Grafiti
+6
forever@happy.com
MidnighT RainboW
Dvojki.<3
LostSoul
Daenerys Targaryen
Fallen Like The Sky.
10 posters
Page 1 of 1
Grafiti
Pošto ne verujem da se neko bavi (mislim ako se bavi nek napiše) da li uopšte obraćate pažnju na njih, da li volite da ih vidite i da li ih smatrate umetnošću ili vandalizmom i tako na tu temu.
Re: Grafiti
Zavisi kakvi.
U mom gradu ima grafita od običnih gluposti napisanih na zgradama do prelijepih radova... Po meni je to vandalizam, jer da je umjetnost sigurno ne bi uništavali grad sa tim.
U mom gradu ima grafita od običnih gluposti napisanih na zgradama do prelijepih radova... Po meni je to vandalizam, jer da je umjetnost sigurno ne bi uništavali grad sa tim.
Ne bavim se tim, mada bih volela. Imam jednu knjigu o grafitima i baš sam dosta naučila iz nje. :D
Volim da gledam. Uglavnom kad odem u neki grad to prvo zapazim. U mom gradu ima nekoliko reda garaža na kojim se nalaze prelepi grafiti. Mislim da je blago rečeno da je Jagodina puna grafita. Ima od običnih Piece, pa sve do prelepo napisanih (nacrtanih) reči. Da ne pominjem "Delije Sever" ili "Zabranjeni" itd. Volim i one obične, ali naravno lepše je gledati kad neko uloži vreme i trud u grafit.
Ne smatram ih vandalizmom. Zar nekom smeta kad vidi neki crtež na ulici? Šta je toliko strašno?
Volim da gledam. Uglavnom kad odem u neki grad to prvo zapazim. U mom gradu ima nekoliko reda garaža na kojim se nalaze prelepi grafiti. Mislim da je blago rečeno da je Jagodina puna grafita. Ima od običnih Piece, pa sve do prelepo napisanih (nacrtanih) reči. Da ne pominjem "Delije Sever" ili "Zabranjeni" itd. Volim i one obične, ali naravno lepše je gledati kad neko uloži vreme i trud u grafit.
Ne smatram ih vandalizmom. Zar nekom smeta kad vidi neki crtež na ulici? Šta je toliko strašno?
Volim da gledam grafite i zaista ima par jako lepih u Užicu, mada je 80% mog grada išarano sa "FF", naravno njihova zastava i "Sloboda za Uroša!"
Ja pod grafite i ne podrazumevam one brljotine i neke glupe natpise po zgradama, vec prave crteze i umetnicki rukopis. Svakako je to umetnost, jer pravi grafiti i ne mogu biti ruzni...
MidnighT RainboW- Candy Girl
- Broj poruka : 20
Godina : 27
Obožavam grafite.Volela bih da moj dečko(ako ga ikada budem imala) napravi ogroman grafit sa mojim imenom,da svi vide
forever@happy.com- Sweet Girl
- Go To Hell, For Heaven's Sake
Broj poruka : 330
Kako je to divnoo ^^
Volim grafite ali one prave..Ne one gluposti tipa "Kakva vlada,takva i parada" XD
Volim grafite ali one prave..Ne one gluposti tipa "Kakva vlada,takva i parada" XD
Queeny- Dangerous Lady
- Broj poruka : 14753
Zavisi, neki su mi zaista lijepi dok su neki stvarno običan vandalizam. U principu, volim da vidim, moja drugarica je napisala momku za rođendan (naravno ne sama) 'Dobro znaj da uvek tu sam ja.' i meni je to divno. xD
Praslin<3- Kate Beckett
- I don`t wanna waste another day, stuck in the shadow of my mistakes!
Broj poruka : 7273
Godina : 28
Volim ih ali sam potpuni antitalent za crtati ih. Neki mi se stvarno sviđaju, dok su neki bezvezni potpuna katastrofa na kvadrat.
Nikada nisam uzela sprej u ruke, a baš planiram da probam da uradim nešto. (naravno, uz drugaricinu pomoć jer ona makar nešto zna o tome)
Obraćam pažnju na grafite, ne samo na one lepe već na bilo kakve.
Obraćam pažnju na grafite, ne samo na one lepe već na bilo kakve.
Polly Samson- Dangerous Lady
- Mesečarka
Broj poruka : 8397
Godina : 28
Page 1 of 1