Sleepover
+21
popka bebic ^__^
Emily the strange
Tea <33
Wendy
Queeny
Bloody.Mary
LostSoul
Heartless.Queen
DarkAngel
*MiMa*97
Daenerys Targaryen
VlahovicA
Beautiful Dangerous
Capre diem.
Aurora
Praslin<3
*~tamarchelo~*
Dvojki.<3
Sara Lucija
Polly Samson
Fallen Like The Sky.
25 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Sleepover
Verovatno ne izgledaju kao u teen filmovima (mada me ne bi čudilo da mlađe generacije praktikuju i takve gluposti) ali sigurno nekad prespavate kod drugarica, da li volite, šta najčešće radite itd. itd.
Re: Sleepover
Ponekad dođe drugarica iz Beograda kod mene da "spava" i nikad ne spavamo. To najviše volim.
Inače sve drugarice koje su mi bliske vole da spavaju i otprilike sve tako prođe kao da sam sama. Glupo.
Inače sve drugarice koje su mi bliske vole da spavaju i otprilike sve tako prođe kao da sam sama. Glupo.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Obično smo budne do 3-4 ujutro. Gledamo filmove, naslikavamo se i tako. S tim da su nam zgrade jedna od druge udaljene manje od 100 metara :)
Sara Lucija- Candy Girl
- Broj poruka : 57
Godina : 26
Hm, pa kod Nevene sam pre noćila redovno, sad se više ne družimo.. jbg. Uvek smo pričale, visile na net-u, spavale.. :3
Sad kod Maše ponekad noćimo, vinjak + muzika + cigare i nama saaaavršeno. :D
Sad kod Maše ponekad noćimo, vinjak + muzika + cigare i nama saaaavršeno. :D
Nisam često spavala kod nekog, a to su uglavnom bili promašaji jer smo bile male i čitale smo lektire. hahha :D
*~tamarchelo~*- Sweet Girl
- Broj poruka : 336
Godina : 27
Mnogo volim te noći.:3 Kao što reče Anđela, to je ''spavanje'' bez spavanja.
Sklopimo oči nekad oko 6, pola 7 ujutru. xD
Nekad igramo karti, budemo malo na netu, ali uglavnom pričamo k'o navijene.
Sklopimo oči nekad oko 6, pola 7 ujutru. xD
Nekad igramo karti, budemo malo na netu, ali uglavnom pričamo k'o navijene.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Ne praktikujem to osim ako ne moram zbog internata jer ne mogu da ostanem napolju duze od 12 a hocu da idem na neki rodjendan.
Prvi put kada sam prespavala kod J. pricale smo do 4 ujutru i probudile njenu mamu (zena ima lak san, saputale smo :D). Ovako smo uvek preumorne jer negde idemo pa se samo srucimo u krevet :) .
Jednom sam imala taj standardni sleepover i to jer je trebalo da ostanem preko noci sama kuci (sedmi razred, valjda) ali sam se plasila pa sam pozvala drugaricu kod mene i gledale smo neke horor filmove xD
Prvi put kada sam prespavala kod J. pricale smo do 4 ujutru i probudile njenu mamu (zena ima lak san, saputale smo :D). Ovako smo uvek preumorne jer negde idemo pa se samo srucimo u krevet :) .
Jednom sam imala taj standardni sleepover i to jer je trebalo da ostanem preko noci sama kuci (sedmi razred, valjda) ali sam se plasila pa sam pozvala drugaricu kod mene i gledale smo neke horor filmove xD
Bas u oktobar sam trebala da idem da prespavam kod M,sa jos jednom drugaricom..I onda mi moji nisu dali zbog jednog loseg iskustva sa mojim bratom..Ovako,bila je Lena pre par godina kod mene,i nije nocila,gledale smo filmove i onda je oko 2 otisla kuci(koja je od moje udaljeno samo par metara).Tad nam je bilo najbolje.
Capre diem.- Cherry Babe
- Broj poruka : 2151
Godina : 25
Nikad nisam spavala kod drugrice (iako oni misle da sam jednom bila kod nje,bila sam sa deckom),i moji su bas protiv toga,ako treba docice u 4 ujutru po mene,ali nece mi dopustiti da spavam u tudjoj kuci. Ali zato cesto drugarice spavaju kod mene.
