Ben Stiller
5 posters
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1
Ben Stiller
Benjamin Edward "Ben" Stiller (30. novembar 1965 -) je Emmyjem nagrađeni komičar, glumac, filmski producent i režiser. Roditelji su mu poznati komičari i glumci Jerry Stiller i Anne Meara.[1]
Nakon što je glumačku karijeru započeo u kazalištu, napisao je nekoliko scenarija za lažne dokumentarce, a potom radio na dvije TV-serije pod nazivom The Ben Stiller Show. Nakon nekoliko filmskih uloga, Stiller je imao redateljski debi s ostvarenjem Reality Bites, a potom nastupao, napisao ili režirao 50-ak filmova ili TV-serija.
Poznat je i kao član neformalne humorističke družine pod nazivom Frat Pack, a čiji se članovi pojavljuju u njegovim filmovima, od kojih su najpoznatiji Heavyweights, Zoolander, Starsky and Hutch, There's Something About Mary, Dodgeball: A True Underdog Story, Meet the Parents, Tropic Thunder i Night at the Museum.
Re: Ben Stiller
Mešam ga uvek sa Adamom Se ( a ) ndle ( a ) rom, ali on mi je gotivniji, kad skontam koji je koji xD
MoonGirl- Powerful Girl
-
Broj poruka : 3319
Godina : 30
Obozavam ga, mnogo dobro glumi. I lep je xD
phina- Cool Girl
- Broj poruka : 620
Godina : 24
Ahhh,kako me samo nervira. Gledala sam dosta nejgovih filmova,ali me nervira uzasnoo.
Wendy- Dangerous Lady
- Broj poruka : 9157
Godina : 30
Only For Girls :: Fame, fame, go away, come again some other day :: Glumci & glumice/Actors & actresses
Page 1 of 1