Doctor Who
4 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 1 of 1
Doctor Who
Doctor Who je britanska naučno-fantastična televizijska serija. Emituje se na BBC-u od 1963. uz povremene pauze. Govori o pustolovinama tajanstvenog vanzemaljca, poznatijeg kao Doktor, koji putuje kroz vrijeme i prostor u svom svemirskom brodu, TARDIS-u. Putujući sa svojim mnogim saputnicima istražuje svemir i vrijeme, rješava probleme te se susreće s različitim čudovištima.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Re: Doctor Who
Meni je ovo mnogo interesantna serije i bas volim da je gledam :) ali nisam gledala ove sezone/ovu sezonu xD sa novim glumcem.
Gledala sam samo jednu epizodu jer je gostovala Keri Maligan, ali planiram da pogledam sve jednog dana, kad kažem sve mislim na ovu što je počela sa emitovanjem 2005. jer bi mi za onu staru trebala još tri života.
Samo par puta sam gledala. Deluje mi interesantno.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Ne mogu da se nateram da pocnem da gledam. Kao da vec nemam dovoljno obaveza koje izbegavam.
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: TV zabava/TV fun :: Serije/Emisije
Page 1 of 1