Najludji slucaj je bio kad sam sa drugaricom gledala Paranormalne aktivnosti,pa Pevaj brate,i narucile preko neta da nam donesu da jedemo,u pola 3 ujutru,i kad je izlazilo sunce,njoj se spavalo,ii onda sam kao ludak skakala po krevetu i vikala Evo zore,evo zore,jutro je i slicne pesme. I terala sam je da ide sa mnom do pekare koja radi 00-24h da kupimo burek,ona hvala Bogu nije htela,ali je zato morala da mi spremi ustipke. I onda smo otisle ispred prodavnice i sedele cekale da dodje prodavacica da otvori da kupimo krem xD Tu noc nikad necu zaboraviti :D
Najludji slucaj je bio kad sam sa drugaricom gledala Paranormalne aktivnosti,pa Pevaj brate,i narucile preko neta da nam donesu da jedemo,u pola 3 ujutru,i kad je izlazilo sunce,njoj se spavalo,ii onda sam kao ludak skakala po krevetu i vikala Evo zore,evo zore,jutro je i slicne pesme. I terala sam je da ide sa mnom do pekare koja radi 00-24h da kupimo burek,ona hvala Bogu nije htela,ali je zato morala da mi spremi ustipke. I onda smo otisle ispred prodavnice i sedele cekale da dodje prodavacica da otvori da kupimo krem xD Tu noc nikad necu zaboraviti :D
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Godina : 29
Pa najčešće prespavaju kod mene,ali spavam i ja kod njih. Tj ne spavamo, već pričamo o svemu i svačemu, prisećamo se nekih događaja, gledamo filmove ili pogledamo jednu sezonu omiljene serije :-)
Ne radim to često.
Jesam prije kada sam bila mlađa, valjda mi je to tada bilo zanimljivije.
Jesam prije kada sam bila mlađa, valjda mi je to tada bilo zanimljivije.
Visnja i ja redovno sapvamo jedna kod druge :)
A sto se tice ostalih drugarica,nismo to radile jer sve zivimo jako blizu pa mi je malo glupo :D Jer mozemo da se vidimo kad god hocemo:)
A Visnja i ja ili izadjemo malo napolje sa drusvom,ili pircamo do nekiih 2-3 pa spavanjac :)
Jedino se u njenoj kuci osecam kao kod sebe :)
A sto se tice ostalih drugarica,nismo to radile jer sve zivimo jako blizu pa mi je malo glupo :D Jer mozemo da se vidimo kad god hocemo:)
A Visnja i ja ili izadjemo malo napolje sa drusvom,ili pircamo do nekiih 2-3 pa spavanjac :)
Jedino se u njenoj kuci osecam kao kod sebe :)
*MiMa*97- Starry Eyed Girl
- Broj poruka : 7653
Obicno ja prespavam kod jedne od dve prijateljice jer nemam svoju sobu. -.-
Zaspimo oko 6-7h a pre toga pricamo, slikamo se, slusamo muziku itd... Ugl. se lepo provodimo. :D
Zaspimo oko 6-7h a pre toga pricamo, slikamo se, slusamo muziku itd... Ugl. se lepo provodimo. :D
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
Ja ne smijem to. >.< Meni nije jasno zasto meni mama neda. :P Kaze da joj je to bez veze i da ne vidi razlog zabave u tome. Nervira me to.
Heartless.Queen- Candy Girl
- Broj poruka : 132
Godina : 24
•Just.Me• wrote:Ja ne smijem to. >.< Meni nije jasno zasto meni mama neda. :P Kaze da joj je to bez veze i da ne vidi razlog zabave u tome. Nervira me to.
Ja... Ja bih prolupala. -.-
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
Od petog do osmog sam stalno spavala kod najbolje drugarice i ona kod mene. Sada se to malo promenilo, pa to ređe radimo. Baš pre neki dan je spavala kod mene, i bilo je odlično. :)
Pa šta možemo da radimo? Tovemo se grickamo, gledamo filmove, visimo na fb-u i najvažnije pričamo do jutra. Jedva smo zaspale (kao i uvek).
