Vaše najduže prijateljstvo
+34
+SweatPoison+
radioactive.
Amélie.
Forever. <3
Kikica♥
DarkAngel
popka bebic ^__^
forever@happy.com
Minnie ♡
Wendy
Praslin<3
Emily the strange
Half as pretty
MoonGirl
mali loliša
*Babygirl*
Forever young ♥.
phina
Daenerys Targaryen
RebelliousTeen
Heartless.Queen
Queeny
Dvojki.<3
Beautiful Dangerous
Tie and Up.
Lea-Nikki
Capre diem.
Scarlett O'hara
dora_95
Aurora
*~tamarchelo~*
Sara Lucija
Polly Samson
Fallen Like The Sky.
38 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Vaše najduže prijateljstvo
Jedno trinaest, četrnaest godina se družim sa Sofijom, ali to i nije prijateljstvo, više je drugarstvo. Retko šta se i promenilo između nas svih ovih godina. Osim što se više ne igramo lutkama, skoro je sve isto. Da, i ređe se viđamo.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
hmmm 13 god? Da ja i Iva
Sara Lucija- Candy Girl
- Broj poruka : 57
Godina : 26
Probably 15 jer toliko i imam, a ovo mi je komšinica i kuma iako nismo neke velike prijateljice, zaklete.. :D
*~tamarchelo~*- Sweet Girl
- Broj poruka : 336
Godina : 27
Ajde da kazem za A. da je najduze iako nije pravo, druzimo se otkad znam za sebe mada je to ono decije igranje uvek bilo i povremeno nam se ubacuje.
Ovako od 'normalnijih' druzenja xD to su N. i M. i to je 11 godina
Ovako od 'normalnijih' druzenja xD to su N. i M. i to je 11 godina
da, to je i moj slučaj. :Pnajduze iako nije pravo, druzimo se otkad znam za sebe mada je to ono decije igranje uvek bilo i povremeno nam se ubacuje.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
13 godina, i dalje smo najbolje drugarice :)
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Godina : 29
Od kad znam za sebe, tj. 20 godina, sa mojom A. Nismo najbolje prijateljice, ali smo uvijek tu jedna za drugu. Ona je osoba kojoj sve mogu reći koja će me najbolje saslušati. Sticajem okolnosti u srednjoj smo se malo razdvojile, ali se družimo i sad.
Moje ostale drugarice uglavnom poznajem od 1. osnovne.
Moje ostale drugarice uglavnom poznajem od 1. osnovne.
Scarlett O'hara- Admin
- Ja ću imati tebe i ti ćeš imati mene odavde pa do vječnosti, zauvijek, bez početka i bez kraja.
Broj poruka : 8922
Godina : 32
12 godina,medjutim od tad od kad smo se upoznali pa do sad mnogo stvari se promenilo..Ali,ja jos uvek imam puno poverenja u njega,i mislim da smo puno stvari zajedno preziveli,da bi se posle nekog vremena ponasali kao stranci..Ovako,iz osnovne najduze poznajem M,i najbolje je poznajem,uzgred,vec 6 god.
Capre diem.- Cherry Babe
- Broj poruka : 2151
Godina : 25
10-11 godina ali pretežno smo se slabo viđale zbog toga što ona ne živi ovdje :/
Traje oko 8 godina tj. od prvog razreda.Jedna je od retkih koje duze poznajem, a da mi je pravi prijatelj.Pa dobro,nismo bas najbolje drugarice zbog jedne svadje,ali mislim da mogu da joj kazem sve.
Tie and Up.- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1444
Godina : 26
Traje od 2000 godine,od kad sam se doselila ovamo. Sto znaci 12 godina,i za tih 12 godina smo najbolje drugarice. Jos jedna drugarica,sa kojom se jedan period nisam toliko druzila,isto je poznajem 12 godina,i sad se najvise druzim sa njom,izlazimo zajedno,i u istoj smo skoli,i tako :)
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
S Mikijem, otkako se on rodio, dakle skoro 16 godina. :D
A najbolje drugarice, njih 3 znam 11 godina, a Ivu 7-8. :)
A najbolje drugarice, njih 3 znam 11 godina, a Ivu 7-8. :)
Sa sadasnje 2 najbolje drugarice se druzim 5godina(sa jednom) a sa drugom sam pocela bas,bas da se druzim u 6. raz(tj. sad vec skoro 3 god).
A imam i jednu jako dobru drugaricu,koja mi je pre bila komsinica.Sa njom se druzim otkad se rodila tj. 13godina.ona mi je bila prva drugarica i sada smo jako dobre :)
A imam i jednu jako dobru drugaricu,koja mi je pre bila komsinica.Sa njom se druzim otkad se rodila tj. 13godina.ona mi je bila prva drugarica i sada smo jako dobre :)
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Moje najduže prijateljstvo traje skoro pa 11 godina. <3
Heartless.Queen- Candy Girl
- Broj poruka : 132
Godina : 24
Sa Marinom se družim od prvog razreda, znači u septembru će da bude 9 godina. :)
Imam dve drugarice s kojima se druzimo 10 godina.
RebelliousTeen- Candy Girl
-
Broj poruka : 15
Zapravo, najduze prijateljstvo mi je sa Saletom, sa kojim se druzim od kada znam za sebe, a sa Anom se druzim od pete ili seste godine ako se dobro secam.
Ali ni sa njim nije bas pravo prijateljstvo jer bas dugo nismo komunicirali ali sada je ok :)
Ali ni sa njim nije bas pravo prijateljstvo jer bas dugo nismo komunicirali ali sada je ok :)
Traje 9 godina a sad imam 12, pa vi vidite xD Skoro ceo moj život.
Super se družimo, živimo u istoj zgradi i više smo kao sestre nego drugarice. U poslednje vreme se dosta svadjamo, što i nije tako čudno, sa obzirom da smo stalno zajedno. Volela bih da izgladimo odnose i da se družimo čitav život (mada sumnjam da ćemo).
Super se družimo, živimo u istoj zgradi i više smo kao sestre nego drugarice. U poslednje vreme se dosta svadjamo, što i nije tako čudno, sa obzirom da smo stalno zajedno. Volela bih da izgladimo odnose i da se družimo čitav život (mada sumnjam da ćemo).
phina- Cool Girl
- Broj poruka : 620
Godina : 24
5 godina,imala sam i duza prijateljstva ali ovo je ono bas pravo :)
Forever young ♥.- Cool Girl
- Broj poruka : 878
15 godina,sa mojom M. :)
Druzile smo se i ko klinke,ishle u osnovnu zajedno,a i sad se druzimo iako nismo u istoj srednjoj..
Druzile smo se i ko klinke,ishle u osnovnu zajedno,a i sad se druzimo iako nismo u istoj srednjoj..
*Babygirl*- Candy Girl
- Broj poruka : 114
Pre sedam godina sam se upoznala sa mojo najboljom drugaricom! ali stalno se svađamo. xD
mali loliša- Candy Girl
- Broj poruka : 101
Ušla u temu i gledam u sat na kompu da izračunam
Traje od mog šestog razreda.
Traje od mog šestog razreda.
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30