee. Jeste da mi je na čudan način nestao kofer, ali ja nisam zlopamtilo. Iz Beograda ću se u Španiju vratiti s predivnim utiskom, prvenstveno zbog toga što sam učestvovala u jednoj predstavi u čije poruke verujem i što sam igrala sa srpskim koleginicama koje sam veoma zavolela.

- Kako vam se sviđa Beograd i ljudi u njemu?
- Fascinirana sam svima vama. Sve mi se sviđa! Ulice, zgrade i parkovi me mnogo podsećaju na Madrid, ima puno zelenila, ali vaša ukusna hrana me je, priznajem, oborila s nogu. Vidim da su me ljudi prihvatili kao svoju, veoma su srdačni i fini i jedva čekam da pred polazak kući obiđem hram svetog Save, Kalemegdan, Skadarliju i crkvu svetog Marka. Pošto je moj stric oženjen Srpkinjom, znam da su ovo najbolja mesta u vašoj prestonici.

- Mnoge momke koji gledaju „Korak Napred“ zanima da li imate dečka i kako vam se sviđaju Srbi?
- Dečka imam, ali moram da istaknem da sam iznenađena koliko su momci ovde visoki i svetle puti, što mi se sviđa. Takve frajere u Španiji i nemam baš prilike da vidim svakog dana.

- Da li ste iznenađeni brojem fanova koji su vas sačekali ispred JDP?
- Da, iako sam znala da je „Korak Napred“ ovde veoma popularna serija, nisam ni slutila da će se ovoliko njih večeras okupiti zbog mene. Mada, moram da priznam da mi je Migel (Migel Anhel Munjoz, glumac koji je takođe bio u Beogradu i koji u pomenutoj seriji igra Robera – prim.aut.) već ispričao da smo u Srbiji veoma cenjeni i da se neću pokajati ako dođem ovde.

- Da li se privatno družite sa nekim iz serije „Korak Napred“?
- Naravno. Najviše sa Migel Anhelom Munjozom, sa kojim se čujem svakog dana i koga doživljavam kao brata. Takođe se često čujem sa Monikom Kruz. S njom volim da idem u šoping, a daje mi i savete o modi, jer ona to pasionirano prati. Da ne zaboravim, sa Silvijom Marti (Ingrid iz serije), kad obe imamo vremena, držim časove glume u Madridu. Evo, baš ove nedelje ću se s njom naći u Parizu. I van serije smo, kao čto vidite, svi sjajni prijatelji.

- Da li sebe već sada smatrate uspešnom glumicom iako ste dosta mladi?
- Moja porodica mi ne dozvoljava da se ponašam drugačije u odnosu na raniji period. Slava mi, na sreću, nije udarila u glavu, prihvatila sam je najnormalnije. Posebno volim da negujem lep odnos sa obožavaocima, upravo onakav kakav bi ja volela da imam s nekim svojim idolima.

- U Španiji ste podjednako uspešni i kao pevačica i kao glumica. Ako biste morali, za koje zanimanje biste se u jednom momentu ipak opredelili?
- Na to pitanje je zaista teško odgovoriti. Dosta sam godina provela u pozorištu, pa i učeći balet, i živim za te dve stvari, ali ipak najviše volim kada svoja osećanja ljudima prenosim preko muzike. Smatram da će obožavaoci biti ti koji će mi reći kojim putem će moja karijera jednog dana krenuti. Zasada uspevam da sva interesovanja nekako uklopim.

- Za kraj, kog Španca više cenite, odnosno, za kim ste više ludeli dok ste bili devojčica – za Antoniom Banderasom ili Havijerom Bardemom?
- Za Havijerom Bardemom, uvek. Za njim i dan danas „sečem vene“! Obožavam ga, ne samo zato što je veliki glumac i što dobro izgleda već i zato što je veliki čovek. Eto, on mi je na primer, jedan od idola.

Ilija Đukić, Kurir, 25.04.2006

Beatriz Luengo Nvuw46

Beatriz Luengo 2w7e3pe

Nadam se da će o5 doći :D
*BoOoPy*Bet*
*BoOoPy*Bet*
Boom Baby
Boom Baby

Back to top Go down

Post by *Nina* Sun 6 Jul 2008 - 21:43

OBOZAWAM JE!Ima prelep glas,odlichno glumi,super igra...Lepa je i zgodna...Simpatichna...Ne deluje umishljeno...Na netu sam widela gomilu slika sa fanowima,deli autograme i tako to...Na YouTube-u sam gledala intervju kada je bila u BG-u,bash deluje kao jako pozitiwna i pristupachna osoba...Takodje sam gledala kada je fanowima pewala pesmu Mi Generacion i onda su je swi snimali mobilnim ili kamerama i jedan od fanowa je postawio taj snimak.....
Ako bude opet doshla u Srbiju moram ici da je widim!!!!
E da na MySpace-u mi je ona prijatelj :D:D
E,da...Swidja mi se i to shto se bori protiw naselja nad zenama...To je bash lepo od nje!
*Nina*
*Nina*
Dreamy Girl
Dreamy Girl