Pa šta možemo da radimo? Tovemo se grickamo, gledamo filmove, visimo na fb-u i najvažnije pričamo do jutra. Jedva smo zaspale (kao i uvek).
spavala sam kod drugarice 2-3 puta, i moji su u principu protiv toga, više vole da ljudi spavaju kod mene. :)
par puta su noćili i drugovi i drugarice, i mojima je to super, samo da mene imaju na oku:D
a baš bih volela onaj standardni sleepover sa drugaricama, kao iz filma, čak iako sam ovako matora xD
par puta su noćili i drugovi i drugarice, i mojima je to super, samo da mene imaju na oku:D
a baš bih volela onaj standardni sleepover sa drugaricama, kao iz filma, čak iako sam ovako matora xD
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Ja sam kad sam bila mladja imala te pidzama-partije kod kuce ili sam isla kod drugarica.Sada retko prespavam kod drugarica a ni kod mene nisu dugo spavale kod mene.Poslednji put sam prespavala kod drugarice posle izlaska :'D
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Pa ranije smo stalno Ana i ja spavale jedna kod druge i najcesce malo pravimo sranja po kraju,ili pravimo mafine pa onda gledamo filmove dok ne zaspemo.
Kod Nine i Teodore kad spavam uglavnom gledamo TV,pricamo do kasno ili igramo karte,gatamo,tako nesto. Kad one spavaju kod mene,visimo na netu dugo,NIna i ja se masiramo mirisljavim kremama,pricamo i tako. Ako nam se pridruze Mateja i Stefan onda se bacakamo u krevetu jedni po drugima,glupiramo se,ako neko pocne da spava,ne damo mu da zaspe i poslednjih dvoje koji ostanu budni najcesce zavrse razgovarajuci o necemu ozbiljnom. I ako smo svih 5 tu,obavezno porucimo pizzu u 3,4 ujutru. :D
Sofija i ja prakticno zivimo jedna kod druge stalno. Ili ucimo ili je bio neki rodjendan pa se kasno vracale i tako. Kad nema skole,tj. leti,volimo da gledamo zvezde i pricamo do kasno.
Kod Nine i Teodore kad spavam uglavnom gledamo TV,pricamo do kasno ili igramo karte,gatamo,tako nesto. Kad one spavaju kod mene,visimo na netu dugo,NIna i ja se masiramo mirisljavim kremama,pricamo i tako. Ako nam se pridruze Mateja i Stefan onda se bacakamo u krevetu jedni po drugima,glupiramo se,ako neko pocne da spava,ne damo mu da zaspe i poslednjih dvoje koji ostanu budni najcesce zavrse razgovarajuci o necemu ozbiljnom. I ako smo svih 5 tu,obavezno porucimo pizzu u 3,4 ujutru. :D
Sofija i ja prakticno zivimo jedna kod druge stalno. Ili ucimo ili je bio neki rodjendan pa se kasno vracale i tako. Kad nema skole,tj. leti,volimo da gledamo zvezde i pricamo do kasno.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Kao mladja sam stalno spavala kod drugarice. To se podrazumevalo filmsko vece sa grickalicama i posle na spavanje. :)
Sada kada sam ''porasla'' sleepover podrazumeva spavanje kod drugarice posle burne noci u nekom klubu ili na nekoj zurki. :D
Sada kada sam ''porasla'' sleepover podrazumeva spavanje kod drugarice posle burne noci u nekom klubu ili na nekoj zurki. :D
Tea <33- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1062
Uglavnom se okupimo nas 4 kod mene, kafenisemo, pusimo, pojacamo muziku do daske i djuskamo, pricamo strasne price itd :)
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Nikad nisam praktikovala taj klasičan sleepover, uglavnom je to bilo da se prespava posle izlaska kod nekoga ili pogleda film.
Pa češće one spavaju kod mene,ali okej...Uglavnom pričamo,pustimo muziku i pevamo,gledamo filmove...
popka bebic ^__^- Dangerous Lady
- Moje srce s' tobom igra u ritmu ni na na na :)
Broj poruka : 11424
Ponekad dođe Jovana kod mene, ili ja kod nje. :)
Kikica♥- Sweet Girl
- Broj poruka : 337
Godina : 26
Voliiim, tacnije obozavam da prespavam kod drugarice. Tada radimo sve sem da spavamo. xD Gledamo filmove, pricamo, cekamo zoru *_* Mada se ne secam kad sam poslednji put prespavala kod neke drugarice, a necu uskoro jer je sad prosao raspust... :(
phina- Cool Girl
- Broj poruka : 620
Godina : 24
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2