Igre Gladi (The Hunger Games)
+2
Fallen Like The Sky.
Aurora
6 posters
Page 1 of 1
Igre Gladi (The Hunger Games)
Igre gladi (engl. The Hunger Games) je roman za mlade osobe koji je napisala američki televizijski pisac i romanopisac Suzana Kolins. Knjiga je prvi put objavljena 14. septembra 2008, od strane kompanije Scholastic u tvrdom povezu.[1] Napisana je kao priča koju priča šesnaestogodišnja Katnis Everdin, koji živi u post-apokaliptičnom svetu u zemlji Panem koja se prostire na mjestu nekadašnjih zemalja Severne Amerike. Prestonica, visoko napredni glavni grad - metropola, ima hegemoniju nad ostatkom nacije. „Igre gladi“ su godišnji događaj u kojem su jedan dečak i jedna devojčica u dobu od 12 do 18 godina iz svakog od 12 okruga oko glavnog grada izabrani na lutriji da se takmiče u televizijskoj bici u kojoj samo jedna osoba može da preživi.
Re: Igre Gladi (The Hunger Games)
Čitala sam prva dva dela, treći nikako da završim (mada mi je i drugi bio naporan jer prvih 50ak strana dođu ko prepričavanje prvog dela). Meni je sasvim solidan serijal, ne obožavam ga nešto, ali ok je.
Procitala sam knjige, prvi deo mi se najvise svidja, treci najmanje.
Nekako mi je naporan a ni radnja mi nije preterano zanimljiva.
Dogadjaji koji treba da budu kraci ona je oduzila i obrnuto.
Svidja mi se kraj knjige.
Nekako mi je naporan a ni radnja mi nije preterano zanimljiva.
Dogadjaji koji treba da budu kraci ona je oduzila i obrnuto.
Svidja mi se kraj knjige.
Tek sam sad skinula sve delove..
I već sam pročitala prvi.. Ne sviđa mi se nešto posebno stil pitanja, al' mi je radnja zanimljiva, ništa komplikovano za pratiti. :)
I već sam pročitala prvi.. Ne sviđa mi se nešto posebno stil pitanja, al' mi je radnja zanimljiva, ništa komplikovano za pratiti. :)
Daenerys Targaryen wrote:Nisam čitala, ali planiram već neko vrijeme.
I ja. Kupila je drugarica prva dva dijela, ne znam zapravo zašto ih još uvijek nisam pročitala.
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Imam sve 3 knjige i obozavam
Nisam 3. procitala, cim uhvatim nesto slobodnog vremena navaljujem.
Nisam 3. procitala, cim uhvatim nesto slobodnog vremena navaljujem.
DarkAngel- Chocolate Babe
- Broj poruka : 4982
Godina : 28
treći mi se najmanje dopao, sve je nekako zbrzila, a tek kraj što mi se ne sviđa.. glupost.
Page 1 of 1