Oceni film
+22
Iva000
Gossip Girl.
Wendy
Praslin<3
Tie and Up.
* Diamond *
Bloody.Mary
Tamara ♥
Forever young ♥.
LostSoul
Queeny
His Porcelain Doll
comi_xd
Angel♀
Ariel
Amélie.
Daenerys Targaryen
Beautiful Dangerous
Aurora
Half as pretty
MoonGirl
Fallen Like The Sky.
26 posters
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Oceni film
First topic message reminder :
Ovo je više igra, ali u igrama ima već previše tema, a ovde ne, uglavnom postavite naslov nekog filma, a osoba posle vas da ocenu od 1 do 10, svako drugi postavlja novi film (trudite se da se ne ponavljaju filmovi, filmovi iz serijala se ocenjuju svaki posebno).
Nemojte da glumite neke šatro eksperte i pišete filmove koje je pogledalo 2,5 ljudi sa foruma, nego one za koje pretpostavljate da su ih svi gledali.
Možete napisati "nisam gledala" ali trudite se da to što manje radite, ali ukoliko napišete ostavite sledećoj osobi da oceni film, ako ga ni ona nije gledala neka postavi naziv novog filma.
The Devil Wears Prada
Ovo je više igra, ali u igrama ima već previše tema, a ovde ne, uglavnom postavite naslov nekog filma, a osoba posle vas da ocenu od 1 do 10, svako drugi postavlja novi film (trudite se da se ne ponavljaju filmovi, filmovi iz serijala se ocenjuju svaki posebno).
Nemojte da glumite neke šatro eksperte i pišete filmove koje je pogledalo 2,5 ljudi sa foruma, nego one za koje pretpostavljate da su ih svi gledali.
Možete napisati "nisam gledala" ali trudite se da to što manje radite, ali ukoliko napišete ostavite sledećoj osobi da oceni film, ako ga ni ona nije gledala neka postavi naziv novog filma.
The Devil Wears Prada
Last edited by Fallen Like The Sky. on Thu 16 Aug 2012 - 12:51; edited 1 time in total
Re: Oceni film
nisam gledala xD
Silver linings playbook?
Silver linings playbook?
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
jaoj ne znam, 9/10 nije čista desetka, 9.5/10
Safety Not Guaranteed
Safety Not Guaranteed
MoonGirl- Powerful Girl
-
a otkud znam
8.5/10
Holy motors ( ovo verovatno već niko nije gledao ali no me interesa mućo )
8.5/10
Holy motors ( ovo verovatno već niko nije gledao ali no me interesa mućo )
MoonGirl- Powerful Girl
-
da li si ti svesna da je taj film izašao pre 2 dana na torent i nije imao wide release
ako nisi sposobna da postaviš film koji su svi gledali nemoj pisati u temi, jednostavno je, imaš hiljadu tema tipa koji te je film oduševio da tamo pišeš o filmovima koje je gledalo 5 osoba na forumu od kojih jedna posećuje forum i ovu temu
Schindler's List
ako nisi sposobna da postaviš film koji su svi gledali nemoj pisati u temi, jednostavno je, imaš hiljadu tema tipa koji te je film oduševio da tamo pišeš o filmovima koje je gledalo 5 osoba na forumu od kojih jedna posećuje forum i ovu temu
Schindler's List
o.O
nisam svesna hvala na informaciji, postaviću film koji mi se hoće ne moraš da odgovoriš a ne da pišeš kilometarski post zato što ti se ne sviđa film koji sam postavila, plus hajde okreći kad poželiš,sad ne važi da svako drugi postavlja film
10
nisam svesna hvala na informaciji, postaviću film koji mi se hoće ne moraš da odgovoriš a ne da pišeš kilometarski post zato što ti se ne sviđa film koji sam postavila, plus hajde okreći kad poželiš,sad ne važi da svako drugi postavlja film
10
MoonGirl- Powerful Girl
-
Ako ja ne odgovorim niko neće, jer ga niko nije gledao, znači niko neće pisati u temi, a ja bih da se piše jer je bilo zanimljivo.
Post nije kilometarski, film ne može da mi se ne sviđa jer ga nisam gledala.
Jedina od svih kršiš pravilo svaki put, mogu i ja jednom.
10/10
(500) Days of Summer
Post nije kilometarski, film ne može da mi se ne sviđa jer ga nisam gledala.
Jedina od svih kršiš pravilo svaki put, mogu i ja jednom.
10/10
(500) Days of Summer
Nisam znala kad je izašao, a nisam jedina ako i ti kršiš zato što ja kršim no nema veze.
7
7
MoonGirl- Powerful Girl
-
Nisam gledala.
Red riding hood?
Red riding hood?
Iva000- Candy Girl
- Broj poruka : 273