ask.fm
+20
Tie and Up.
Ariel
Aurora
Gossip Girl.
Praslin<3
Emily the strange
Euphoria
forever@happy.com
Daenerys Targaryen
SlytherinGirl
Queeny
LostSoul
Polly Samson
Half as pretty
Wendy
NeveLa
phina
Fallen Like The Sky.
Dvojki.<3
Carrie <3
24 posters
Page 2 of 2 • 1, 2
ask.fm
First topic message reminder :
Imate li profil ? Sta mislite o tom sajtu,jeste li uopste cule za njega ? Ja imam profil i naravno,uvek ima kretena koji svasta pitaju,ali prilicno je zabavno :)
Ako imate,postavite link :)
http://ask.fm/DzejKej
Imate li profil ? Sta mislite o tom sajtu,jeste li uopste cule za njega ? Ja imam profil i naravno,uvek ima kretena koji svasta pitaju,ali prilicno je zabavno :)
Ako imate,postavite link :)
http://ask.fm/DzejKej
Carrie <3- Glamour Girl
- Broj poruka : 2988
Godina : 28
Re: ask.fm
Nemam, ne nameravam da pravim, ne postavljam pitanja... :P
dora_95- Powerful Girl
- Broj poruka : 3435
Godina : 29
Queeny wrote:Idem da askove onih koji me zanimaju i citam,ali ne planiram da napravim.
Forever. <3- Sweet Girl
- Belive in drems, belive in love.
Broj poruka : 340
Godina : 26
Usla sam par puta na tudje askove osoba koje mnogo smaraju sa tim da ih pitas nesto i to su takve gluposti da je to strasno
Pitanja da li si nevina, pa ko je najlepsi decko, pa da ocenis decka/curu sa slike i glupavo prozivanje i naravno sve to anonimno
I onda jos osobe koje ta pitanja ne ignorisu nego 500 puta odgovaraju na ista pitanja 'ljutito i besno poslednji put' -.-
Pitanja da li si nevina, pa ko je najlepsi decko, pa da ocenis decka/curu sa slike i glupavo prozivanje i naravno sve to anonimno
I onda jos osobe koje ta pitanja ne ignorisu nego 500 puta odgovaraju na ista pitanja 'ljutito i besno poslednji put' -.-
na koje 90% njih odgovori "Nije tvoja stvar" (ili nešto na taj fazon).Pitanja da li si nevina
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Meni je jedno vrijeme početna bila puna njihovih objava. Sad je malo bolje stanje, ali i dalje ih ima.
Jedno vrijeme su mi toliko išli na živce da sam htjela više od pola njih da obrišem iz prijatelja iako ih znam. Sad sam se i ja smirila, ne nerviraju me toliko xD
Jedno vrijeme su mi toliko išli na živce da sam htjela više od pola njih da obrišem iz prijatelja iako ih znam. Sad sam se i ja smirila, ne nerviraju me toliko xD
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Page 2 of 2 • 1, 2