Broj poruka : 1097
Godina : 34

Back to top Go down

Post by Natsi Mon 7 Jul 2008 - 10:35

Ona je genijalna...Obozavam je...Zraci totalno pozitivnom energijom...
Natsi
Natsi
Boom Baby
Boom Baby

Broj poruka : 1673
Godina : 28

Back to top Go down

Post by *AnGeL* Sat 12 Jul 2008 - 0:11

Jako je lepa ,fenomenalno peva i jako volim njenu pesmu
"Porque me faltas tu".
Glumi super i od svih likova
u seriji Korak Napred nju najvise volim!!!! :yuytu:
*AnGeL*
*AnGeL*
Cool Girl
Cool Girl

Broj poruka : 631

Back to top Go down

Post by dora_95 Sat 12 Jul 2008 - 22:12

Naravno da je volim bas je simpa i slatka...
dora_95
dora_95
Powerful Girl
Powerful Girl

Broj poruka : 3435
Godina : 29

Back to top Go down

Post by *BoOoPy*Bet* Tue 15 Jul 2008 - 13:27

*BoOoPy*Bet*
*BoOoPy*Bet*
Boom Baby
Boom Baby

Back to top Go down

Post by Gost Tue 22 Jul 2008 - 21:01

Ja sam jedno vreme bila zaludjena serijom korak napred,skupljala sam njihove slicice...Imala sam ih dosta...Bea ima mnogo dobar glas...
Anonymous
Gost
Guest

Back to top Go down

Post by andjeo cuvar Thu 7 Aug 2008 - 22:25

devojka peva exstra
andjeo cuvar
andjeo cuvar
Candy Girl
Candy Girl

Broj poruka : 6
Godina : 30

Back to top Go down

Post by jowana93 Mon 25 Aug 2008 - 11:15

ona ima mnogo dobar glas i preslatka je ali ja sam uwek nekako wise gotiwila silwiju (monika kruz)
jowana93
jowana93
Candy Girl
Candy Girl

Broj poruka : 170

http://fiesta.6forum.biz

Back to top Go down

Post by Aurora Fri 19 Sep 2008 - 16:09

Odlicna plesacica, pevacica & glupica i prelepa devojka... Sta vise reci? :D:D:D
Aurora
Aurora
Admin
Admin

Broj poruka : 20870

http://pinkiegirlsmp3.blogspot.com/

Back to top Go down

Post by [:Tijana:] Tue 9 Dec 2008 - 13:57

Super je!Lepo peva...sve naj!
Candy Girl
Candy Girl

Broj poruka : 112

Back to top Go down

Post by .cherrybomb. Sat 17 Jul 2010 - 22:43

Volela sam UPA. Super peva i igra. :)
.cherrybomb.
.cherrybomb.
Candy Girl
Candy Girl

Broj poruka : 155

Back to top Go down

Post by Carrie <3 Sat 17 Jul 2010 - 22:51

joooj,nekad sam je volela i gledala seriju,sad mi je trebalo vreme na da se setim ko je :)
Carrie <3
Carrie <3
Glamour Girl
Glamour Girl

Broj poruka : 2988

Back to top Go down

Post by Tea <33 Sun 19 Sep 2010 - 9:04

nisam nikada gledala seriju tako da ne znam ... xD
Tea <33
Tea <33
Dreamy Girl
Dreamy Girl

Broj poruka : 1062

Back to top Go down

Post by Angie:) Sun 10 Oct 2010 - 13:28

Super je,nish posebno.
Angie:)
Angie:)
Modern Lady
Modern Lady

Beatriz Luengo Britishstampbybourbons3.th
Broj poruka : 5719
Godina : 27

Back to top Go down

Post by Polly Samson Tue 7 Feb 2012 - 23:37

Pa znam je samo u seriji Un paso adelante.
Polly Samson
Polly Samson
Dangerous Lady
Dangerous Lady

Mesečarka
Broj poruka : 8397

Back to top Go down

Post by Emily the strange Tue 24 Apr 2012 - 22:28

Ima neku majmunsku facu lol! Odbojna mi je
Emily the strange