Akinator
+3
Daenerys Targaryen
Fallen Like The Sky.
MoonGirl
7 posters
Akinator
http://en.akinator.com/
Jeste li već igrali ?
Stavljajte rezultate u komentar.
Da, on pogađa o kojoj ličnosti mislite.
Jeste li već igrali ?
Stavljajte rezultate u komentar.
Da, on pogađa o kojoj ličnosti mislite.
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Re: Akinator
Bolje neka stoji tema ovde.
Volim ponekad da idem na to i naravno da pogađa kada mu odgovaraš kako treba, ljudi koji se hvale da im je promašivao verovatno na 80% pitanja odgovore sa I DON'T KNOW pa i kako bi pogodio.
Stoji to da nije mogao da mi pogodi dosta puta, ali to je zato što sam zamišljala ličnosti o kojima sam malo znala pa nisam mogla pravilo da odgovorim ili su jako nepoznate.
Volim ponekad da idem na to i naravno da pogađa kada mu odgovaraš kako treba, ljudi koji se hvale da im je promašivao verovatno na 80% pitanja odgovore sa I DON'T KNOW pa i kako bi pogodio.
Stoji to da nije mogao da mi pogodi dosta puta, ali to je zato što sam zamišljala ličnosti o kojima sam malo znala pa nisam mogla pravilo da odgovorim ili su jako nepoznate.
Pogodio mi je većinu, ali mu je mnogo trebalo da pogodi Roberta Downey Jr. vjerovatno zato što sam ja na većinu odgovarala sa I don't know x'D
Kad je pogodio ko je Relja Popovic, misliiiim :D Tisina :D
mrs. sunshine- Sweet Girl
- Broj poruka : 341
Godina : 27
Ok za temu.
Igrala sam do sad tri puta, i pogodilo je dva. Inače, pogodilo je za Milana Mladenovića Od tada sam fan. Zanimljivo kad nema šta pametnije da se radi.
I stvarno, onda kad mi nije pogodilo, uglavnom sam odgovarala sa I don't know, nisam znala puno o toj osobi
Igrala sam do sad tri puta, i pogodilo je dva. Inače, pogodilo je za Milana Mladenovića Od tada sam fan. Zanimljivo kad nema šta pametnije da se radi.
I stvarno, onda kad mi nije pogodilo, uglavnom sam odgovarala sa I don't know, nisam znala puno o toj osobi
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Gotovo svaku osobu koju mi nije pogodio nisu imali uopšte u arhivi kad na kraju izađe da se ukuca ko je.
Sinoć sam malo lupala, pa se i on namučio. xD
Mada pogodi u 90% situacija :)
Mada pogodi u 90% situacija :)
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Ranije sam bila opsednuta,sad ulazim u proseku jednom u dve godine. xD
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157