Logan Lerman
4 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1
Logan Lerman
Logan Lerman je američki glumac. Rođen je 19. januara 1992. godine. Poznat je po ulozi Persija Džeksona u filmu ''Persi Džekson: Kradljivac munje"'. Glumio je i u trileru '' Broj 23'', komediji ''Upoznajte Bila'' i avanturi ''Tri musketara''. Njegov najnoviji film je The Perks of being a Wallflower.
Pa, šta mislite o njemu? :)
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
Godina : 30
Re: Logan Lerman
Gledala sam ga samo u jednom filmu, sladak je, a što se tiče glume - sumnjam da sam sposobna odrediti na osnovu jednog filma.
Uglavnom sam ga gledala kad je bio klinac, tu mi se nije sviđao ni u jednom filmu, nisam gledala ništa od blokbastera koje je snimio jer me ne zanimaju (čuj mene blokbastera, glumi u tipa 2 blokbastera). Vidim da sad počinju da mu daju uloge u filmovima koji bi mogli da budu dobri (mada ne znam na osnovu čega mu daju), pa kad to pogledam možda promenim mišljenje tj. ako mu se gluma popravila pošto ja teško menjam mišljenje.
Smatram da ima veliki potencijal da bude jako dobar glumac. Gledala sam ga u filmu Persi Džekson i baš mi se svideo film.
Ariel- Glamour Girl
- Broj poruka : 2535
Gledala sam ga skoro u The Perks of Being a Wallflower, to mu je sada najbolja uloga, mada ne smatram da je on toliko dobar glumac koliko su većina glumaca njegove generacije sranje, pa nemaju kome drugom da daju neke uloge koje dobija.
Nisam ga uopste gledala,nije mi nesto zanimljiv.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1