Accessorize
+15
Wendy
Dvojki.<3
Tie and Up.
Forever young ♥.
Bloody.Mary
Best. <3
Tamara ♥
Capre diem.
Heartless.Queen
Fallen Like The Sky.
Beautiful Dangerous
Emily the strange
Aurora
Lollobrigida
VlahovicA
19 posters
Page 1 of 1
Accessorize
O butiku je reč. Šta kupujete tamo? Koliko često? Šta mislite o cenama?
[You must be registered and logged in to see this link.] njihov sajt :-)
[You must be registered and logged in to see this link.] njihov sajt :-)
Re: Accessorize
Kupujem sve tamo. Kupila sam,ako znate i onu pismo tašnu, zastava Velike Britanije. To je najskuplje što sam platila, al kupujem sve i svašta :-)
Nikada nista nisam kupila nista tamo. Nemam priliku da odem a i kada sam otisla nista mi nije trebalo odatle.
Ja nekako ne volim da ulazim tamo jer kad god udjem vidim gomilu nepotrebnih gluposti bez svrhe postojanja koje poprilicno dosta kostaju.
Neke torbe su ok, ali nista posebno.
Neke torbe su ok, ali nista posebno.
Emily the strange- Dangerous Lady
- Broj poruka : 16457
Godina : 29
Poslednju torbu sam kupila tamo. Ponekad kupim i nakit,esarpu ili tako nesto. Moze da se nadje nesto zanimljivo,mada samo ako se dodje u vreme popusta,inace su im cene stvarno preterane za takav (ne)kvalitet.
Beautiful Dangerous- Chocolate Babe
- Broj poruka : 5122
Za moj džep je to dosta skupo, mada ima ok stvari, ali ne sećam se da sam nešto kupovala.
Veoma mi je sweet prodavnica. Nekako su Vintage, što mi se dopada. Svidjaju mi se torbice i nakit. Ima nekih nepotrebnih stvari, al' svejedno, fina mi je prodavnica.
Heartless.Queen- Candy Girl
- Broj poruka : 132
Godina : 24
Ove radnje nema kod nas u gradu,ali sam je ipak posetila u jednom trznom centru..Jeste skupo,a stvari i nisu nesto.
Capre diem.- Cherry Babe
- Broj poruka : 2151
Godina : 25
Svidela mi se jedna ešarpa i kad sam videla da košta 2 hiljade, mislim da sam se ukenjala :O
Tamara ♥- Cool Girl
- Broj poruka : 607
Godina : 25
sviđaju mi se njihove torbe, i ponešto od nakita, ali dosta su skupi.. :/
Bloody.Mary- Moderator
- Broj poruka : 11102
Godina : 32
Mnogo mi se svidja prodavnica,mada jesu skupi.Ali cesto kupim nesto tamo :D
Forever young ♥.- Cool Girl
- Broj poruka : 878
Godina : 27
Ja sam ulazila u tu prodavnicu,par puta kada sam isla u Beograd. Ima lepih,ali stvarno preskupih stvari. Mozda bih i dala novac za tako neku stvar,ako bi mi se bas svidela,ali kada bi bar bilo kvalitetno,a koliko sam razumela kvalitet i nije nesto veliki.
Tie and Up.- Dreamy Girl
- Broj poruka : 1444
Godina : 26
Ne kupujem tamo, desi se da me nekad neka stvar oduševi, ali mi se ne da da dam toliko novca za to.
Ima dosta lepih stvari,ali je relativno skupo s obzirom da je nakit bizuterija,a ni ostala roba nije neki kvalitet.
Ranije sam kupovala tamo na snizenjima,sada skoro da ne kupujem. XD
Ranije sam kupovala tamo na snizenjima,sada skoro da ne kupujem. XD
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Wendy wrote:Ima dosta lepih stvari,ali je relativno skupo s obzirom da je nakit bizuterija,a ni ostala roba nije neki kvalitet.
Kada sam bila poslednji put torbe su im bile najobicniji kic a ni ostalo nije bilo bolje. Osim nakita, to mi se svidelo.
Mislim da sam tamo samo jednom kupila nesto pred noc vestica.Ne idem cesto tamo a i kad mi se nesto svidi(npr. oni grejaci za usi) ne kupujem tamo zato sto moze da se nadje jeftinije.
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Godina : 27
Kupila sam neki paket minđuša (kao dobiju se tri para, čini mi se) kada je bilo na sniženju, iako ih ni ne nosim.
nikada nisam kupila tamo. ali volim da kupujem aksesoare. <3
michaeljacksonfan- Candy Girl
- Broj poruka : 33
Jaoo ja kad tamo udjem ne izlazim :D Ima prelepih stvari, uglavnom mi se sve svidjaju mada ima i nekih kicastih...najbolje su torbe^__^
phina- Cool Girl
- Broj poruka : 620
Godina : 24
Page 1 of 1